:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Niesamowicie piekny chłopak szuka domu!! Dziewczyny wiadomo w jakich warunkach pies żył wczesniej? Zachowuje czystośc w domu? Jaki ma stosunek do kotów/dzieci? Wiecie coś więcej na jego temat? Quote
Pianka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 On jest z interewncji, nie wiadomo w jakich wczesniej warunkach żył:shake: Koty można sprawdzic, ale dzieci? no chyba, że na spacerze jakies się spotka. Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A czy w stosunku do psów naprawdę jest źle? :shake: :-( Psiaku, przez swoje głupie zachowanie tracisz szanse na wspaniały domek :-(:-( Dlaczego tak jest.. :-( Szukamy domku!!! A wiadomo kiedy kastracja? Quote
Diana S Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jaki on pieknusi...czy ktos sie nim zaintinteresowal?? Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Nie ma żadnego zianteresowania oprócz 1 dziewczyny,ale to dosłownie dziecko..widać jak pisze na gg, po pytaniach...Wydaje mi sie, że rodzice nie pozwalają. Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja jeszcze popytam u siebie, ale pani która wykazała odrobinę zainteresowania ma dwójke dzieci i 3 koty :( i jeszcze psa - a raczej sunie, bardzo zazdrosną, wiec ona tez odpada :( Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Ja nadal mam nadzieję...podnośmy wątek. Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Jest os zainteresowana.Rozmawiałam z nią kilka razy na gg.Dla niej problemem jest transport i wyżywienie,bo jej rodzina martwi się o to.Dla mnie to troche dziwne,sama nie wiem.Ma się jeszcze odezwać. Quote
:: FiGa :: Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Wyzywienie? Nie można pozwolić by pies trafił do domu gdzie bedzie jadł odpadki czy jakiś inny syf. Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Wyzywienie? Nie można pozwolić by pies trafił do domu gdzie bedzie jadł odpadki czy jakiś inny syf. Nie o to chodzi...nie są zbyt majętni, dlatego obawiają się kosztu kupowania codziennego jedzenia. Quote
:: FiGa :: Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 W takim razie trzymamy kciuki :kciuki: Jednak lepiej by dziewczyna decyzje przemyślała :) Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):W takim razie trzymamy kciuki :kciuki: Jednak lepiej by dziewczyna decyzje przemyślała :) Decyzja zależy od jej rodziny, któa wolałaby jednak młodszego. Quote
Pianka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 jusstyna85 napisał(a):Nie o to chodzi...nie są zbyt majętni, dlatego obawiają się kosztu kupowania codziennego jedzenia. Skoro nie mają pieniędzy na jedzenie dla niego, to np. jakby pies zachorował to co z nim zrobią? Jak ktoś nie ma pieniędzy to taki dom odpada. Trzeba myslec realnie. A tak wogóle albo mi się wydaje albo on schudł:-( Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dziewczyny...ta osoba jest na 100 % zdecydowana wziąć go.Rodzina zaakceptowała wybór, zgodziła się na wszystko.Problemem jest tylko odległość... Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 I tak wybór należy do Justyny.Dałam jej nr ale mówi, że ona nie odbiera :(pieske mieszkałby w domu, na podwórzu przy kojcu jest suczka. Quote
Diana S Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 jusstyna85 napisał(a):Dziewczyny...ta osoba jest na 100 % zdecydowana wziąć go.Rodzina zaakceptowała wybór, zgodziła się na wszystko.Problemem jest tylko odległość... Skad to rodzina jest?! psia kostka nie moze byc ze zewzgledu na odleglosc psiakowi przejdzie domek i bedzie siedzial przy budzie w schronie.... Co robic? nie ma os. chetnej pomoc??:crazyeye::crazyeye: Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Diana S napisał(a):Skad to rodzina jest?! psia kostka nie moze byc ze zewzgledu na odleglosc psiakowi przejdzie domek i bedzie siedzial przy budzie w schronie.... Co robic? nie ma os. chetnej pomoc??:crazyeye::crazyeye: No właśnie...to może być SZANSA.Oni mogą zwrócić tylko koszty szczepień,czyli 60 zł.Z transportem będzie ciężko do Głogowa :( Quote
madzia828 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 no to trzeba szukac transportu szkoda zeby domek sie zmarnował Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dalmatyńczyk byłby domowym psiakiem, mieszkałby w domu, gdzie mógłby być wypuszczany na ogród.Przy domu jest dość mała sunia w kojcu.Dziewczynie kilka miesięcy temu zmarł piesek,mówiła że bardzo dbali o niego.Same zapewnienia z jej strony. Quote
Diana S Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jak to mozliwe ze tutaj nie ma os. do transportu? ile to km. od Slaska? zaden nie jest z Was zmotoryzowany?...nie ma os. by pomogla?...nie moze byc ze psiak nie zostanie przez brak transportu zabrany do nowego domku....:placz::placz: Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Diana S napisał(a):Jak to mozliwe ze tutaj nie ma os. do transportu? ile to km. od Slaska? zaden nie jest z Was zmotoryzowany?...nie ma os. by pomogla?...nie moze byc ze psiak nie zostanie przez brak transportu zabrany do nowego domku....:placz::placz: Osoby mające prawo jazdy i zmotoryzowane na pewno są,ale to różnie bywa :)ja na przykład już 6 rok mam prawo jazdy i auto,ale bałabym sie jechać tak daleko, niezbyt dobry ze mnie kierowca.Wspólnymi siłami coś wymyślimy,tylko trzeba działać :) Może ktoś wie,czy Głogów jest koło Poznania? Quote
jusstyna85 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 w jaki sposób można załatwić transport? może ktoś odpłatnie zgodzi sie... Quote
madzia828 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 wydaje mi się, ze za zwrot kosztów paliwa ktoś by pieska zawiózł tylko trzeba poszukać osoby chętnej:razz: Quote
jusstyna85 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Widziałam gdzieś wątek transportowy,tylko nie wiem gdzie... Quote
Recommended Posts