:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Hop psiaku! Trzymamy za Ciebie kciuki :kciuki: Quote
Pianka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Justyna wątek tarnsportowy jest na PWP przyklejony, więc go widac:lol: Proponuje zmienić temat;) Quote
jusstyna85 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Ta dziewczyna i jej rodzina bardzo Go chcą...pomóżmy w transporcie.On już takiej szansy nie dostanie. Quote
coolydiana Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 jusstyna85 napisał(a):Ta dziewczyna i jej rodzina bardzo Go chcą...pomóżmy w transporcie.On już takiej szansy nie dostanie. Jesli to jedyna szansa dla psa na dobry dom , to ile kosztowalby transport??Ja sie doloze do kosztow. W jakim kierunku jest Glogow? Moze nawet bedziemy mogli go choc kawalek dowiezc??? Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 coolydiana napisał(a):Jesli to jedyna szansa dla psa na dobry dom , to ile kosztowalby transport??Ja sie doloze do kosztow. W jakim kierunku jest Glogow? Moze nawet bedziemy mogli go choc kawalek dowiezc??? Z tego,co patrzyłam na mapie Głogów jest między Wrocławiem a Zieloną Górą...spory kawałek :( Dziewczyna i jej rodzina naprawde jest mocno zaangażowana, codziennie pyta po kilka razy jak się czuje, czy coś wiadomo.Nie stać ją na transport . Nie wiem ile kosztowałby transport.Napisałam do kilku osób,ale na razie żadnego odzewu :( ja zaraz zrobie bazarki, żeby zebrać odpowiednią sume i wystawie allegro.Może ktoś się dołoży z allegrowiczów. Może ktoś z Was zna kogoś, kto zgodzi się pojechać? oczywiście wszelkie koszty zostałyby zwrócone.Jestem pewna, że uzbiera się potrzebna suma. Coolly Diana-Nie wiem w jakim kierunku pojedziecie,więc nie moge nic zasugerować :) Pamiętajmy, że w tym domku jest wyczekliwany i już kochany... Quote
madzia828 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 dziewczyny ja się dołoze do transportu tylko ze teraz wyjezdzam bede za około 2 tygodnie wiec potem mogę zrobic przelew mogę dać 30zł na paliwo:cool3: Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 madzia828 napisał(a):dziewczyny ja się dołoze do transportu tylko ze teraz wyjezdzam bede za około 2 tygodnie wiec potem mogę zrobic przelew mogę dać 30zł na paliwo:cool3: Dziękujemy bardzo :) czyli mamy na transport z Twoją zadeklarowaną wpłatą na razie 90 zł... Najważniejsze teraz znaleźć kierowce i autko...macie jakiś pomysł? Quote
Diana S Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 jusstyna85 napisał(a):Dziękujemy bardzo :) czyli mamy na transport z Twoją zadeklarowaną wpłatą na razie 90 zł... Najważniejsze teraz znaleźć kierowce i autko...macie jakiś pomysł? Te 90 zł wystarczy w dwie str.?...ja popytam znajomego czy nie mogłby pojechac... Quote
Diana S Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 jusstyna85 napisał(a):Dziękujemy bardzo :) czyli mamy na transport z Twoją zadeklarowaną wpłatą na razie 90 zł... Najważniejsze teraz znaleźć kierowce i autko...macie jakiś pomysł? Te 90 zł wystarczy w dwie str.?...ja popytam, kiedy bylby ewentualny odbior psa? Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Diana S napisał(a):Te 90 zł wystarczy w dwie str.?...ja popytam, kiedy bylby ewentualny odbior psa? Oj na pewno nie wystarczy...benzyna bardzo droga,ale ja bardziej martwie sie tym, że nie mamy oosby, która zmiłowałaby się i go odwiozła... Wszelkimi możliwymi sposobami postarałabym sie zebrać pieniążki.Najważniejszy jest teraz piesek, ona ma SZANSE na normalne życie, na ciepły kąt,pieszczoty...w schronisku jest uwiązany do budy i nie będzie w pełni zdrowy.Pamiętajcie o jego zmianach skórnych... Popytajcie o transport...Prosze i błagam... Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Rodzina czeka na pieska z utęsknieniem, są w stanie lada dzień go gościć w domciu.On dostaje jeszcze antybiotyki,ale myślę że gydby transport byłby to Justyna nie miałaby nic przeciwko, żeby jak najszybciej go wydać. Quote
Diana S Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='jusstyna85']Oj na pewno nie wystarczy...benzyna bardzo droga,ale ja bardziej martwie sie tym, że nie mamy oosby, która zmiłowałaby się i go odwiozła... Wszelkimi możliwymi sposobami postarałabym sie zebrać pieniążki.Najważniejszy jest teraz piesek, ona ma SZANSE na normalne życie, na ciepły kąt,pieszczoty...w schronisku jest uwiązany do budy i nie będzie w pełni zdrowy.Pamiętajcie o jego zmianach skórnych... Popytajcie o transport...Prosze i błagam... Justynko dzis będe dzwoniła w sprawie transportu...natomiast benzyne to trzeba zalatwić...opłacic.. dziś wieczorkiem napiszę co z transportem... Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='Diana S']Justynko dzis będe dzwoniła w sprawie transportu...natomiast benzyne to trzeba zalatwić...opłacic.. dziś wieczorkiem napiszę co z transportem... Dziękuje Ci :)benzyna na pewno będzie opłacona.Masz moje słowo,a ja zawsze dotrzymuje go.Nawet gdyby ta osoba chciała jeszcze jakąś kwote za transport oprócz benzyny, to myślę że uda się zebrać. To naprawde pilna sprawa.Widok przywiązanego psa do budy, który tylko raz był na spacerze i był tak wystraszony, ze chciał wracać do schroniskać jest okropny. Quote
Diana S Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='jusstyna85']Dziękuje Ci :)benzyna na pewno będzie opłacona.Masz moje słowo,a ja zawsze dotrzymuje go.Nawet gdyby ta osoba chciała jeszcze jakąś kwote za transport oprócz benzyny, to myślę że uda się zebrać. To naprawde pilna sprawa.Widok przywiązanego psa do budy, który tylko raz był na spacerze i był tak wystraszony, ze chciał wracać do schroniskać jest okropny. Ok. Justynko na kiedy bylyby pienazki?....ja dzis bede wiedziala na 100% co do transportu...wiem jak ten psiak musi cierpiec siedziec przy budzie... napisze na pewno...:p Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='Diana S']Ok. Justynko na kiedy bylyby pienazki?....ja dzis bede wiedziala na 100% co do transportu...wiem jak ten psiak musi cierpiec siedziec przy budzie... napisze na pewno...:p Diana S- Bardzo Ci dziękuje, ale osoba o wielkim sercu zadeklarowała się, że zawiezie go z Rudy Śląskiej do Głogowa.Więc MAMY TRANSPORT :) Jedynie trzeba zwrócić koszt paliwa, dlatego Prosze o nawet niewielkie datki, każda złotówka się liczy. Diana S- Może następnym razem Twój transport się przyda.Ta osoba jest pewna... Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Dałabym link, gdzie wystawiłam 3 rzeczy na bazarku,ale zmieniłam przeglądarke na Mozille i nie wiem w jaki sposób można kopiować...nie ma tutaj wklej :( Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 kliknij na klawiaturze Ctrl+v i się wklei ;) Trzymam kciuki :multi: Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76583 Dziękuje Figa Quote
Diana S Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Justynko jakze sie ciesze bo ja juz zalatwilam transport a tutaj czytam taka nowine swietnie!!!!! :sweetCyb::sweetCyb: gdzie sie wplacic jakas kwote na ten transport? zdawajcie reklacje jak minela podroz... i koniecznie fotki po prosimy... Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Fotki na pewno będą,bo dziewczyna bardzo miła :) Jeśli chcesz wpłacić pieniążki, to może na razie na konto mojej mamy,a ja będę się rozliczała? nie wiem gdzie indziej... Ciesze sie bardzo :) Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ojj nie macie pojecia jak bardzo się cieszę :multi: Bardzo zalezy mi na tym psie, po prostu to wszystko musi sie udać :) Juz nawet zaczęłam z rodzicami rozmawiac na jego temat, dobrze jednak że taki super domek się znalazł :loveu: Quote
Diana S Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 tak to wspaniale ze psiak ma domek, kwestia go dowiezienia.. sloneczko zasłużył sobie na cieply dom... Mikaa na niego juz czeka z utęsknieniem...:loveu: Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Teraz tylko pieniążki potrzebne na transport... Quote
Recommended Posts