Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diana S napisał(a):
Natala nie dostaniesz psa z papierami za 90 zł i to młodego jak juz to tylko z pseudohodowli a i tacy maja wymagania co do ceny....
czarno to widze....ze kupia ci rodzice psa z papierami tj. po prostu niemozliwe za 100 zł kupic psa.... i to jak wczesniej pisałąm szczeniaka....

Ale ja nie mowie tu o psie za 100zł... tylko nie wiem 500? 600? zalezy ... wiem z,e psa rasowego za 100zł nie kupie...

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Natalia_M_ napisał(a):
No jesli psy rasowe po 1000zł stoja ..to po znajomosci za 500zł mozna kupic nie przesadzajacie

Po znajomości to i za darmo można dostać ;)
Wszystko zależy od hodowcy.

• 1 year later...
Posted

Z żalem czyta się to wszystko.. Ale chce abyście wiedzieli, ze pamiętamy o nim nadal.. Łezka w oku się kreci miała być tak cudownie a skończyło się tak okropnie.. Minęło już tyle czasu.. pamiętam to wszystko jak dziś.. I Cały czas nosze w sercu ten zal.. Dlaczego akórat on? Najgorsze jest to ,ze odszedł z tak głupiego powodu.. "Skręt jelit" Straszne nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji z poprzednimi psami z tym spotkałam się pierwszy raz i to odraz los tak dotkliwie mnie doświadczył. Chciałam mu pomoc a miałam poczucie winy... :-( I w sumie to nadal mam ... nie wiem...

[*]

• 1 month later...
Posted

_Natalia_M_ napisał(a):
Z żalem czyta się to wszystko.. Ale chce abyście wiedzieli, ze pamiętamy o nim nadal.. Łezka w oku się kreci miała być tak cudownie a skończyło się tak okropnie.. Minęło już tyle czasu.. pamiętam to wszystko jak dziś.. I Cały czas nosze w sercu ten zal.. Dlaczego akórat on? Najgorsze jest to ,ze odszedł z tak głupiego powodu.. "Skręt jelit" Straszne nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji z poprzednimi psami z tym spotkałam się pierwszy raz i to odraz los tak dotkliwie mnie doświadczył. Chciałam mu pomoc a miałam poczucie winy... :-( I w sumie to nadal mam ... nie wiem...

• Chciałam Ci powiedzieć, że jeżeli Paco miał skręt żołądka to nie była Twoja wina. Moja ukochania sunia ON-ka też umarła z tego powodu. Nie wiedzieliśmy co to jest, nie wiedzieliśmy jak jej pomóc. Teraz już wiem, że duże psy mają taką tendencję, więc nie wolno im jeść, ani dużo pić przez bieganiem, skakaniem, długim spacerem. To że wiem uratowało w styczniu życie mojej obecnej ON-ce, która też dostała skrętu żołądka!!!! Dosłała, chociaż mam bzika na tym punkcie i przestrzegam wszelkich zasad, żeby tego uniknąć, a jednak i tak nie uniknęłam... Tyle tylko, że od razu wiedziałam, że jest źle i w ciągu 10 min była u weta, była już gotowa sala operacyjna, lekarze do pomocy. Udało się bez operacji, bo stadium było wczesne i wystarczyło płukanie żołdaka i odpowiednie leki. Ale 40 min później było by już za późno. Nawet operacja nie gwarantuje uratowania psa. Chcę Ci tylko powiedzieć, żebyś się nie obwiniała. Paco zaznał u Ciebie miłości i szczęścia i tylko to się liczy. Będziesz o nim pamiętała i dzięki temu zostanie z Tobą na zawsze - nikt inny mu tego nie dał :loveu: