Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ona jest w pierwszym boksie na wylocie, jest widoczna nawet z wejscia, z daleka, ale nikt jej nie pokochal na tyle zeby ja zabrac :( serce sie kroi... na wlasny boks nie ma szans...na przeniesienie blizej tez nie bo nie ma gdzie.

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzis w schronie,bo juz urlop wzięłam z powodu organizowania transportu"Gucia"z mego podpisu i nic nie wyszło,bo dziewczyna sie rozmysliła w ostatniej chwili,widziałam więc Paróweczkę,tak samo jak w weekend lezy sama w budzie,którą całą zajęła....mam wrażenie że ona od paru dni z tej budy po prostu już nie wychodzi,nawet na wołanie nie podeszła.Boję się,że jak nawet jej nie"pomogą"to sama odejdzie:-( :-(

Posted

Gonitwa napisał(a):
może nie zdycha a umiera? ładniej brzmi....

tu nie chodzi o to żeby było ładnie tylko dosadnie. W końcu umiera się w spokoju, w domu i przy rodzinie - a zdycha tak jak onaaaa - na betonie sama w schronie.

Posted

pytam znajomych, rozpuszczam wici, ale z marnym skutkiem :(
Kto może zaoferować płatny dom tymczasowy? pokryjemy pobyt, ewentualne leczenie, jedzenie.
ona długo tam nie wytrzyma...

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku, Grubcia najpierw siedziała w budzie a puźniej leżala nad skrzynka z karmą i jadła, jadła, jadła.... Ja ją wołam, comkam...a ta nic. :( Dziewczyny mi sie wydaje ze to obżarstwo to jej sposob na stres. W dodatku z tego co sie dowiedzialam to bywa zaborcza i niektorym psom sie do żarcia nie pozwala dostać.

Posted

[quote name='MichalMi']Ulaa, może zostały Tobie jakieś namiary na osoby zainteresowane Fredkiem?

Te sensowne zostały już zapsione, nie chciałam marnować domków. A pozostałymi kontaktami nie warto sobie nawet głowy zawracać.

Posted

Gonitwa napisał(a):
A może zaproponuj tym domkom małą- przedstaw sytuację może chociaż do DT któryś się zgodzi ją zabrać...

Nie oddam psa nawet na 10 min komuś, co do kogo mam jakiekolwiek wątpliwości. Nie potrzeba nam więcej Ozzych....