Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak spotkanie z kolegą to nie wiemy, bo nie chcemy Raniaska stresować, dzwonić, niech się na spokojnie ogarną:)

Od Kasi wiemy, że Misia przyszła do Raniaska do głaskania.

Już na pewno są w domu, ale spokojnie poczekajmy na relację z pierwszej ręki:):)

• Upvote 1
Posted

Jak spotkanie z kolegą to nie wiemy, bo nie chcemy Raniaska stresować, dzwonić, niech się na spokojnie ogarną:)
Od Kasi wiemy, że Misia przyszła do Raniaska do głaskania.
Już na pewno są w domu, ale spokojnie poczekajmy na relację z pierwszej ręki:):)

I zaczepiała do zabawy Raniaska!
Kasi, jak tylko sie uda to wstawi zdjecia.
  • Upvote 1
Posted

Misia jest taką samą żebraczką jaką była Puśka, zjedli na wyścigi z Brodkiem wszystko z misek- zastanawiam się które będzie rzygać jako pierwsze, a w zasadzie to nie ma znaczenia bo i tak to ja będę sprzątać.......

• Upvote 1
Posted

:) raniasku, czyli pierwsze koty za płoty:)

ciesze się ogromnie! trzymam kciuki, by koljene dni były lepsze a sprzątania po psiakach jak najmniej:) oby się zaprzyjaźniły i obyście żyli razem długo i szczęsliwie:)

Posted

Misia jest cudna. Leją teraz z Brodkiem na zmianę po całym podwórku. 

Susza straszna, więc się zmówiły, żeby  nawadniać roślinki :):)

Raniasku jak my się cieszymy.

Oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam.

Podróż przeszła spokojnie, z Brodkiem ani z kotami też scysji nie było.

Misia macha ogonem jakby się ze wszystkimi chciała zaprzyjaźnić.

• Upvote 2
Posted

Ja do tej pory nie moge uwierzyć, ze Misiunia juz w swoim domku.
Raniasku widzę, ze Misiunia ma juz jedna cechę charakteru twojej Pusi.
Ja oczywiście miałam juz cała relacje od Eluni !

Posted

Misia wędruje cały czas po podwórku, wchodzi do domu, wychodzi i tak w kółko. Ustawiłam spanko w trzech miejscach, ale jakoś nie wykazuje zainteresowania. ale w sumie to wszystko i tak nie ma znaczenia , bo Misia w dniu dzisiejszym została Misią Sochacką

A tak swoją drogą to chylę czoła przed Kasią Przystał i Jej mężem- widok z okien domu- przepiękny

• Upvote 1
Posted

To jednak zmiana w jej zyciu, ale bedzie dobrze!
Duzo wrażeń dzisiaj miała dziewczynka.

Ja juz Kasi dzisiaj dziękowałam, ale podziękuje jeszcze raz z całego serduch za opiekę nad wszystkimi naszymi dziewczynami, ktore miała u siebie.
A okolica przepiękna !
Psiaki tam maja raj na ziemi!

Posted

Tyle nowych wrażeń, miejsc, musi się ogarnąć :):)

Do Kasi przyjechał dzikusek, strachulec kłapiący zębami na wszystko i wszystkich,

a wyjechała przyjacielska Misia Sochacka.

I za to Kasi pięknie dziękujemy

Posted

Misia siedzi w krzakach na podwórku, wychodzi jak siedzę przy niej i nawet daje mi buziaki. Wredniocha mała i cholera z niej . Brodzio siedzi przy misce i trzyma w pysiu kość, nie wiem jak długo tak wytrzyma...Wyślę filmik, który nakręciłam, jeżeli Myszka przeżyje moje durne świergolenie, to coś Wam powie na temat Misi

Posted

Misia siedzi w krzakach na podwórku, wychodzi jak siedzę przy niej i nawet daje mi buziaki. Wredniocha mała i cholera z niej . Brodzio siedzi przy misce i trzyma w pysiu kość, nie wiem jak długo tak wytrzyma...Wyślę filmik, który nakręciłam, jeżeli Myszka przeżyje moje durne świergolenie, to coś Wam powie na temat Misi

Zazdrosnik z tego Brodzia a Misiunia prosze jaka całuśną dziewczyna.
O filmiku tez słyszałam.
Ja tam go bardzo chętnie obejrzę bardzoooo !!!!
Posted

To dobrze, że wredniocha, bałam się, że Cię rozczaruje:) :):)

Raniasku to chociaż zdjęcia wredniochy mi wyslij

Żeby Brodziowi tak nie zostało na stałe:):)

Posted

Kochane moje, Misia od dnia dzisiejszego jest Misią Sochacką i cała reszta nie ma znaczenia, bo jest przede wszystkim moją Misią...

I czy mozna chcieć przeczytać cos wiecej, nieeeeee krótko i na temat a serce ze wzruszenia rośnie !!!!!!!!!!!
Posted

Kochane moje, Misia od dnia dzisiejszego jest Misią Sochacką i cała reszta nie ma znaczenia, bo jest przede wszystkim moją Misią...

Misia Sochacka - cudnie!!!