AgusiaP Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Misiuniu nawet się nie domyśla, że dzisiaj jedzie do nowego domku! Misiuni trzymam mocno za Ciebie kciuki, bądź grzeczną dziewczynką. Quote
yolanovi Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Tak sobie czasem do Misieńki zaglądałam... dzisiaj wchodzę a tu TAKIE nowiny Super. Szczęścia Misu dla Ciebie i Twojej nowej rodzinki Quote
kiyoshi Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 ciekawe co u Misi?? jak przebiegło pierwsze spotkanie? i podróż? i zapoznanie z nowym miejscem i kolegą? Quote
Gabi79 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 ciekawe co u Misi?? jak przebiegło pierwsze spotkanie? i podróż? i zapoznanie z nowym miejscem i kolegą? Też jestem bardzo ciekawa Quote
Mysza2 Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 Jak spotkanie z kolegą to nie wiemy, bo nie chcemy Raniaska stresować, dzwonić, niech się na spokojnie ogarną:) Od Kasi wiemy, że Misia przyszła do Raniaska do głaskania. Już na pewno są w domu, ale spokojnie poczekajmy na relację z pierwszej ręki:):) 1 Quote
AgusiaP Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Jak spotkanie z kolegą to nie wiemy, bo nie chcemy Raniaska stresować, dzwonić, niech się na spokojnie ogarną:) Od Kasi wiemy, że Misia przyszła do Raniaska do głaskania. Już na pewno są w domu, ale spokojnie poczekajmy na relację z pierwszej ręki:):) I zaczepiała do zabawy Raniaska! Kasi, jak tylko sie uda to wstawi zdjecia. 1 Quote
ranias Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Misia jest cudna. Leją teraz z Brodkiem na zmianę po całym podwórku. 2 Quote
ranias Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Misia jest taką samą żebraczką jaką była Puśka, zjedli na wyścigi z Brodkiem wszystko z misek- zastanawiam się które będzie rzygać jako pierwsze, a w zasadzie to nie ma znaczenia bo i tak to ja będę sprzątać....... 1 Quote
kiyoshi Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 :) raniasku, czyli pierwsze koty za płoty:) ciesze się ogromnie! trzymam kciuki, by koljene dni były lepsze a sprzątania po psiakach jak najmniej:) oby się zaprzyjaźniły i obyście żyli razem długo i szczęsliwie:) Quote
Mysza2 Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 Misia jest cudna. Leją teraz z Brodkiem na zmianę po całym podwórku. Susza straszna, więc się zmówiły, żeby nawadniać roślinki :):) Raniasku jak my się cieszymy. Oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam. Podróż przeszła spokojnie, z Brodkiem ani z kotami też scysji nie było. Misia macha ogonem jakby się ze wszystkimi chciała zaprzyjaźnić. 2 Quote
AgusiaP Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ja do tej pory nie moge uwierzyć, ze Misiunia juz w swoim domku. Raniasku widzę, ze Misiunia ma juz jedna cechę charakteru twojej Pusi. Ja oczywiście miałam juz cała relacje od Eluni ! Quote
ranias Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Misia wędruje cały czas po podwórku, wchodzi do domu, wychodzi i tak w kółko. Ustawiłam spanko w trzech miejscach, ale jakoś nie wykazuje zainteresowania. ale w sumie to wszystko i tak nie ma znaczenia , bo Misia w dniu dzisiejszym została Misią Sochacką A tak swoją drogą to chylę czoła przed Kasią Przystał i Jej mężem- widok z okien domu- przepiękny 1 Quote
AgusiaP Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 To jednak zmiana w jej zyciu, ale bedzie dobrze! Duzo wrażeń dzisiaj miała dziewczynka. Ja juz Kasi dzisiaj dziękowałam, ale podziękuje jeszcze raz z całego serduch za opiekę nad wszystkimi naszymi dziewczynami, ktore miała u siebie. A okolica przepiękna ! Psiaki tam maja raj na ziemi! Quote
Mysza2 Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 Tyle nowych wrażeń, miejsc, musi się ogarnąć :):) Do Kasi przyjechał dzikusek, strachulec kłapiący zębami na wszystko i wszystkich, a wyjechała przyjacielska Misia Sochacka. I za to Kasi pięknie dziękujemy Quote
kiyoshi Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 ale się dobrze czyta ten wątek:) az się łezka w oku kręci.... Quote
ranias Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Misia siedzi w krzakach na podwórku, wychodzi jak siedzę przy niej i nawet daje mi buziaki. Wredniocha mała i cholera z niej . Brodzio siedzi przy misce i trzyma w pysiu kość, nie wiem jak długo tak wytrzyma...Wyślę filmik, który nakręciłam, jeżeli Myszka przeżyje moje durne świergolenie, to coś Wam powie na temat Misi Quote
AgusiaP Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Misia siedzi w krzakach na podwórku, wychodzi jak siedzę przy niej i nawet daje mi buziaki. Wredniocha mała i cholera z niej . Brodzio siedzi przy misce i trzyma w pysiu kość, nie wiem jak długo tak wytrzyma...Wyślę filmik, który nakręciłam, jeżeli Myszka przeżyje moje durne świergolenie, to coś Wam powie na temat Misi Zazdrosnik z tego Brodzia a Misiunia prosze jaka całuśną dziewczyna. O filmiku tez słyszałam. Ja tam go bardzo chętnie obejrzę bardzoooo !!!! Quote
ranias Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Chyba z filmiku wielkie g....., nie chce mi się załączyć. Misia nadal spaceruje.... Quote
Mysza2 Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 To dobrze, że wredniocha, bałam się, że Cię rozczaruje:) :):) Raniasku to chociaż zdjęcia wredniochy mi wyslij Żeby Brodziowi tak nie zostało na stałe:):) Quote
ranias Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Kochane moje, Misia od dnia dzisiejszego jest Misią Sochacką i cała reszta nie ma znaczenia, bo jest przede wszystkim moją Misią... Quote
AgusiaP Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Kochane moje, Misia od dnia dzisiejszego jest Misią Sochacką i cała reszta nie ma znaczenia, bo jest przede wszystkim moją Misią... I czy mozna chcieć przeczytać cos wiecej, nieeeeee krótko i na temat a serce ze wzruszenia rośnie !!!!!!!!!!! Quote
Gabi79 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Kochane moje, Misia od dnia dzisiejszego jest Misią Sochacką i cała reszta nie ma znaczenia, bo jest przede wszystkim moją Misią... Misia Sochacka - cudnie!!! Quote
Recommended Posts