ranias Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Zaglądam do Misiuni, które skradła me serce już dawno.... Quote
AgusiaP Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Zaglądam do Misiuni, które skradła me serce już dawno.... Byłyśmy u Kasi, tak na chwileczkę, było ciemno, ale Elunia zrobiła Misi zdjęcie! Jak wejdzie na Dogo to je wstawi. Misiunia to całkiem inna psina. Podeszła do mnie merdając ogonkiem i lizaka mnie po ręce. Jest kochana i tej jej piękne oczęta!!! Quote
Mysza2 Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Zdjęcia jak najbardziej nocne, całą sforę obudziłyśmy:) Misia się nadstawiała do głaskania, to już całkiem inny pies:) 1 Quote
kiyoshi Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 brawo Misia, że takie postępy zrobiłaś:) :) 1 Quote
ranias Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Misia to jest piesia, która w moim domu nazywana jest Kundziowata- sunia z mojego awatara, jest jeszcze opcja Brodziowata- to kundelek szorściak staruszek 17 letni i opcja Ciaposłowata- nieżyjący już mój czarny kundelek z białym fraczkiem. A jak Kundziowata Misia patrzy na koty, toleruje je czy nie za bardzo? Wiecie coś na ten temat? Quote
Gusiaczek Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Misia w nocnym wydaniu nic ze swego uroku nie traci :) Quote
Gabi79 Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Misia w nocnym wydaniu nic ze swego uroku nie traci :) Święte słowa!!! Misia to jest piesia, która w moim domu nazywana jest Kundziowata- sunia z mojego awatara, jest jeszcze opcja Brodziowata- to kundelek szorściak staruszek 17 letni i opcja Ciaposłowata- nieżyjący już mój czarny kundelek z białym fraczkiem. A jak Kundziowata Misia patrzy na koty, toleruje je czy nie za bardzo? Wiecie coś na ten temat? Misia jest cudna!!! Jeśli chodzi o stosunek do kotów, nie wiem, poczekajmy na Agusię i Myszkę. Ranias, masz jakąś propozycję dla Misi, czy tak z ciekawości pytasz? Quote
AgusiaP Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Misia to jest piesia, która w moim domu nazywana jest Kundziowata- sunia z mojego awatara, jest jeszcze opcja Brodziowata- to kundelek szorściak staruszek 17 letni i opcja Ciaposłowata- nieżyjący już mój czarny kundelek z białym fraczkiem. A jak Kundziowata Misia patrzy na koty, toleruje je czy nie za bardzo? Wiecie coś na ten temat? Kochana Kasia ma koty i jest wszystko ok ! Quote
ranias Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Znalazłam wątek Misi przypadkowo i zobaczyłam w niej moją kochaną Suśkę-Puśkę vel Kundzię, z którą rozstaliśmy się po 12 latach bycia razem. Teraz jest z nami Brodzio- staruszek szorściak lat 15-17, do końca nie wiadomo, bo z odzysku no i 2 kotki. Nie piszę nic konkretnie, bo jeszcze ze 2 tygodnie będę w rozjazdach, ale chciałabym zabrać Misię do siebie. 2 Quote
AgusiaP Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Znalazłam wątek Misi przypadkowo i zobaczyłam w niej moją kochaną Suśkę-Puśkę vel Kundzię, z którą rozstaliśmy się po 12 latach bycia razem. Teraz jest z nami Brodzio- staruszek szorściak lat 15-17, do końca nie wiadomo, bo z odzysku no i 2 kotki. Nie piszę nic konkretnie, bo jeszcze ze 2 tygodnie będę w rozjazdach, ale chciałabym zabrać Misię do siebie. O matulu... raniasku takiej wiadomości tu na wątku się nie spodziewałam!!!!! Czekamy w takim razie ! Quote
Gabi79 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Znalazłam wątek Misi przypadkowo i zobaczyłam w niej moją kochaną Suśkę-Puśkę vel Kundzię, z którą rozstaliśmy się po 12 latach bycia razem. Teraz jest z nami Brodzio- staruszek szorściak lat 15-17, do końca nie wiadomo, bo z odzysku no i 2 kotki. Nie piszę nic konkretnie, bo jeszcze ze 2 tygodnie będę w rozjazdach, ale chciałabym zabrać Misię do siebie. Tak czułam, jak zapytałaś o kotki. Byłoby super!!! Quote
asiuniab Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 czekam z niecierpliwością jak się rozwinie sytuacja; Quote
Mysza2 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 O rany, aż się boję cieszyć, żeby nie zapeszyć:):) Quote
Gabi79 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 O rany, aż się boję cieszyć, żeby nie zapeszyć :):) To tak, jak ja. Niektórzy twierdzą, że psiak na dogo domu nie znajdzie, a mój Kajtunio(*) znalazł, oby Misi też się udało. Wierzę, że, jak psiak kogoś zauroczy, to nie ma zmiłuj. Istna strzała amora i tyle Quote
Elisabeta Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 A Sonia mojego Brata to skąd? Z Dogomanii! Od Dory ze Szczebrzeszyna. :) Musiałam tylko trochę nakierowac sprawę, bo Rodzinka nie jest dogomaniacka... ;) Trzymam mocno kciuki za Misię i Domek u Ranias. :) Podczytuję od początku. ;) Quote
Gabi79 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 A Sonia mojego Brata to skąd? Z Dogomanii! Od Dory ze Szczebrzeszyna. :) Musiałam tylko trochę nakierowac sprawę, bo Rodzinka nie jest dogomaniacka... ;) Trzymam mocno kciuki za Misię i Domek u Ranias. :) Podczytuję od początku. ;) Trzymaj kochana kciuki, nie pozwolimy cioci ranias się wymigać ;) Buziaki dla Sonieczki!!! Quote
Panna Marple Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 To tak, jak ja. Niektórzy twierdzą, że psiak na dogo domu nie znajdzie, a mój Kajtunio(*) znalazł, oby Misi też się udało. Wierzę, że, jak psiak kogoś zauroczy, to nie ma zmiłuj. Istna strzała amora i tyle A mój Romanek to z dogo przecież, a Feluś od Mortes (co prawda, przed Felusiem nie byłam jeszcze na dogo) :) Quote
kiyoshi Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Przelałam Kasi czynsz za lipiec a moja stała poleciała do Ciebie:) trzymam kciuki!!!! wiecie za co;) Quote
Gabi79 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 a moja stała poleciała do Ciebie:) trzymam kciuki!!!! wiecie za co;) Wiemy za co i też trzymamy!!! Izuniu Twoja sierpniowa deklaracja 10,- już na koncie Misiuni, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Mysza2 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 a moja stała poleciała do Ciebie:) trzymam kciuki!!!! wiecie za co;) Bardzo dziękujemy Izuś :):) Quote
AgusiaP Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Moja Majeczka też z Dogo! Raniasku, jak będziesz miała chwilkę, możesz coś więcej o swoim domku napisać? Bardzo prosimy !!! Pewnie wszystkie cioteczki są ciekawe. Quote
Recommended Posts