halszka Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Rozkoszna Misiunia :) podmieniłam kilka zdjęć http://olx.pl/oferta/czy-istnieje-pies-idealny-tak-to-misia-ktora-szuka-domku-CID103-ID9Uvu5.html Quote
Gabi79 Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Rozkoszna Misiunia :) podmieniłam kilka zdjęć http://olx.pl/oferta/czy-istnieje-pies-idealny-tak-to-misia-ktora-szuka-domku-CID103-ID9Uvu5.html Halszko, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Panna Marple Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Kurczę, ile czasu człowiek traci przez te cholerne awarie :( A po każdej jak po nalocie-nie wiadomo, co ocaleje Quote
Mysza2 Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Wchodzę przez "zobacz nową zawartość" i wybieram z opcji po lewej stronie "pozycje śledzone" i "tematy w których uczestniczyłeś" U Misi wszystko dobrze:):) Quote
Gabi79 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Wchodzę przez "zobacz nową zawartość" i wybieram z opcji po lewej stronie "pozycje śledzone" i "tematy w których uczestniczyłeś" U Misi wszystko dobrze:) :) Kochana Misiunia, oby ktoś ją wreszcie wypatrzył i pokochał Quote
elik Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Misia schudła co nieco, czy nadal jest taki pulpecik jak na początku :) ? Quote
Gusiaczek Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Właśnie zaczęłam wizytę i Misi od pierwszych zdjęć i wydaje mi się, że jednak zeszczuplała, mam rację? Quote
Mysza2 Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Misia schudła co nieco, czy nadal jest taki pulpecik jak na początku :) ? Eluś oczywiście, że schudła, na szczęście nie jest strasznym żarłokiem i na suche się nie rzuca. Więc udaje sie trochę zejść z wagi. Właśnie zaczęłam wizytę i Misi od pierwszych zdjęć i wydaje mi się, że jednak zeszczuplała, mam rację? Masz rację, prawie brzuchem po ziemi szorowała:):) Niestety nikt o Misię nie dzwoni Quote
elik Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Kochane psiaczki. Tak bardzo pragniemy dla nich jak najlepszych losów, a to nie zawsze się udaje. Ale nie wolno nam rezygnować, bo jak nie my to kto :) ? Quote
AgusiaP Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Kochane psiaczki. Tak bardzo pragniemy dla nich jak najlepszych losów, a to nie zawsze się udaje. Ale nie wolno nam rezygnować, bo jak nie my to kto :) ? Dokładnie Elunia Quote
joanka40 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Zagladam do panienki. Staram sie przynajmniej raz dziennie udostepnic Misie na FB. Mam nadzieje, ze w koncu ktos wypatrzy Misie. Pychol Misia ma cudny. Quote
AgusiaP Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Zagladam do panienki. Staram sie przynajmniej raz dziennie udostepnic Misie na FB. Mam nadzieje, ze w koncu ktos wypatrzy Misie. Pychol Misia ma cudny. Wielkie dzięki Joasiu!!! Quote
Mysza2 Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Pychol ma cudny i śmieszny, ja wierzę, że się w końcu ktoś zakocha. Dziękujemy Asiu Quote
Gabi79 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Zaglądam do Misiuni i melduję, że przelałam Kasi czynsz za czerwiec. Konto Misi mocno stopniało Quote
Recommended Posts