Aldrumka Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 4 minuty temu, Moli@ napisał: "Stara" :( Ile ma lat ? Quote
Moli@ Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 1 minutę temu, Aldrumka napisał: Ile ma lat ? Około 9 lat Quote
Aldrumka Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 1 godzinę temu, Moli@ napisał: Około 9 lat Strasznie racjonalny ten syn, nic emocji Quote
jankamałpa Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 11 minut temu, Aldrumka napisał: Strasznie racjonalny ten syn, nic emocji Podczytuję wątek i może lepiej, że tam nie trafi. Quote
rozi Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Wściekam się, bo bachory to piekło. Mój rodzony syn, naprawdę świetny facet, stanął mi okoniem, kiedy chciałam wziąć Olka z lubelskiego schronu. Powiedział, że Villas i on nie będzie wobec tego z psami wychodził. No a ja wiele godzin w pracy. Ze mną nie przejdzie taki numer, wynajęłam dziewczynę do spacerów. Wobec "tego". Ale wiem, jak bachor może skrzydła podciąć. Szkoda wielka. O Diance mówię. Quote
mdk8 Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 22 minuty temu, Aldrumka napisał: Strasznie racjonalny ten syn, nic emocji to chyba z tych wiecznie młodych ... Quote
Moli@ Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Szkoda gadać :( Rozmawialiśmy we trójkę..., facet zaciął się - nie zgadza się, chce szczeniaka bo stare psy chorują. Kolejny argument na nie - mieszkanie po remoncie i na pewno będzie niszczyć! Ręce opadają ;( :D Szkoda mi Pani bo wiem że Dianka spełniłaby jej oczekiwania..., cholernica idealna do towarzystwa, naprawdę w mieszkaniu bezproblemowa, do ludzi / dzieci zero agresji. W domu nie niszczy, nie drze ziapy, nie sika itp., Lubi spacery - nie szaleje na smyczy. Nie panikuje na nieznanym terenie / pomieszczeniu. Quote
Tyśka) Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 A bo szczeniak nie niszczy i nie choruje... co za świat... :( Szkoda, że kobieta jest zależna od syna. Quote
Moli@ Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: A bo szczeniak nie niszczy i nie choruje... co za świat... :( Szkoda, że kobieta jest zależna od syna. Na pewno jest niezależna finansowo ! Opiekuje się..., wyprowadza ( w tym spacery - pies na 5 m lince )..., sprząta. Pani ucieszyła się że Diance nie będzie musiała na każe wyjście zakładać szelek, lekko prowadzi się na smyczy, nie ciągnie, nie zwraca uwagi mijane osoby, samochody!..., że Dianka nie kradnie, nie skacze po meblach (szafkach kuchennych - z wiszących nie będzie wyciągać ciasteczek ), nie gryzie po rękach / stopach itp. Quote
limonka80 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 1 godzinę temu, Moli@ napisał: To niby jest ten "stary" pies ? Hmm... 1 Quote
pyra Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 12 godzin temu, Moli@ napisał: Szkoda gadać :( Rozmawialiśmy we trójkę..., facet zaciął się - nie zgadza się, chce szczeniaka bo stare psy chorują. Kolejny argument na nie - mieszkanie po remoncie i na pewno będzie niszczyć! Ręce opadają ;( :D Szkoda mi Pani bo wiem że Dianka spełniłaby jej oczekiwania..., cholernica idealna do towarzystwa, naprawdę w mieszkaniu bezproblemowa, do ludzi / dzieci zero agresji. W domu nie niszczy, nie drze ziapy, nie sika itp., Lubi spacery - nie szaleje na smyczy. Nie panikuje na nieznanym terenie / pomieszczeniu. Rozumiem, że szczeniak będzie wiecznie młody i się nie zestarzeje? A co jeśli jednak? Nie powinien mieć ŻADNEGO PSA!!!! Quote
Tyśka) Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Rewelacyjna jest, dodałam nowe zdjęcia do ogłoszeń. Może ktoś jeszcze się po niej pozna... Quote
Tyśka) Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Ogłoszenia Diany: Warszawa -https://www.olx.pl/oferta/dobroduszna-madra-diana-kochana-sunia-ktorej-nikt-nie-chce-CID103-IDGft6k.html Gdańsk - https://www.olx.pl/oferta/milosc-w-wersji-xxl-ulozona-dama-diana-CID103-IDrs2bj.html Quote
Moli@ Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 7 minut temu, Tyśka) napisał: Ogłoszenia Diany: Warszawa -https://www.olx.pl/oferta/dobroduszna-madra-diana-kochana-sunia-ktorej-nikt-nie-chce-CID103-IDGft6k.html Gdańsk - https://www.olx.pl/oferta/milosc-w-wersji-xxl-ulozona-dama-diana-CID103-IDrs2bj.html Dziękuję :) Quote
Moli@ Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 Ganianie po polach dla panienek to nie atrakcja..., spacer to jest to. Pokonałyśmy we trzy zimowy tor przeszkód ,) Quote
Recommended Posts