Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wściekam się, bo bachory to piekło.

Mój rodzony syn, naprawdę świetny facet, stanął mi okoniem, kiedy chciałam wziąć Olka z lubelskiego schronu. Powiedział, że Villas i on nie będzie wobec tego z psami wychodził. No a ja wiele godzin w pracy.

Ze mną nie przejdzie taki numer, wynajęłam dziewczynę do spacerów. Wobec "tego".

Ale wiem, jak bachor może skrzydła podciąć. Szkoda wielka. O Diance mówię.

Posted

Szkoda gadać :(

Rozmawialiśmy we trójkę..., facet zaciął się - nie zgadza się, chce szczeniaka bo stare psy chorują. Kolejny argument na nie - mieszkanie po remoncie i na pewno będzie niszczyć! Ręce opadają ;( :D

Szkoda mi Pani bo wiem że Dianka spełniłaby jej oczekiwania..., cholernica idealna do towarzystwa, naprawdę w mieszkaniu bezproblemowa, do ludzi / dzieci zero agresji. W domu nie niszczy, nie drze ziapy, nie sika itp., Lubi spacery - nie szaleje na smyczy. Nie panikuje na nieznanym terenie / pomieszczeniu.

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

A bo szczeniak nie niszczy i nie choruje... co za świat... :(

Szkoda, że kobieta jest zależna od syna.

Na pewno  jest niezależna  finansowo ! Opiekuje się..., wyprowadza ( w tym spacery - pies na 5 m lince )..., sprząta.

Pani ucieszyła się że Diance nie będzie musiała na każe wyjście zakładać szelek, lekko prowadzi się na smyczy, nie ciągnie, nie zwraca uwagi mijane osoby, samochody!..., że Dianka nie kradnie, nie skacze po meblach (szafkach kuchennych - z wiszących nie będzie wyciągać ciasteczek ), nie gryzie po rękach / stopach itp. 

Posted
12 godzin temu, Moli@ napisał:

Szkoda gadać :(

Rozmawialiśmy we trójkę..., facet zaciął się - nie zgadza się, chce szczeniaka bo stare psy chorują. Kolejny argument na nie - mieszkanie po remoncie i na pewno będzie niszczyć! Ręce opadają ;( :D

Szkoda mi Pani bo wiem że Dianka spełniłaby jej oczekiwania..., cholernica idealna do towarzystwa, naprawdę w mieszkaniu bezproblemowa, do ludzi / dzieci zero agresji. W domu nie niszczy, nie drze ziapy, nie sika itp., Lubi spacery - nie szaleje na smyczy. Nie panikuje na nieznanym terenie / pomieszczeniu.

Rozumiem, że szczeniak będzie wiecznie młody i się nie zestarzeje? A co jeśli jednak? Nie powinien mieć ŻADNEGO PSA!!!!