Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chłopaki dużo śpią i dużo jedzą. Miały tasiemca...:(.

Ale na spacerach gonią jak szalone. Rafcika to taka duża ciapa. A Czaret trochę bardziej do przodu, ale też zero agresji i oba są cudne. Dają się głaskać, pozwalają wsadzać rękę do miski. Przy badaniach też ani drgną:). No cuda!!!

Posted

Kopiuję :)

"Raft i Czaret są w całkiem przyzwoitej formie. Humory im dopisują, energia ich rozpiera. Czaret całkiem ładnie się już zaokrąglił, Raft jeszcze nie za bardzo. Niestety mimo diety i odrobaczeń Chłopaki wciąż się brzydko załatwiają, w kupie są ślady krwi, dlatego po weekendzie ich kał będzie zawieziony do przebadania."

Posted

Marticzko, jakie przepiękne zdjęcia :)
Psiaki mają mordeczki przeszczęśliwe. Rozrabiają jak młodzieniaszki, a to przecież wiekowi już panowie.
Widać jak bardzo psiaki były spragnione swobody, ruchu. Odrabiają zaległości :D

Posted

Raft i Czaret wręcz upajają się wolnością a ja wraz z nimi bardzo się cieszę, że są tak szczęśliwe !
Myślę, że wkrótce pokonają też problemy z załatwianiem.

No... naładowałam się pozytywnie na cały dzień.

Posted

Marticzko, jakie przepiękne zdjęcia :)
Psiaki mają mordeczki przeszczęśliwe. Rozrabiają jak młodzieniaszki, a to przecież wiekowi już panowie.
Widać jak bardzo psiaki były spragnione swobody, ruchu. Odrabiają zaległości :D

Eluś kochana Rafcik jest oceniony na ok 4 latka więc nie taki starszy Pan ;) Czerecik z pewnością jest starszy :) choc wariuję oboje jak szczeniaczki :D

Posted

Eluś kochana Rafcik jest oceniony na ok 4 latka więc nie taki starszy Pan ;) Czerecik z pewnością jest starszy :) choc wariuję oboje jak szczeniaczki :D

No to Raficzek całkiem młody psiaczek :) Myślałam, że starszy. No tak niestety smutek postarza nie tylko ludzi. Nawet smutny psiak wygląda starzej :( Ja oceniałam Jego wiek na zdjęciach jeszcze w schronisku.