Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oderwałam się na chwilę od wnuka...poczytałam i się poryczałam:(

No właśnie. W sumie mi nie wypada - macho man i te sprawy... ;) Jednak na prawdę uczucie jest niesamowite gdy na pozór pies bez szans nagle zostaje adoptowany przez niezwykłych ludzi :) Cóż mogę jeszcze powiedzieć... :)

Posted

Olenku jak dobrze Cię widzieć w domowej scenerii :D Zwłaszcza na ostatnim zdjęciu :lol:

Dziękujemy za zdjęcia :)

Oby właśnie w ten sposób opustoszało całe Twoje schronisko jak i wszystkie inne ;)

Myślę, że chyba już czas na zmianę tytułu i pożegnanie z banerkiem :)

Posted

Witam wstawiam kilka zdjęć od Agi  :)
Może to głupio zabrzmi ale mimo 300 cudownych  psów pusto w schronisku bez Olenka. Aga ucałuj go mocno :P

Koniczko, dzięki piękne za przecudne Olenkowe fotki :). Bardzo mi poprawiły humor :). Olenku, spełniło się Twoje marzenie o domku, i to jakim domku :). Jak dobrze widzieć Olenka w ciepełku, w domowej scenerii, na łóżeczku - czyli w miejscu jak najbardziej właściwym :D   :). Koniczko  wierzę Ci, że tęsknisz za Olenkiem. Wielbiciele labków  doskonale wiedzą ;)  o czym mówię :).  Aga Nika  -  Olenkowy domku, dziękuję za te zdjęcia,  dziękuję za to  że jesteście, że dzięki Wam ten cudny pies ma kochający i dbający  dom,  dziękuję :).

• Upvote 2
Posted

W załączniku dodaję piękną opowieść od Agi o Olenku. Czytałam i ryczałam jak głupia. Olen ma wspaniałą rodzine na którą było warta czekać kilka lat w schronisku. AGA JESTEŚ WIELKA .

• Upvote 4
Posted

Teraz to ja się poryczałam czytając jak bardzo się wszyscy cieszycie. Cieszę się razem z wami, a Olenek radośnie macha do Was ogonkiem. Oczywiście będę przysyłała kolejne wiesci Olenkowe. Pozdrawiamy :)

• Upvote 2
Posted

W załączniku dodaję piękną opowieść od Agi o Olenku. Czytałam i ryczałam jak głupia. Olen ma wspaniałą rodzine na którą było warta czekać kilka lat w schronisku. AGA JESTEŚ WIELKA .

Teraz to ja się poryczałam czytając jak bardzo się wszyscy cieszycie. Cieszę się razem z wami, a Olenek radośnie macha do Was ogonkiem. Oczywiście będę przysyłała kolejne wiesci Olenkowe. Pozdrawiamy

Koniczko, dziękuję  :). Aga Nika, też pięknie dziękuję :). To taka niesamowita radość widzieć Olenka w domowej scenerii, tak czule  zaopiekowanego. Też mogę tylko powiedzieć tak jak Koniczka - Aga jesteś wielka :). Dziękujemy za te wszystkie tak krzepiące serca wieści. Historia Olenka jest dowodem na to, że warto, że trzeba  :). Opowieść Agi  o Olim czytałam i czytałam  :lol:. Jest piękna, jest wzruszająca, jest krzepiąca,  dająca nadzieję i  ...  power :D. Kiedy czytałam o tym, jak Oli się kładzie pośrodku, to jakbym widziała naszego Bariego   :D.  Labki mają swoje pomysły i potrafią być uparte. Jak im coś nie podpasuje, to  bywa trudno namówić na przykład na  zjedzenie karmy. Oli jest  naprawdę bardzo  :o   grzeczny. Jaki to piękny pies :).  Aga Nika, pamiętajcie  proszę o adresówce  dla Olenka z Waszym telefonem. Do dzisiaj pamiętam, jak moja siostra szukała swojego psiaka przygarniętego ze schroniska... na szczęście się znalazł.  Aga Nika,  ucałuj proszę Olenka w ten śliczny nosek :P.

Posted

Teraz to ja się poryczałam czytając jak bardzo się wszyscy cieszycie. Cieszę się razem z wami, a Olenek radośnie macha do Was ogonkiem. Oczywiście będę przysyłała kolejne wiesci Olenkowe. Pozdrawiamy :)

Dziękuję Wam za informacje i zdjęcia :) Nie wiem co powiedzieć :D Na prawdę...

Swoją drogą to super pomysł z takim "pamiętnikiem" ;)

To ja już wiem, ze mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł wątku i usunąć banerek :)

Posted

Trafiłam przypadkiem i nie żałuję. Bardzo się cieszę ,że Olen ma wspaniały dom i nacieszy się w nim życiem jak na psa przystało.

• Upvote 1
Posted

Trafiłam przypadkiem i nie żałuję. Bardzo się cieszę ,że Olen ma wspaniały dom i nacieszy się w nim życiem jak na psa przystało.

Witamy u domnego Olenka :)

Bo jak tu się nie cieszyć? :D Do dzisiaj uwierzyć nie mogę :lol:

Posted

To ja już wiem, ze mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł wątku i usunąć banerek :)

Ja jeszcze sobie ten Olenkowy  banerek przez sentyment :)  na chwilkę ;) zostawię :D.
Jak patrzę na  ten banerek, to sobie przypominam ;), że Olenek  NAPRAWDĘ   :o  :)   jest już w swoim cudownym domku :).

Posted

Ale mi się udało - hurrra! Pierwsza przeczytałam opowieść o Olenku! :)
Wspaniała lektura!
Jak to dobrze, że Olenek zdrowy.
I grzeczny nawet u weta.
Bo o kaprysach z jedzeniem i spacerami przed świtem nie będę wspominać, skoro Aga Nika cierpliwie to znosi i nie narzeka :)