Maciek777 Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Oderwałam się na chwilę od wnuka...poczytałam i się poryczałam:( No właśnie. W sumie mi nie wypada - macho man i te sprawy... ;) Jednak na prawdę uczucie jest niesamowite gdy na pozór pies bez szans nagle zostaje adoptowany przez niezwykłych ludzi :) Cóż mogę jeszcze powiedzieć... :) Quote
koniczka Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Witam wstawiam kilka zdjęć od Agi :) Może to głupio zabrzmi ale mimo 300 cudownych psów pusto w schronisku bez Olenka. Aga ucałuj go mocno :P Quote
Maciek777 Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Olenku jak dobrze Cię widzieć w domowej scenerii :D Zwłaszcza na ostatnim zdjęciu :lol: Dziękujemy za zdjęcia :) Oby właśnie w ten sposób opustoszało całe Twoje schronisko jak i wszystkie inne ;) Myślę, że chyba już czas na zmianę tytułu i pożegnanie z banerkiem :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Witam wstawiam kilka zdjęć od Agi :) Może to głupio zabrzmi ale mimo 300 cudownych psów pusto w schronisku bez Olenka. Aga ucałuj go mocno :P Koniczko, dzięki piękne za przecudne Olenkowe fotki :). Bardzo mi poprawiły humor :). Olenku, spełniło się Twoje marzenie o domku, i to jakim domku :). Jak dobrze widzieć Olenka w ciepełku, w domowej scenerii, na łóżeczku - czyli w miejscu jak najbardziej właściwym :D :). Koniczko wierzę Ci, że tęsknisz za Olenkiem. Wielbiciele labków doskonale wiedzą ;) o czym mówię :). Aga Nika - Olenkowy domku, dziękuję za te zdjęcia, dziękuję za to że jesteście, że dzięki Wam ten cudny pies ma kochający i dbający dom, dziękuję :). 2 Quote
koniczka Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 W załączniku dodaję piękną opowieść od Agi o Olenku. Czytałam i ryczałam jak głupia. Olen ma wspaniałą rodzine na którą było warta czekać kilka lat w schronisku. AGA JESTEŚ WIELKA . 4 Quote
Aga Nika Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Teraz to ja się poryczałam czytając jak bardzo się wszyscy cieszycie. Cieszę się razem z wami, a Olenek radośnie macha do Was ogonkiem. Oczywiście będę przysyłała kolejne wiesci Olenkowe. Pozdrawiamy :) 2 Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 ależ wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bądź szczęśliwy psiaku kochany :*:*:* i jak tu nie wierzyc w cuda ? no jak ? :) Quote
jola&tina Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 To jest coś niesamowitego - najpiękniejszy pies na Dogo, najpięknieszy wątek i najwspanialszy dom. 1 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 W załączniku dodaję piękną opowieść od Agi o Olenku. Czytałam i ryczałam jak głupia. Olen ma wspaniałą rodzine na którą było warta czekać kilka lat w schronisku. AGA JESTEŚ WIELKA . Teraz to ja się poryczałam czytając jak bardzo się wszyscy cieszycie. Cieszę się razem z wami, a Olenek radośnie macha do Was ogonkiem. Oczywiście będę przysyłała kolejne wiesci Olenkowe. Pozdrawiamy Koniczko, dziękuję :). Aga Nika, też pięknie dziękuję :). To taka niesamowita radość widzieć Olenka w domowej scenerii, tak czule zaopiekowanego. Też mogę tylko powiedzieć tak jak Koniczka - Aga jesteś wielka :). Dziękujemy za te wszystkie tak krzepiące serca wieści. Historia Olenka jest dowodem na to, że warto, że trzeba :). Opowieść Agi o Olim czytałam i czytałam :lol:. Jest piękna, jest wzruszająca, jest krzepiąca, dająca nadzieję i ... power :D. Kiedy czytałam o tym, jak Oli się kładzie pośrodku, to jakbym widziała naszego Bariego :D. Labki mają swoje pomysły i potrafią być uparte. Jak im coś nie podpasuje, to bywa trudno namówić na przykład na zjedzenie karmy. Oli jest naprawdę bardzo :o grzeczny. Jaki to piękny pies :). Aga Nika, pamiętajcie proszę o adresówce dla Olenka z Waszym telefonem. Do dzisiaj pamiętam, jak moja siostra szukała swojego psiaka przygarniętego ze schroniska... na szczęście się znalazł. Aga Nika, ucałuj proszę Olenka w ten śliczny nosek :P. Quote
maarit Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Jak miło poczytać o Olenku :) Ech... miał chłopak szczęście :) Quote
Maciek777 Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 W załączniku dodaję piękną opowieść od Agi o Olenku. Czytałam i ryczałam jak głupia. Olen ma wspaniałą rodzine na którą było warta czekać kilka lat w schronisku. AGA JESTEŚ WIELKA . Teraz to ja się poryczałam czytając jak bardzo się wszyscy cieszycie. Cieszę się razem z wami, a Olenek radośnie macha do Was ogonkiem. Oczywiście będę przysyłała kolejne wiesci Olenkowe. Pozdrawiamy :) Dziękuję Wam za informacje i zdjęcia :) Nie wiem co powiedzieć :D Na prawdę... Swoją drogą to super pomysł z takim "pamiętnikiem" ;) To ja już wiem, ze mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł wątku i usunąć banerek :) Quote
Poker Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Trafiłam przypadkiem i nie żałuję. Bardzo się cieszę ,że Olen ma wspaniały dom i nacieszy się w nim życiem jak na psa przystało. 1 Quote
Maciek777 Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Trafiłam przypadkiem i nie żałuję. Bardzo się cieszę ,że Olen ma wspaniały dom i nacieszy się w nim życiem jak na psa przystało. Witamy u domnego Olenka :) Bo jak tu się nie cieszyć? :D Do dzisiaj uwierzyć nie mogę :lol: Quote
Nadziejka Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Alez cuda wiosenne cuda Olenku wszeklkiego najcudowniejszego psiesiu kochany :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 To ja już wiem, ze mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł wątku i usunąć banerek :) Ja jeszcze sobie ten Olenkowy banerek przez sentyment :) na chwilkę ;) zostawię :D. Jak patrzę na ten banerek, to sobie przypominam ;), że Olenek NAPRAWDĘ :o :) jest już w swoim cudownym domku :). Quote
Maciek777 Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Dwu- i czteronożnym, radosnych Świąt życzę :) Myślę, że Olen te Święta zapamięta na zawsze :) Quote
Panna Marple Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Najpiękniejsze święta Olenka :) Co z tego, że zimno, że deszcz, że wiatr i śnieg...we własnym domku z ludziem kochanym zawsze ciepło :) 2 Quote
Martika&Aischa Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Wesołych ...Radosnych Świąt Dziewczynki ...Wujku Maciusiu ;) oraz Wspaniała rodzinko Olenka a dla bezdomnych ogonków najlepszych DOMKÓW NA ŚWIECIE!!! :) 1 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Olenku, dla Ciebie i Twojej wspaniałej Rodzinki dużo zdrowia, radości i miłości i oczywiście 100 lat :).Życzyłam Ci wcześniej ;) Świąt Wielkanocnych już w swoim domku i się spełniło :), co niezmiernie cieszy :). Quote
Gusiaczek Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Kochani A&A ;) i Wszyscy, którym los Olenka i Innych Potrzebowskich, na sercu leży - warto żyć, warto być, warto chcieć ! cudownie wspaniałe jest, że jesteście! 1 Quote
Aga Nika Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i życzenia! Pozdrawiamy poświątecznie! 1 Quote
jola&tina Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Ale mi się udało - hurrra! Pierwsza przeczytałam opowieść o Olenku! :) Wspaniała lektura! Jak to dobrze, że Olenek zdrowy. I grzeczny nawet u weta. Bo o kaprysach z jedzeniem i spacerami przed świtem nie będę wspominać, skoro Aga Nika cierpliwie to znosi i nie narzeka :) Quote
Recommended Posts