Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elenka dostarczona do domku :) Pani przygotowała się wzorowo :) Zobaczymy co przyniosą najbliższe dni ale ja wierzę że będzie dobrze :) Elenka była dziś bardzo bardzo dzielna :)

To, że była grzeczna, czytam, że nie okazywała wielkiego strachu, a to już dobrze rokuje :D

• Upvote 1
Posted

A kiedy bedą jakies wiadomosci z nowego domku ? Czy ktos z Was zadzwoni ?

Belciu żartujesz ? " czy ktoś zadzwoni" :D jesteśmy w stałym kontakcie z Panią bo przecież to oczko w głowie naszej Emiś :D

Posted

To, że była grzeczna, czytam, że nie okazywała wielkiego strachu, a to już dobrze rokuje :D

Elunia Elenka po naszym wyjściu chodziła po stołach...krzesłach ...meblach ...parapetach szukając Emiś ....chciała nawet zwiac przez okno. Pani jednak dała jej spokój aby się wyciszyła i skończyło się tak że ostatecznie się napiła ...zjadła i wpakowała Pani do łóżka :D :D :D

Posted

Elunia Elenka po naszym wyjściu chodziła po stołach...krzesłach ...meblach ...parapetach szukając Emiś ....chciała nawet zwiac przez okno. Pani jednak dała jej spokój aby się wyciszyła i skończyło się tak że ostatecznie się napiła ...zjadła i wpakowała Pani do łóżka :D :D :D

Wspaniała sunieczka. Pokochała całym serduszkiem i nic dziwnego, że bała się stracić ukochanej pańci. Na szczęście potrafiła ostatecznie opanować strach.

Do łóżeczka :P Wie co dobre :D

Posted

Wspaniała sunieczka. Pokochała całym serduszkiem i nic dziwnego, że bała się stracić ukochanej pańci. Na szczęście potrafiła ostatecznie opanować strach.

Do łóżeczka :P Wie co dobre :D

i Pani z tego powodu jest bardzo zadowolona :D oby tak dalej :)

Posted

Zrobiłam przelew za hotelik Elenki od 01 do 26.06 203,00 zł oraz badania wet. 44,00 zł.; razem 247,00 zł. Mam nadzieję, ze to ostatnie płatności za Elenkę. Kciukamy nieustająco za Elenkę w DS 13630084-l-chelnde-sonne-mit-brille-vekt

Posted

Takie tytuły i wiadomości to ja lubię :)

Posted

Jestem z Panią w stałym kontakcie.

Ewcia adopcję (oprócz pierwszej doby) zniosła znacznie lepiej, niż przypuszczałam :) Z Panią ma już całkiem niezły kontakt. Pozwala się dotykać, sypia w łóżku lub na fotelu. Obcy oczywiście to wciąż zło, i czy kiedyś to u niej się zmieni, ciężko powiedzieć, ale najważniejsze, że akceptuje swoją Opiekunkę i powoli również rodzinę Pani. Mam obiecane fotki, niestety brak aparatu choćby w tel. utrudnia to :( Córka ma coś cyknąć i podesłać.

A na razie ostatnie fotki robione u nas:

11052496_1002523806447650_75956480164515

11136764_1002524156447615_79538426941770

11403339_1002524546447576_78058076106088

11695408_1002524446447586_57725812586814

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Jeszcze tylko na uśmiech na Ewciowej mordeczce czekamy. Taki pełną michą ;). A domek naprawdę wymarzony dla naszej strachulki.

I na ogonek w górze. Z reszta zgadzam się w całej rozciągłości :)