yolanovi Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Super. Powodzenia Elenko! Kciuki nadal trzymam, aby wszystko ułożyło się dobrze Quote
bela51 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 A kiedy bedą jakies wiadomosci z nowego domku ? Czy ktos z Was zadzwoni ? Quote
elik Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Elenka dostarczona do domku :) Pani przygotowała się wzorowo :) Zobaczymy co przyniosą najbliższe dni ale ja wierzę że będzie dobrze :) Elenka była dziś bardzo bardzo dzielna :) To, że była grzeczna, czytam, że nie okazywała wielkiego strachu, a to już dobrze rokuje :D 1 Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 A kiedy bedą jakies wiadomosci z nowego domku ? Czy ktos z Was zadzwoni ? Belciu żartujesz ? " czy ktoś zadzwoni" :D jesteśmy w stałym kontakcie z Panią bo przecież to oczko w głowie naszej Emiś :D Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 To, że była grzeczna, czytam, że nie okazywała wielkiego strachu, a to już dobrze rokuje :D Elunia Elenka po naszym wyjściu chodziła po stołach...krzesłach ...meblach ...parapetach szukając Emiś ....chciała nawet zwiac przez okno. Pani jednak dała jej spokój aby się wyciszyła i skończyło się tak że ostatecznie się napiła ...zjadła i wpakowała Pani do łóżka :D :D :D Quote
elik Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Elunia Elenka po naszym wyjściu chodziła po stołach...krzesłach ...meblach ...parapetach szukając Emiś ....chciała nawet zwiac przez okno. Pani jednak dała jej spokój aby się wyciszyła i skończyło się tak że ostatecznie się napiła ...zjadła i wpakowała Pani do łóżka :D :D :D Wspaniała sunieczka. Pokochała całym serduszkiem i nic dziwnego, że bała się stracić ukochanej pańci. Na szczęście potrafiła ostatecznie opanować strach. Do łóżeczka :P Wie co dobre :D Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Wspaniała sunieczka. Pokochała całym serduszkiem i nic dziwnego, że bała się stracić ukochanej pańci. Na szczęście potrafiła ostatecznie opanować strach. Do łóżeczka :P Wie co dobre :D i Pani z tego powodu jest bardzo zadowolona :D oby tak dalej :) Quote
elik Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 i Pani z tego powodu jest bardzo zadowolona :D oby tak dalej :) To Pani też dobrze rokuje Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 To Pani też dobrze rokuje oj tak tfu tfu oby nie zapeszyc ;) to jest domek którego szukałyśmy :) i wszystkim strachulcom właśnie takich domków życzę :) 2 Quote
yolanovi Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Zrobiłam przelew za hotelik Elenki od 01 do 26.06 203,00 zł oraz badania wet. 44,00 zł.; razem 247,00 zł. Mam nadzieję, ze to ostatnie płatności za Elenkę. Kciukamy nieustająco za Elenkę w DS Quote
Gabi79 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Dawno nie zaglądałam do Elenki, a tu takie wspaniałe wieści!!! Mojej Nelusi też by się taka super Pańcia przydała Quote
halszka Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Zaglądam po dłuższej przerwie i ogromnie się cieszę z tego co czytam :) Quote
Maciek777 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Elunia Elenka po naszym wyjściu chodziła po stołach...krzesłach ...meblach ...parapetach szukając Emiś ....chciała nawet zwiac przez okno. Pani jednak dała jej spokój aby się wyciszyła i skończyło się tak że ostatecznie się napiła ...zjadła i wpakowała Pani do łóżka :D :D :D Takie tytuły i wiadomości to ja lubię :) Quote
Gusiaczek Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 troche popadalo niestety bardzo trochę i teraz jest potwornie parno .... :( Quote
Emiś Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Jestem z Panią w stałym kontakcie. Ewcia adopcję (oprócz pierwszej doby) zniosła znacznie lepiej, niż przypuszczałam :) Z Panią ma już całkiem niezły kontakt. Pozwala się dotykać, sypia w łóżku lub na fotelu. Obcy oczywiście to wciąż zło, i czy kiedyś to u niej się zmieni, ciężko powiedzieć, ale najważniejsze, że akceptuje swoją Opiekunkę i powoli również rodzinę Pani. Mam obiecane fotki, niestety brak aparatu choćby w tel. utrudnia to :( Córka ma coś cyknąć i podesłać. A na razie ostatnie fotki robione u nas: 1 Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 nasza cudna ślicznotka :) :) :) tak bardzo się cieszę z tych małych kroczków :) oby tak dalej :) Quote
yolanovi Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Wieści cudne. Kciukamy, aby już tylko lepiej było Quote
yolanovi Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Przybiegam sobie do suni Ciekawe co u niej... Quote
bela51 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Alez sie sunieczce fajny dom trafił :) Super, bardzo sie ciesze :) Quote
yolanovi Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Jeszcze tylko na uśmiech na Ewciowej mordeczce czekamy. Taki pełną michą ;). A domek naprawdę wymarzony dla naszej strachulki. Quote
elik Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Jeszcze tylko na uśmiech na Ewciowej mordeczce czekamy. Taki pełną michą ;). A domek naprawdę wymarzony dla naszej strachulki. I na ogonek w górze. Z reszta zgadzam się w całej rozciągłości :) Quote
Recommended Posts