Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ to sie nazywa presja moralna :crazyeye:
A jak jutro, gdy wezmę aparat, koty będa siedzieć w domu? Jak będzie zimno? Jak będą zawieje i zamiecie?!

Posted

malagos napisał(a):
Ależ to sie nazywa presja moralna :crazyeye:
A jak jutro, gdy wezmę aparat, koty będa siedzieć w domu? Jak będzie zimno? Jak będą zawieje i zamiecie?!

A ja mam zdjęcie z lata części stada na spacerku :lol:

Posted

Super Bianeczko!
Dziękujemy za fotkę.....:loveu:
Ale, ale kot ogona nie podniósł, czyżby nie był zachwycony spacerkiem...
:evil_lol:A Kobuś, ślicznota to pierwszy na czele!
Malagos chociażby jutro nawet żaby z nieba leciały, masz zrobić foty i basta!;)

Posted

Alpina napisał(a):
Super Bianeczko!
Dziękujemy za fotkę.....:loveu:
Ale, ale kot ogona nie podniósł, czyżby nie był zachwycony spacerkiem...
:evil_lol:A Kobuś, ślicznota to pierwszy na czele!
Malagos chociażby jutro nawet żaby z nieba leciały, masz zrobić foty i basta!;)

Tak jest. A jak będą te żaby to tym bardziej!

Posted

Z żabami procesji jeszcze nie widziałam .......Bianko twoje stadko jak zwykle... NA MEDAL !!Moze kiedyś uda ci się zrobić zdjecie CAŁEJ gromady ? Tak dla potomności...

Posted

aniac50 napisał(a):
Z żabami procesji jeszcze nie widziałam .......Bianko twoje stadko jak zwykle... NA MEDAL !!Moze kiedyś uda ci się zrobić zdjecie CAŁEJ gromady ? Tak dla potomności...

No właśnie. Przecież jest tylko "mniejsza połowa".

Posted

aniac50 napisał(a):

Zmysł napisał(a):
No właśnie. Przecież jest tylko "mniejsza połowa".

Już próbowałam , ale nie da się zmieścić w kadrze 10 żywych zwierzaków :evil_lol:

Posted

Bianko porozkładaj na trawce lub śniegu kawałki pieczonego kurczaka ....
Tak blisko siebie - zobaczysz jak się sfora zleci w jedno miejsce:evil_lol:
I tym sposobem zawsze większość uchwycisz na zdjęciu..:)
Ja próbowałam i się sprawdziło ale ja mam o połowę mniej niż Ty czyli tylko pięć...

Posted

Alpina napisał(a):
Bianko porozkładaj na trawce lub śniegu kawałki pieczonego kurczaka ....
Tak blisko siebie - zobaczysz jak się sfora zleci w jedno miejsce:evil_lol:
I tym sposobem zawsze większość uchwycisz..:)

Już tak kiedyś zrobiłam , ale wszystkie mordki były skierowane w dywan .
Zupełnie jak kury :evil_lol:

Posted

PIĘKNIE DZIĘKUJEMY !!!!!!!Śliczna i........ liczna sforka !!!!! [ faktycznie w pozycji "kurakowej" ] Mizianko dla wszystkich !!!! Tych miauczących,co się nie załapały też wymiziaj !!!!

Posted

aniac50 napisał(a):
PIĘKNIE DZIĘKUJEMY !!!!!!!Śliczna i........ liczna sforka !!!!! [ faktycznie w pozycji "kurakowej" ] Mizianko dla wszystkich !!!! Tych miauczących,co się nie załapały też wymiziaj !!!!

To ja dziękuję , że macie chęć oglądać moją sforkę . I dziękuję Majeczce za użyczenie swojego wątku . :loveu:

Posted

Patrzę i pękam ze śmiechu...
Wyobrażam sobie jak Kobiś niucha i łapie mięsko...:evil_lol:
Bo on zawsze pierwszy...
O Puńku - parówce nie wspominając...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Dobcio coś przysnął? No cóż okazja przeszła mu koło nosa...:loveu:

Posted

Poswięciłam się dla dobra sprawy, wyciagnełam towarzystwo na spacer, męża z aparatem...
Pierwsza Zulka odmówiła współpracy. Jakoś małpa jedna zobaczyła aparat w ręku, i niby przypadkiem, boczkiem, chyłkiem, z podkulonym ogonkiem przeprosiła zgromadzonych i zaszyła się na tarasie w kątku. Potem kot ostentacyjnie wrócił do domu, co będzie mu doopka marzła na dworze.
Reszta biegała, skakała, kopała dołki (Pelasia, mimo zmarzniętej ziemi...), a Majeczka nawet dała sie uchwycić w locie :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Tu z Pelasią Jamniczą Podłużną Damą, potem Pelasia zajeła sie tym co kocha, czyli kretowiskami i poszła na środek sadu szukać skarbów (potem te dołki zasypuję zużytym kocim zwirkiem, bo nie mam gdzie go wyrzucać, a po 4 kotach to sie tego dziennie uzbiera pół ciężarówki)

Nutka w ruchu, zreszta cale zycie ratlerka to ruch i szczekanie :diabloti:

Posted

I jeszcze jedno zdjęcie, mogłoby być reklamą hotelu dla psów u nas (o ile takich hotel bysmy załozyli :diabloti:)
Kiedyś stara budę przytargaliśmy od sąsiadki dla bezdomnej suni ze szczeniakami, z lasu. Buda sie oczywiscie nie przydała, bo suka wylądowała w domu, ale stała kilka lat przy domu. Latem wywieźliśmy ją na taczce blizej ogniska, żeby ją spalić przy okazji. Okazji jakoś nie było...
Mój syn proponował nawet umiescić to zdjecie na dogo, ze tak trzymamy ratlerki :p

Posted

PIĘKNIE DZIĘKUJEMY !!!!!Jakie one WSZYSTKIE śliczniutkie i szczęśliwe !!! A Majeczka[ w tym sweterku ,na ostatnim zdjęciu ,to wyglada jak......"pluszowa zabawka "!To na prawdę ODLOTOWA sesja zdjęciowa i to w pełnym tego słowa znaczeniu ! Majeczka ...w locie.... SUPER !!!Masz bardzo fotogeniczne stadko Malagos !