Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BIANKA1']Kobi też ma taką podusię :loveu: Tylko że Fryciasta go wygryza :evil_lol:
Malagos , Ty niedobra :placz:
jejku, jejku, a dlaczego jestem niedobra?!
Zulkę Wam też pokażę, siedzi pod krzesłem, w kąciku, koło budki, bo zajęła ją Dalia

Posted

Oktawio, na zdjeciu nie ma Zulki - tymczasowiczki i Soni, która mieszka w kojcu przed domem. Razem: magiczne siedem :evil_lol:
Z poprawką, ze bokserka jest mojej siostry i tylko czasem u mnie przebywa, na wypoczynku po warszawskich spalinach i kurzu (i siedzeniu samej w mieszkaniu od rana do godz. 17...)

Posted

A wiecie że Majka ma tatuaż ze wschodu?
Napisałam do Moskwy do tamtejszego odziału ZK ale nie wiem co odpiszą czy to rzeczywiście made in Rosja a może Ukraina albo Litwa lub jeszcze co innego...Ciekawe...
Z tego wynika że Majkę wywalili nasi sąsiedzi za wschodniej granicy...
A zdjęcia rewelacyjne!
Majka wygląda całkiem jak Lasha a nie tatuowany shih:roflt:

Posted

[quote name='malagos']
Oktawio, na zdjeciu nie ma Zulki - tymczasowiczki i Soni, która mieszka w kojcu przed domem. Razem: magiczne siedem :evil_lol:
Z poprawką, ze bokserka jest mojej siostry i tylko czasem u mnie przebywa, na wypoczynku po warszawskich spalinach i kurzu (i siedzeniu samej w mieszkaniu od rana do godz. 17...)

magiczna 7:evil_lol: stukot małych stópek:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzis wybitnie zły dzień dla starowinki :shake:
Rano wyniesiona na siusiu, położyła sie na chodniku. Jak ja podniosłam, zachwiała sie i upadła na bok. Cieżko jej było sie pozbierać. W domu przewróciła sie w kuchni i leżała bezradnie machajac w powietrzu lapkami :shake: Jejku, to takie smutne , ta bezradność starowinki...
Duzo dzis śpi, nie ma dreptania po pokojach, taka wyciszona. Jak ją wziłęłam na rece po spacerze, by wnieść do domu, to pod dłonią czułam serce, takie jakieś rozszalałe .... Na kolanach u mnie, głaskana, uspokoiła się i usnęła.

Posted

Bo wiesz, Malagos - sunia jest teraz nieziemsko szczęśliwa, ma Ciebie, wspaniały dom i bardzo chce żyć. Wie, że ma dla kogo. I pewnie biedaczka nie rozumie co się dzieje, dlaczego jej ciało odmawia posłuszeństwa. Ale wie, że akceptujesz ją taką, jaka jest - z jej ułomnościami i niedoskonałościami. Wziełaś ją na kolanka i się uspokoiła - to piękne.

Posted

[quote name='malagos']
Dzis wybitnie zły dzień dla starowinki :shake:
Rano wyniesiona na siusiu, położyła sie na chodniku. Jak ja podniosłam, zachwiała sie i upadła na bok. Cieżko jej było sie pozbierać. W domu przewróciła sie w kuchni i leżała bezradnie machajac w powietrzu lapkami :shake: Jejku, to takie smutne , ta bezradność starowinki...
Duzo dzis śpi, nie ma dreptania po pokojach, taka wyciszona. Jak ją wziłęłam na rece po spacerze, by wnieść do domu, to pod dłonią czułam serce, takie jakieś rozszalałe .... Na kolanach u mnie, głaskana, uspokoiła się i usnęła.

czy ona miała EKG serca lub echo oraz konsultację kardiologiczną? to podstawa u staruszków:roll: oraz badania krwii.
Mój Dyzio miał robione-nie wyobrażam sobie tego nie zrobic-bo staruszki często i gęsto mają arytmię lub inne wady serca-kwalifikujące się do leczenia-bez tego.....

Posted

Oktawio, nie miała u mnie badań i nie bedzie miała. Jest bardzo stara i dam jej po prostu spokój. Badania nic nie zmienią, na starość nie ma leku.
Ma spokojne "dozycie" i to mogę jej zapewnić.

Posted

Boże ...
Zawsze się martwię jak jest taki stan u Majeczki...
Małgosiu jestem z Tobą i z Majeczką myślami i sercem...
Trzymajcie się obie...

Wczoraj nawalił mi monitor...Jutro dopiero przyjadą po niego bo jest na gwarancji ...Będę z tydzień bez kompa ..
Gosiu postaram się dzisiaj zadzwonić do Ciebie wieczorem..

U mnie też Barbi chora...
Zaraz przyjeżdża do domu wet...Ona ma pięć lat ale serduszko dziesięciolatka...Cały czas jest na Karsiwalu a dzisiaj czuje się wyjątkowo fatalnie...