Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jeju biedaczek... Ja dziś spotkałam kobietę co chciała dopuścić swoją kundelkę z moim labiszonem... Na szczęście Orient jest wykastrowany- ale labków u nas pełno- na pewno jakiś zgodzi się na krycie... Szkoda słów... Maleńki znajdziesz nowy, wspaniały dom! Quote
Guest monia3a Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Co tam u olbrzyma?? Był ktoś u niego ?? Quote
eria Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 jutro jadę do niego z Pianka, dowiemy się kiedy będzie kastrowany;) Quote
ruda76 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 a ile po kastracji mona go odebrac.Dzis rano rozmawiałam z Tz jest zgoda Quote
eria Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 ruda76 napisał(a):a ile po kastracji mona go odebrac.Dzis rano rozmawiałam z Tz jest zgoda czyżby był dom?:multi: :multi: Ruda dowiem się wszystkiego jutro :lol: Quote
ruda76 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 eria napisał(a):czyżby był dom?:multi: :multi: Ruda dowiem się wszystkiego jutro :lol: Dobrze musze i tak zorganizowac jakos kierowce bo od piatku mam noge w gipsie :p A całkiem niedawno bylam w waszych stronach po psa ze schroniska w Zabrzu. ( od Mysia_Zabrze) Quote
Guest monia3a Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ruda76 zabierasz piesia do siebie na stałe ??? :multi: :multi: :multi: Quote
Gonitwa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Brawo! Super wieści! Małemu się poszczęściło;) Quote
ruda76 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Pianka']No, no:loveu: Takie rasowce to szybko znajduja domy:p Pianka nie odbieram tego jako docinki:p Natomiast woli wyjsnienia mam suke tej rasy zabraną rok temu z sosnowieckiego schroniska tyle ze głuchą.( sama rozumiesz ,ze nie nadaje sie do strozowania ale z racji jej głuchoty nie chcielismy jej znow oddawac wiec jest.) natomiast psa stracilismy w czerwcu. Mamy duzy teren i mozemy temu psu zapewnic duzo swobody i towarzysza ktory bedzie uszami dla naszej suki.Ona bardzo teskni za tamtym psem. A jesli chodzi o pojecie rasowy to dla mnie rasowy=rodowodowy i nie popieram kupowania psow w pseudohodowlach. Moze teraz Cię trochę uspokoiłam;) Quote
Gonitwa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ruda76 cieszę się,że pies trafi do Was i liczę na fotorelacje;) Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 o już jest domek??:multi: :multi: cudowne wiadomości!! powodzenia:lol: Quote
ruda76 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dzięki Gonitwa;) choc musieliśmy tą decyzję przemyslec bo niełatwo jest nam jeszcze zapomiec .....:shake: Quote
Pianka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='ruda76']Pianka nie odbieram tego jako docinki:p Natomiast woli wyjsnienia mam suke tej rasy zabraną rok temu z sosnowieckiego schroniska tyle ze głuchą.( sama rozumiesz ,ze nie nadaje sie do strozowania ale z racji jej głuchoty nie chcielismy jej znow oddawac wiec jest.) natomiast psa stracilismy w czerwcu. Mamy duzy teren i mozemy temu psu zapewnic duzo swobody i towarzysza ktory bedzie uszami dla naszej suki.Ona bardzo teskni za tamtym psem. A jesli chodzi o pojecie rasowy to dla mnie rasowy=rodowodowy i nie popieram kupowania psow w pseudohodowlach. Moze teraz Cię trochę uspokoiłam;) Pzeciez jestem spokojna. Wiem, że brałas z Zabrza pieska, bo czytałam ten watek:eviltong: Ciesze się, że Chupi będzie miał u ciebie dom:loveu: Quote
Gonitwa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ruda76 napisał(a):Dzięki Gonitwa;) choc musieliśmy tą decyzję przemyslec bo niełatwo jest nam jeszcze zapomiec .....:shake: Wiem, że nie jest to łatwa decyzja- ale cieszę się, że zapadła taka a nie inna;) Quote
Guest monia3a Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super!!! Lepiej niemógł trafić!!! Dom z ogrodem i towarzyszka :loveu: Czekamy na fotorelację :roll: Quote
dzodzo Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 a mnie zawsz cieszy jak tego typu pieski znajduja domy u ludzi z doswiadczeniem z dana rasą:multi: rasowcowi łatwiej znalęźc dom ale najwzniejsze zeby dom byl przygotowany na charakter psa.A tu jak widzę będzie idealnie;) Quote
Gonitwa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Rasowcowi łatwiej znaleźć dom bo większość bierze rasowca by go później rozmnażać;) A tu ?> Odpowiedzialna osoba, pies wykastrowany, warunki jak się należy;) Super po prostu! Quote
eria Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Strasznie się cieszę :multi: Ruda jutro dowiem się co i jak z tą kastracją . Powiem kierownikowi że domek czeka:loveu: może się postarają jak najszybciej to zorganizować :lol: Quote
Guest monia3a Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Mnie bardzo cieszy jak pieski trafiają do dobrych domów a jeszcze lepiej jak są to domy z ogrodami, duży pies marnieje w domu w bloku ( jeśli nie zapewnia mu się odpowiedniej dawki spaceu ) Sama mam rasową=rodowodową Dobkę ale nigdy jej nie rozmnażałam i nie będę, zależało mi tylko na odpowiedniej psychice psa a psy dobrze parowane mają dobre szczeniaki Nie oddałabym jej za nic w świecie :loveu: Quote
eria Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 właśnie miałam telefon w sprawie psiska, poinformowałam panią że już nieaktualne ;) Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 czy to nie najlepsze słowa jakie można powiedzieć: nieaktualne pies ma dom :p :multi: REKLAMA: gdyby ktoś chciał się zapsic to zapraszam do podpisu :evil_lol: Quote
ruda76 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 eria napisał(a):właśnie miałam telefon w sprawie psiska, poinformowałam panią że już nieaktualne ;) Dzieki Aniu. Mam prośbę abys w schronie tez poinformowała ,ze chłopak ma domek, będę wdzieczna.REsztę poprostu ustalimy. A swoją drogą to własnie w waszych stronach jest taki rozmnażacz ( moze i to jest pies od niego ale tylko mozemy sobie gdybac) ktory ma 2 lub 3 azjatki i je zwyczajnie rozmnaza. To własnie z tych okolic pochodzi moja suka ktora w wieku 1,5 roku rodziła szczenieta jednak kiedy okazalo sie ,że dzieci tez daje głuche i były 3 "reklamacje" trafiła do schroniska. Odbierałam ja z Sosnowca. Quote
Gonitwa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ruda76 napisał(a): To własnie z tych okolic pochodzi moja suka ktora w wieku 1,5 roku rodziła szczenieta jednak kiedy okazalo sie ,że dzieci tez daje głuche i były 3 "reklamacje" trafiła do schroniska. :angryy::angryy::angryy::angryy:brak słów!:angryy::angryy::angryy: Na szczęście sunia jest już u Was szczęsliwa;) A możesz zamieścić jej zdjęcie tutaj? Bardzo jestem ciekawa jak wygląda- zawsze chciałam mieć azjatkę do stróżowania.... Quote
ruda76 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Gonitwa napisał(a)::angryy::angryy::angryy::angryy:brak słów!:angryy::angryy::angryy: Na szczęście sunia jest już u Was szczęsliwa;) A możesz zamieścić jej zdjęcie tutaj? Bardzo jestem ciekawa jak wygląda- zawsze chciałam mieć azjatkę do stróżowania.... Ma czarne okulary ( serio) i jest cała naturalna czyli: uszy i ogon posiada tez:cool3: Mogę przesłac jej zdjecie na email bo tutaj niestety nie potrafię. Quote
Recommended Posts