Guest monia3a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Jak najbardziej jestem chętna do adopcji :roll: ale pomału nie spieszmy się. 1 sierpnia jadę na wczasy z córką a po 2 jak wrócę mam zaplanowaną sterylkę mojej dobki Więc jak nic najwcześniej pod koniec sierpnia, a jak wiemy dla psa tyle czasu w schronie to niedobrze :shake: :( Dlatego też trzymam kciuki za tego ślicznego piesia, jeśli do końca sierpnia nikt się nie znajdzie :roll: pokombinujemy z transportem i zapraszam na wizytę przed i po adopcyjną :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nie jest źle. Wstępnie mamy domek dla małego :multi: . Quote
Guest monia3a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A jak on się zachowuje w stosunku do ludzi czy innych zwierząt?? Quote
Mucha Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Przekazane dalej: http://www.ysolom.fora.pl/pomoz-podziel-sie-f2.html Quote
eria Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 suczki napewno toleruje, bo był w boksie z suką husky, ale co do innych zwierząt nie sprawdzaliśmy jeszcze. Co do ludzi, całkiem przytulasty, ale to stwierdzone tylko 'przez kraty' . W przyszłym tygodniu może uda się psisko na spacer zabrać to powiem więcej. No chyba że znajdzie dom do tego czasu. Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 oby znalazł domek wczesniej, żeby nie załapał jakiegoś choróbska :shake: Quote
eria Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 no dokładnie, i przed wydaniem musi być wykastrowany. Podobno kilka podejrzanych osób już się nim interesowało :angryy: i nie został wydany. Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 niestety tak jest zawsze przy rasowych psiakach :roll: Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 niestety tak jest zawsze przy rasowych psiakach :roll: Quote
Guest monia3a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Jeśli chodzi o mnie jestem w 100% za kastracją jeśli ktoś chce mieć chodowlę to niech kupuje z rodowodem Schronisko nie jest miejscem dla niego!! Psy toleruje OK :multi: ciekawe jak z kotami no i jak reaguje na smycz czekam z niecierpliwością na wieści Quote
Justyna_wolontariat Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Chupi grzecznie chodzi na smyczy bez problemu był psem domowych a nie trzymaym na dziłace, najprawdopodobniej doznał urazu od jakiegos faceta bo na niektórych raguje warczać przez płot jak sie wejdzie ejst troche wystraszony sika pod siebie ale to tlyko reakcja na facetów w stosunku do kobiet i dzieci ejst przesympatyczny toleruje wszystkie psy i suki zachęcajac je do zabawy. Chapi najprawdopodobieniej był zle zywiony jego łapki sa krzywe a tylna część dolnej łapki jest ciut grubsza właścicielka powiedizła ze pies w młodości mia uraz. Pies został oddany z powodu choroby włąścicilea z pełnym kompletem wszystkich szczepień Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 bidulek kochany... Oby szybko znalazł się domek idealny :cool3: Quote
Gonitwa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Śliczny- kastracja przede wszystkim. Cieszę się że przynajmniej u Was nie wydaje sie psa komukolwiek-po prostu jak leci;) A psiak jest prześliczny i przecudowny... Quote
kasia&jaga Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To moja ukochana rasa, wiec niech szybko znajdzie domek Quote
Gonitwa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Jedna z moich też, ale jest ich tyle,że nie sposób wszystkie mieć... Kochany znajdziesz dobry dom! Quote
Guest monia3a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ta kontuzja sprzed jakiegoś czasu nie przeszkadza mu w funkcjonowaniu?? Faktycznie na fotkach jest trochę grubsza Quote
Guest monia3a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Chupi kochanie :loveu: hop na górę idziemy na spacerek Quote
Mysia_ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 mam nadzieje, że psiak znajdzie szybko wspaniały domek :cool3: szkoda, że kundelkami nie ma takiego zainteresowania.... Quote
fochistka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 kurcze u mnie na osiedlu jest owczarek w tym samy wieku, gadałam kiedyś z właścicielką jak bawił się z moją suczą i myślałam że jej coś zrobię...powiedziała, że kupiła go córka, która jest w 9 miesiącu ciąży. i mówi żeby się teraz z pieskami wybawił bo niedługo pójdzie na posesje i tam to już go nikt nie będzie wyprowadzał. ja mówię że fakt, że powinien dużo się bawić z innymi pieskami żeby nie był agresywny później, a ona że on nie może być agresywny bo jak będzie agresywny to trzeba go będzie uśśpić bo wtedy to już nic z psa a córka go chce na tego no...prokreatora.... Quote
eria Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 o matkoo.........załamać się można.....:angryy::placz: :angryy: :placz: :angryy: :placz: Quote
Guest monia3a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Niestey coraz więcej ludzi chce zarabiać na zwierzętach Smutne ale prawdziwe:shake: Quote
haker11 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Wrzuciłam malucha na molosy... Mam nadzieje że niebędzie długo siedział w schronie! Quote
Guest monia3a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 No i jak jest jakieś zainteresowanie ?? Quote
haker11 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Na molosach zainteresowanie niestety znikome! A kiedy psiak będzie poddany kastracji?? Już po zabiegu można by mu zrobić ogłoszenia! Quote
Recommended Posts