Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Jak najbardziej jestem chętna do adopcji :roll:
ale pomału nie spieszmy się.
1 sierpnia jadę na wczasy z córką
a po 2 jak wrócę mam zaplanowaną sterylkę mojej dobki
Więc jak nic najwcześniej pod koniec sierpnia,
a jak wiemy dla psa tyle czasu w schronie to
niedobrze :shake: :(
Dlatego też trzymam kciuki za tego ślicznego piesia,
jeśli do końca sierpnia nikt się nie znajdzie :roll:
pokombinujemy z transportem i zapraszam na wizytę przed i po adopcyjną :evil_lol:

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

A jak on się zachowuje w stosunku do ludzi czy innych zwierząt??

Posted

suczki napewno toleruje, bo był w boksie z suką husky, ale co do innych zwierząt nie sprawdzaliśmy jeszcze. Co do ludzi, całkiem przytulasty, ale to stwierdzone tylko 'przez kraty' . W przyszłym tygodniu może uda się psisko na spacer zabrać to powiem więcej. No chyba że znajdzie dom do tego czasu.

Posted

no dokładnie, i przed wydaniem musi być wykastrowany. Podobno kilka podejrzanych osób już się nim interesowało :angryy: i nie został wydany.

Guest monia3a
Posted

Jeśli chodzi o mnie jestem w 100% za kastracją
jeśli ktoś chce mieć chodowlę to niech kupuje z rodowodem
Schronisko nie jest miejscem dla niego!!
Psy toleruje OK :multi:
ciekawe jak z kotami
no i jak reaguje na smycz
czekam z niecierpliwością na wieści

Posted

Chupi grzecznie chodzi na smyczy bez problemu był psem domowych a nie trzymaym na dziłace, najprawdopodobniej doznał urazu od jakiegos faceta bo na niektórych raguje warczać przez płot jak sie wejdzie ejst troche wystraszony sika pod siebie ale to tlyko reakcja na facetów w stosunku do kobiet i dzieci ejst przesympatyczny toleruje wszystkie psy i suki zachęcajac je do zabawy.

Chapi najprawdopodobieniej był zle zywiony jego łapki sa krzywe a tylna część dolnej łapki jest ciut grubsza właścicielka powiedizła ze pies w młodości mia uraz.

Pies został oddany z powodu choroby włąścicilea z pełnym kompletem wszystkich szczepień

Posted

Śliczny- kastracja przede wszystkim.
Cieszę się że przynajmniej u Was nie wydaje sie psa komukolwiek-po prostu jak leci;) A psiak jest prześliczny i przecudowny...

Guest monia3a
Posted

Ta kontuzja sprzed jakiegoś czasu nie przeszkadza mu w funkcjonowaniu??
Faktycznie na fotkach jest trochę grubsza

Guest monia3a
Posted

Chupi kochanie :loveu: hop na górę idziemy na spacerek

Posted

kurcze u mnie na osiedlu jest owczarek w tym samy wieku, gadałam kiedyś z właścicielką jak bawił się z moją suczą i myślałam że jej coś zrobię...powiedziała, że kupiła go córka, która jest w 9 miesiącu ciąży. i mówi żeby się teraz z pieskami wybawił bo niedługo pójdzie na posesje i tam to już go nikt nie będzie wyprowadzał. ja mówię że fakt, że powinien dużo się bawić z innymi pieskami żeby nie był agresywny później, a ona że on nie może być agresywny bo jak będzie agresywny to trzeba go będzie uśśpić bo wtedy to już nic z psa a córka go chce na tego no...prokreatora....

Guest monia3a
Posted

Niestey coraz więcej ludzi chce zarabiać na zwierzętach
Smutne ale prawdziwe:shake:

Guest monia3a
Posted

No i jak jest jakieś zainteresowanie ??