Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Szkoda, że nie ma prawa że jeśli rozmnażasz swoje zwierzęta to bierzesz za nie odpowiedzialność w przyszłości!!!
Może taki jeden z drugim pseudohodowca zastanowił by się dwa razy nim zachciałoby mu się rozmnażać i zarabiać na biednych stworzonkach :angryy:

Guest monia3a
Posted

ruda76 to może niech Gonitwa wklei tu ją na forum co??
Ja też z chęcią bym ją zobaczyła :roll: myślę,że większa częśc z nas też z chęcią :)

Posted

prawdziwi hodowcy (znam 4 wiec coś można powiedzieć) mają takie niepisane prawo. uczciwości. Sprzedają tylko w dobre ręce. Czesto nawet poniżej ustalonej ceny jeżeli mają pewność,ze pies będzie miał najlepiej. Gdy czasem dom okazuje sie niewłaściw to IM zależy bardzo by to zmienić.
tylko jak zawsze. trzeba być człowiekiem z dyżymi C

Posted

Tak- mój Orient jest z takiej "hodowli" że nawet telefonów od nas nie odbierają nie mówiąc już o tym, że na maile nie odpisują... I hodowla psów rodowodowych została zlikwidowana przez ZK ale bez rodowodu chyba teraz szczeniaki produkują...

Guest monia3a
Posted

Szkoda tylko ,że większa część hodowców ma na oczach klapki i tylko: kasa, kasa, kasa

Posted

ruda76 napisał(a):
Dzieki Aniu. Mam prośbę abys w schronie tez poinformowała ,ze chłopak ma domek, będę wdzieczna.REsztę poprostu ustalimy.

Pewnie, że poinformujemy, kierownik przylepi karteczke z tą informacją przy jego kartotece i nikt ci już go nie sprzatnie sprzed nosa;)

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Z racji tego, ze pies został oddany przez właściciela z kompletnymi szczepieniami nie musi przechodzić kwarantanny więc może pójść do nowego domu odrazu jutro porozmawiam z wetem kiedy będzie go mógł wykastrować i napisze :)

Dobrze w takim razie my czekamy na informacje;) I cieszę się,że macie w schronisku pracownikow dla ktorych ma znaczenie w jakie ręce trafia pies a nie jest oddawany pierwszej lepszej zainteresowanej nim osobie;)

Posted

Byłam w schronisku, nie było wpradzie kierownika,ale Justyna dziś porozmawia z wetem i na dniach pies będzie wykastrowany;)
dzisiejsze fotki.
drapanko po nosku :cool3:

Posted

myślę że dzień/dwa i będzie mógł jechać.w końcu lepiej się zagoi w domu,pod opieką właściciela niż w schronisku...
czekamy na Justyne,napewno napisze co ustaliła z wetem;)

Posted

eria napisał(a):
właśnie miałam telefon w sprawie psiska, poinformowałam panią że już nieaktualne ;)

Przepraszam teraz będzie off. W schronisku we Wrocławiu jest azjata 4letni. Niestety bardzo źle znosi schrosniko, nie chce wyjść z budy, nie ma nawet możliwości odczytania tatuażu. Pies podobno przyjacielki, łagodny. Wątek na molosach założyła Ulvhedinn.

Gratulacje dla nowych właścicieli