Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
nie mogę się doczekać wspólnych fot, mam nadzieję że Ruda założy fotobloga na dogo :cool3: :mad: :evil_lol:

A co to takiego fotoblog?:-o Rozumiem ,ze chodzi o zdjęcia ale co dalej:roll: Wybaczcie ale niestety :oops: nie wiem.

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonitwa napisał(a):
Ruda znajdź sobie twórcze zajęcie- na drutach porób czy coś... :) czas Ci szybciej minie- albo książkę poczytaj...;)

Zawsze mogę posprzatac koniom w boksach:eviltong: bo od soboty czekam na faceta co miał wyrzucic obornik i jakoś nie dotarł:mad: A to kuuupa roboty:evil_lol:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Niech się ruda76 sama zajmie- czas jej szybciej minie do wtorku;)

ruda niestety w tej chwili to ma wolne od takich robótek:eviltong: ( czytaj;noga w gipsie)
A dzis juz poniedziałek i byłam na psich zakupach: krople na pchły dla psow ...i kotow tez, obroze p/ pchełkom, i nowe obroze podworkowe dla azjatow ( indianskie wzorki to moj ostatni hit tylko krotko wytrzymują niestety szarpane zabawy podworkowe:evil_lol: )

Guest monia3a
Posted

Echhh
Szczęściarz z tego owczarka :loveu:

Posted

eria napisał(a):
jak pogoda dopisze i pozbieram się z łóżka,to moze przyjadę :lol:

no chyba nie pozwolisz mu pojechac bez pozeganania:roll: To dzięki Tobie znalazł sie na dogo i jedzie do domu;)