Jump to content
Dogomania

Krabunio odszedl za Teczowy Mostek Domku Domeczku Krabusiowy-Dziekujemy sercem Klaniamy za Zycie Nowe! od 17 marca w wysnionym domku!3 lata w hoteliczku u papryczkow! Dziekuje wam Dogomaniacy za lata cale z Krabuniem! Sciskajmy ile sil za wszytko!

Recommended Posts

Posted

Ptysio wypiękniał, bo jest z kochającymi ludźmi, wśród przyjaznych psów, ma opiekę, pełną miskę i wolność. Jest teraz psem szczęśliwym. A jaki będzie szczęśliwy, kiedy wreszcie będzie miał swojego własnego człowieka? Oby tak się stało jak najprędzej :)

• Upvote 1
Posted

Dziekujemy slicznie dziekujemy 

deklaracja od cioci ewu 

juz na koncie od kilku dni 

20 zl

dziekuje pieknie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig

Halszko stokroc dziekujemy i sciskamy kciuki 

wlasnie czy bylo jakies pytanko 

jakis tel o Krabeusia?

Posted

kolejne wyróżnienie,może tym razem chłopakowi się poszczęści 9478651300_1429974891.gif

krabik.jpg

Czyli mam odpowiedź na moje pytanie :) czy mogę prosić link do ogłoszenia? To pobiorę sobie tekst i zamówię ogłoszenia dla Kraba :)

Posted

Tą pierwszą fotkę zrobiliśmy ukradkiem jak przyłapaliśmy towarzystwo na popołudniowej drzemce po obiedzie:) Niżej nowa koleżanka Krabcia - Nikita, bardzo wycofana sunia, która w przeciągu kilku dni zrobiła super postepy:) pozdrawiamy

Posted

jak znajdziemy zdjęcia jak wygladal teren wybiegu jeszcze rok temu  - nie uwierzycie, pełno jeżyn, chwastów, pokrzyw po pas itp.... wejść się nie dało na tą stronę działki:) wszystko to zasługa teściówki :) Ewuniu trzeba zrobic szczepienia Krabowi - kończy się ważność

Posted

Pozdrowienia dla Ptysia i Pianki - psów z Radys, a teraz szczęśliwych :) . No i dla całego Papryczkowa - ludzkiego i zwierzęcego :)

Dzięki za Aresa. On o tym nie wie, ale się pakuje ;). Dzisiaj rano jak zwykle, zasuwam do niego. Sprzątnąć boks, dać jeść i pić, zaliczyć szarpany spacerek. Wieczorkiem - do szczeniaków. Dzień jak co dzień (ostatnio ;) ). Bardzo się cieszę, że wkrótce całe to towarzystwo( w sumie 7 psów) "spadnie" z mojej skołatanej głowy ;) i będę miała tylko dwa własne ;)

• Upvote 1