Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie foty w terapii depresji powinny być używane :)

To prawda Aniu:):), dlatego w depresję nie wpadniemy choćby nie wiem co.

Na szczęście dużo mamy takich wątków na dogo z happy endem, na pewno o wiele więcej niż tych przez które wszystkiego się odechciewa.

• Upvote 1
Posted

Nie do pozazdroszczenia, jaki zywot Panstwa czeka...;)

Przeciez widac, ze Lenka jeszcze troszke sie kontroluje, ale jak za chwile rozciagnie sie na cala dlugosc, to dla tego biedaka (juz skulonego) miejsca nie starczy...

O Panstwu to chyba juz nawet nie ma co mowic...nikt sie nie wcisnie.

Tak to jest. Przygarnia sie niby slodkie niewiniatko, a niebawem okazuje sie, ze to potffor i terrorysta...:)

Posted

Cune zdjęcie ;) mordeczkę uśmiechnięta od ucha do ucha :)
Chyba pani Agnieszcze i jej mężowi nie zostaje nic innego jak zając te piękne sosnowe łóżeczka chłopaków :)

Posted

A co tam, przyniesiemy sobie kocyk na podłogę ;)

Mam na nich sposób, zawołać na jakieś pyszności do kuchni i biegiem zająć miejsce na kanapie :)

Skąd ja to znam:):)

Posted

296c428.jpg

Witam :)

U nas wszystko w porządku, zwierzaki dogadują się, nie ma z nimi problemów, Lenka jest bardzo fajnym, mądrym pieskiem :) Apetyt ma jak smok, waży już trochę ponad 12 kg, lubi biegać po ogrodzie,  uwielbia spacerować po lesie i obwąchiwać wszystko. Jest do wszystkiego nastawiona bardzo pozytywnie i ma w sobie dobrą energię. :) Gumiś z Kokosiem czasami pokłócą się o jakiś kawałek sznurka czy patyk w ogrodzie, Lenka wtedy się odsuwa, nie lubi się kłócić, dziwna babka, no nie? Bardzo się cieszę, że Lenka jest z nami.

Pozdrawiam, :)

Posted

Bo Lenka to prawdziwa dama i potrafi godnie się zachować:):)

A poza tym mądra, bo gdzie dwóch się bije to trzeci korzysta:):)

Bardzo dziękujemy wszystkim odwiedzającym wątek Lenki