Bogusik Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Lunieczka,teraz jest...O, dama! :) Tyska, Sili bardzo ładne imię dla maluszka :) Quote
AgusiaP Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Tyska chyba Ci nie pomożemy ???? widzę, ze każda obstawia inne imię ???? Dla mnie mała jest magiczna, wiec ja obstawiam imię Magia ???? Quote
Mysza2 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 No to ja też nie pomogę bo obstawiam Watrę:):) Quote
AgusiaP Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Ja obstawiam MAGIĘ, zdecydowanie :) Czyli, jak na razie prowadzimy ???? 1 Quote
Mysza2 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Zapraszamy z Agusią na bazarek w części dla Lunki, na bazarku różności, również nowe z metkami dziecięce ciuszki :):) http://www.dogomania.com/forum/topic/145081-nowe-dzieci%C4%99ce-ciuszki-i-nie-tylko-do-03022015-godz-2200/ Quote
kolejna kobietka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Mi się podoba Lila, Lili, a jak z listy to chyba Gerda najbardziej :) Quote
Guest TyŚka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 O Boże... dziękuję za chęci, ale faktycznie taka pomoc, jak każdy obstawia :) Lilkę też mamy wśród adopcyjniaków, a nie chcę powtarzać, bo wystarczy jak już dłuuugo tłumaczę mojej rodzinie (gdy dostaję jakieś wieści), której Misi rodzinka się odezwała. Na razie obstawiam Silcę i Finkę, choć i tak mi się pewnie trylion razy zmieni, zresztą mój zwierzyniec ma po kilka imion. Przepraszam za spam... wyskoczyłam z tematem jak Filip z konopii i trochę mi głupio teraz. Quote
Anula Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 A ja obstawiam za Gracją i Magią.W moim odczuciu przepiękne imiona,proste,dostojne.Mam nadzieję,że Lunka się nie pogniewa. Quote
Marycha35 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Sunieczka nadal bez domku?!?!?! Oj!!!!! Domory, do roboty!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guest TyŚka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Sunieczka nadal bez domku?!?!?! Oj!!!!! Domory, do roboty!!!!!!!!!!!!!!!! Rozdzwonią się telefony :) wierzę w to :) Quote
Gabi79 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Sunieczka nadal bez domku?!?!?! Oj!!!!! Domory, do roboty!!!!!!!!!!!!!!!! Szokujące prawda Marysiu, takiego cudeńka nikt nie chce??? Quote
AgusiaP Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 O Boże... dziękuję za chęci, ale faktycznie taka pomoc, jak każdy obstawia :) Lilkę też mamy wśród adopcyjniaków, a nie chcę powtarzać, bo wystarczy jak już dłuuugo tłumaczę mojej rodzinie (gdy dostaję jakieś wieści), której Misi rodzinka się odezwała. Na razie obstawiam Silcę i Finkę, choć i tak mi się pewnie trylion razy zmieni, zresztą mój zwierzyniec ma po kilka imion. Przepraszam za spam... wyskoczyłam z tematem jak Filip z konopii i trochę mi głupio teraz. Tośka nie przepraszaj, no coś ty :) oczęta nacieszyłam tą śliczną maleńką :) Quote
AgusiaP Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Szokujące prawda Marysiu, takiego cudeńka nikt nie chce??? Chce, ale np. żeby spała w sieni...do domu by wstępu nie miała... Quote
b-b Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Szkoda, że jeszcze nikt się w niej nie zakochał....ale może to i lepiej? Bo może gdzieś tam czeka na nią najwspanialszy domek! :) Quote
Gabi79 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Chce, ale np. żeby spała w sieni...do domu by wstępu nie miała... Takim monstrum dziękujemy serdecznie!!! Quote
AgusiaP Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Czy macie też dzisiaj problemy z Dogo ...? Nie mogę multi cytować, cytować, tylko muszę wchodzić w więcej opcji do wpisywania, już nie mówię o reszcie... Quote
Gabi79 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Czy macie też dzisiaj problemy z Dogo ...? Nie mogę multi cytować, cytować, tylko muszę wchodzić w więcej opcji do wpisywania, już nie mówię o reszcie... Aguś, ja odpukać akurat dzisiaj nie mam problemów Quote
AgusiaP Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Aguś, ja odpukać akurat dzisiaj nie mam problemów A ja, jak na złość, dzisiaj mam Gabrysiu...:( Quote
Gabi79 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 A ja, jak na złość, dzisiaj mam Gabrysiu... :( Z tego co czytałam to Eli też dzisiaj dogo szwankuje Quote
AgusiaP Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Ja tak mam od dawna... :( No cóż... może kiedyś będzie lepiej Quote
Juso Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 I chyba będzie Gerda :D Dzięki wielkie, ale jak ktoś chce sie wypowiedzieć - czekamy :D PS: Jeszcze myślę o Sili... czyli Silca :) NIkt nie dzwoni w sprawie Luny? Silca jest cudnie :) a ja mam w planach przemianować moją Santankę na Jira ( a raczej Dżajra ;) ) taki mam kaprys ;) tak mnie to imię urzekło jakoś ... Quote
Juso Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 a Lunka niech się nie martwi... znajdzie się domek właściwy... musi ... a w sieni to niech sobie kalendarz z psami powieszą jak bardzo pragną :P 1 Quote
Mysza2 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Znajdzie się na pewno, a o różnych reznadziejnych telefonach to nawet nie piszemy. Quote
Recommended Posts