Ingrid44 Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Bardzo Dziękujemy Murko. Fotki sa prześliczne. Brys to malutki piesio ale widać ze wielki słodziak. :) Quote
Murka Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Nie ma za co, to mój psi obowiązek:) Poza tym mi też zależy, żeby Brysiek miał już swój domek. Quote
elik Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 4 godziny temu, Murka napisał: Fiprex to to samo co Frontline, działa na kleszcze przez 1 miesiąc. Koszty Fiprexu nie są duże, bo kupuję hurtowo opakowania XL i potem rozdzielam strzykawką na psiaki tyle ile trzeba (1 ml na 10 kg). No to rewelacyjnie tani ten środek :) Dzięki za obszerne wyjaśnienia :) i pięęęękne zdjęcia :) Quote
elik Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniu Brysia na Gumtree i OLX. http://olx.pl/oferta/brys-piekny-mlodziutki-czekoladowy-piesek-szuka-kochajacego-opiekun-CID103-ID8TtPf.html Na OLX zafundowałam Brysiowi odświeżanie codziennie przez 7 dni. Witaj Elżbieta, Dziękujemy za wybranie Pakietu Odświeżeń. Twoje ogłoszenie będzie teraz codziennie odświeżane - raz na dobę, przez 7 dni (zaczynając od dzisiaj). Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Dlaczego ja widze jedno stare zdjęcie w ogłoszeniu OLX ? Quote
elik Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Godzinę temu, Ingrid44 napisał: Dlaczego ja widze jedno stare zdjęcie w ogłoszeniu OLX ? Bo tego zdjęcia nie wymieniałam. Jest ładne :) Też jeszcze nie śpisz. Ale głupie pytanie :) Zapomniałam, że dzieli nas wielgachna odległość i jest różnica czasu :) Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Rozumiem. Myślałam ze to tylko u mnie. Czy tylko można dać jedno zdjęcie ? Quote
elik Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 3 minuty temu, Ingrid44 napisał: Rozumiem. Myślałam ze to tylko u mnie. Czy tylko można dać jedno zdjęcie ? Ale, ale czy Ty widzisz w ogóle tylko jedno zdjęcie ? Czyżbym nie zapisała ? Muszę sprawdzić co się dzieje :) EDIT Jest 8 zdjęć. Czy Ty widzisz tylko jedno zdjęcie ? Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Tak,tylko jedne i to ucięte z góry jak sie całego osobno nie otworzy. Widze ze jest wyróżnione bo było trzecie od początku. dobrze widać tego czarnego pieska koło Brysia ale nie bardzo widać Brysia. Quote
elik Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Teraz, Ingrid44 napisał: Tak,tylko jedne i to ucięte z góry jak sie całego osobno nie otworzy. Widze ze jest wyróżnione bo było trzecie od początku. To chyba coś z Twoją przeglądarką. Albo spróbuj odświeżyć stronę. Może zaglądnęłaś w chwili, gdy ja usunęłam zdjęcia, żeby wstawić nowe :) Nie wyróżniałam ogłoszenia, tylko zamówiłam odświeżanie przez tydzień. To jest lepsze, bo wtedy ogłoszenie jest na początku wszystkich ogłoszeń. Wyróżnione ogłoszenie jest czasem na 4 lub dalszej stronie. Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Czy można wstawić to zdjęcie jako pierwsze ? Trochę je Przybliżylam i obcięłam żeby nawet bez otwierania było widać Brysia w całości. Większość ludzi tylko przelatuje wzrokiem przez ogłoszenia. Trzeba pomysleć jak przyciągnąć ludzi do ogłoszenia. 1 Quote
DORA1020 Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Fajne nowe fotki:) sliczna Hania :) i kochany Brys:) zrobie nowe ogloszenie na olx Quote
sharka Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 myślę że warto zmienić pierwsze zdjęcie w ogłoszeniu - raz że się już opatrzyło, a dwa że Bryś jest z innym psem. Uwagę przeglądających chyba przyciąga mordka (nie musi być od razu widoczna cała postawa), drugie zdjęcie to takie żeby zobaczyć wielkość psa a kolejne pokazujące jego relację z dziećmi czy zwierzakami :) moje najulubieńsze fotki :) :) Quote
anii Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Zdjęcie z łapką- fenomenalne, też sugeruję by zmienić fotki w ogłoszeniach. Bryśku jesteś taki piękny majowy chlopak! Chcę mu wysłać 20 zeta na hotel, podeślijcie konto na pw, jutro zrobię przelew. Quote
elik Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 8 godzin temu, Ingrid44 napisał: Czy można wstawić to zdjęcie jako pierwsze ? Trochę je Przybliżylam i obcięłam żeby nawet bez otwierania było widać Brysia w całości. Większość ludzi tylko przelatuje wzrokiem przez ogłoszenia. Trzeba pomysleć jak przyciągnąć ludzi do ogłoszenia. Faktycznie Brysiu ślicznie tu wygląda :) Teraz, jako pierwsze, jest w ogłoszeniach to zdjęcie: Czy na pewno tamto jest ładniejsze ? Jeśli zdecydujecie, że tak,to podmienię :) To żaden problem :) Quote
Poker Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Na pierwsze dałabym zdjęcie z podawaniem łapki. I tytuł ,że Bryś prosi o domek. Lepsze jest zdjęcie , na którym bohater ogłoszenia widoczny jest solo. Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 To z podawaniem łapki Brys miał juz od jakiegoś czasu. Warto spróbować nowe. :) Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 4 godziny temu, anii napisał: Zdjęcie z łapką- fenomenalne, też sugeruję by zmienić fotki w ogłoszeniach. Bryśku jesteś taki piękny majowy chlopak! Chcę mu wysłać 20 zeta na hotel, podeślijcie konto na pw, jutro zrobię przelew. Bardzo Dziękujemy. :) Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Obcięłam i Przybliżylam trochę nowe zdjęcie Brysia jak podaje łapkę. Widać jaki on jest śliczny. Quote
Tyśka) Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Mnie się wszystkie zdjęcia podobają, ale jako pierwsze dodałabym albo z łapką, albo z Hanią :) Quote
elik Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 9 godzin temu, anii napisał: Zdjęcie z łapką- fenomenalne, też sugeruję by zmienić fotki w ogłoszeniach. Bryśku jesteś taki piękny majowy chlopak! Chcę mu wysłać 20 zeta na hotel, podeślijcie konto na pw, jutro zrobię przelew. Pięknie dziękujemy :) Nr konta jest już w Twojej skrzyneczce :) Quote
DORA1020 Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 Ja zrobilam kilka ogloszen Brysiowi na olx,niektore sa wyroznione teraz zrobilam z nowymi zdjeciami na Wroclaw na Wroclaw ma 2 ogloszenia,i po dwa na Krakow,W-we,jedno na Lublin w kazdym ogloszeniu pierwsze zdjecie inne ale niestety nie maialam ani jednego telefonu:( Quote
Recommended Posts