Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłynęło 40 zł od teresa118 za luty i 20 zł od agat21 za luty i marzec :) Dziękujemy :)

Deklaracje stałe od I 2015 roku:

sharka -20zł - II,
elficzkowa -20zł -
I, II,
Beta1 - 60zł - II,
bakusiowa - 20zł - I,
Matillu - 20zł -
II, III, IV,
p.Ania ze Szczekocin - 30 zł - I - 20 zł, II,
Tyska - 5zł -
AlfaLS - 10zł - I,
bric-a-brac - 10zł -
I, II,
teresaa118 - 40zł - II,

Ika136 - 30zł - II,

agat21 - 10zł - II, III,

ALMA2 - 5zł - I, II,

hazw5 - 20zł - I, II, 

Radek - 10 zł - II,

---------------------------------------------------

Razem deklaracje - 310 zł

Wpłaty jednorazowe:

ALMA2 - 10 zł :)

moca35 - 20 zł :)

MikAga z Mika - 50zł :)

Agnieszka 103 - 10 zł :)

czarna kafka - 30 zł :)

zebrazebra - 15 zł :)

Za pośrednictwem AgaG wpata od pani­ Kathariny pół na pół dla Tyczki i­ Arona­ ­- 201 zł :)

Wszystkie wpłaty razem: 766 zł

Wydatki:

50 zł - opłata za dt za styczeń (przekazane dla DORY1020 dla szczebrzeszyniaków :))

142 zł - opłata za wizytę u weta (faktura w poście 463 )

20 zł - dopłata do transportu

Wydatki razem - 212 zł

Aktualnie na koncie Tyczki - 554 zł

Posted

Ja też niestety nie dysponuje samochodem :(, przykro mi że nie moge pomóc, tylko dorzucić się troche na taksówke, dajcie znać komu.

Na szczęście Felka z Bagien pomoże, za jej bardzo dziękuję. Dystans mamy spory do pokonania, bo dom tymczasowy Tyni a gabinet na Rolnej to dwa różne krańce Krakowa. W każdym razie Felka zgarnie mnie w drodze do Tyni, pojedziemy razem i razem odwiedziemy kochaną czarnulkę do domku. 

Taksówka na takiej długiej trasie byłaby z pewnością droga, a pieniądze są potrzebne na leczenie Tyczki, więc świetnie, że się udało.

• Upvote 1
Posted

Na szczęście Felka z Bagien pomoże, za jej bardzo dziękuję. Dystans mamy spory do pokonania, bo dom tymczasowy Tyni a gabinet na Rolnej to dwa różne krańce Krakowa. W każdym razie Felka zgarnie mnie w drodze do Tyni, pojedziemy razem i razem odwiedziemy kochaną czarnulkę do domku. 

Taksówka na takiej długiej trasie byłaby z pewnością droga, a pieniądze są potrzebne na leczenie Tyczki, więc świetnie, że się udało.

Dziekuje Felka bardzo....:)

jestem myslami z Wami,bo juz chyba jedziecie........znowu Tynia w stresie,ale co zrobic........

Posted

Jestem ze Skarpety im.Talcott, która zdecydowała o wsparciu Tyczuni kwotą 120 złotych.

Prosimy o przesłanie konta skarbnikowi - nick: asikowska - oraz o wklejenie w pierwszych postach tej informacji:

Obrazek5_.jpg

Bardzo dziękujemy za wsparcie Tyczuni :) :) :)

Posted

Dziekuje Felka bardzo.... :)

jestem myslami z Wami,bo juz chyba jedziecie........znowu Tynia w stresie,ale co zrobic........

Tynia była jak zwykle cudowna i grzeczna. Nie robiłam zdjęc, bo nosiłam pannę:) 

Zdjęcie karty wizyty wyślę później, oryginał zostawiłam w dt Tyni, bo doszły nowe leki i chciałam, aby pani Ewa miała wszystkie informacje od razu:)

Teraz nie mam czasu pisać, więc tylko króciutko: po lekach ciśnienie bardzo się poprawiło w obu oczkach dziś nie odbiegało od normy, co jak podkreślił doktor oznacza, że sunia poczuła ogromną ulgę od męczącego ją wcześniej bólu. :)

Został zrobiony zabieg jakiegoż czyszczenia zmian w oczach i założone soczewki gojące.

Nie znam się nad tym, ale konieczność założenia tych soczewek podrożyła koszt.Doktor podkreślił, że i tak nas traktuje ulgowo, za co mu bardzo podziękowałam. Zdjęcie faktury potem wyślę.

Gorsza sprawa, że Tynia ma cieczkę. Jeden z tymczasowiczów u pani Ewy musi być izolowany, a my musimy pomyśleć o sterylce, gdy tylko stan suni na to pozwoli. 

Posted

Miałam okazję poznać Tyczkę.To wspaniała sunia strasznie potraktowana przez los.Ale już będzie tylko dobrze,dzięki trosce Pani Ewy i czujnym okiem AgiG Oczywiście.

Dzięki za okazane serce,bo wszystkie psiaki są nasze.

• Upvote 2
Posted

Jestem ze Skarpety im.Talcott, która zdecydowała o wsparciu Tyczuni kwotą 120 złotych.

Prosimy o przesłanie konta skarbnikowi - nick: asikowska - oraz o wklejenie w pierwszych postach tej informacji:

Obrazek5_.jpg

Super :) Bardzo dziękujemy :) Już przesyłam konto :)

Posted

Wysłałam  dziś 65 zł z bazarku dla Tyczunki.

Jak wpłyną pieniążki to proszę o potwierdzenie na  bazarkowym wątku. :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/145420-rozliczam-koniec-bazarku-książki-do-10022015-do-2000/page-1

Pieniądze są już na moim koncie. Dzięki serdeczne Alma za ten bazarek :)

Już potwierdzam na wątku :)

Deklaracje stałe od I 2015 roku:

sharka -20zł - II,
elficzkowa -20zł -
I, II,
Beta1 - 60zł - II,
bakusiowa - 20zł - I,
Matillu - 20zł -
II, III, IV,
p.Ania ze Szczekocin - 30 zł - I - 20 zł, II,
Tyska - 5zł -
AlfaLS - 10zł - I,
bric-a-brac - 10zł -
I, II,
teresaa118 - 40zł - II,

Ika136 - 30zł - II,

agat21 - 10zł - II, III,

ALMA2 - 5zł - I, II,

hazw5 - 20zł - I, II, 

Radek - 10 zł - II,

---------------------------------------------------

Razem deklaracje - 310 zł

Wpłaty jednorazowe :)

ALMA2 - 10 zł

moca35 - 20 zł

MikAga z Mika - 50zł

Agnieszka 103 - 10 zł

czarna kafka - 30 zł

zebrazebra - 15 zł

Za pośrednictwem AgaG wpata od pani­ Kathariny pół na pół dla Tyczki i­ Arona­ ­- 201 zł

bazarek ALMA2 - http://www.dogomania.com/forum/topic/145420-rozliczam-koniec-bazarku-książki-do-10022015-do-2000/page-1 - 65 zł

Wszystkie wpłaty razem: 831 zł

Wydatki:

50 zł - opłata za dt za styczeń (przekazane dla DORY1020 dla szczebrzeszyniaków :))

142 zł - opłata za wizytę u weta (faktura w poście 463 )

20 zł - dopłata do transportu

Wydatki razem - 212 zł

Aktualnie na koncie Tyczki - 619 zł

Posted

Miałam okazję poznać Tyczkę.To wspaniała sunia strasznie potraktowana przez los.Ale już będzie tylko dobrze,dzięki trosce Pani Ewy i czujnym okiem AgiG Oczywiście.

Dzięki za okazane serce,bo wszystkie psiaki są nasze.

Bardzo dziękujemy Wam za troskę nad Tyczunią :) 

Pocieszające, że psinka już nie cierpi.

Posted

Dobrze, ze z Tyczunia lepiej. A bedzie mozna zrobic sterylke takiej staruszce?

Doktor będzie musiał zdecydować badaniami kwalifikującymi, a byc może odradzi. Nie wiem. Na pewno sytuacja jest trudna o tyle, że sunia jest w dt, przez który różne pieski przewijają się i będą się przewijać. No i nie zawsze są wykastrowane, jeden niewykatrowany np. czeka na kastrację, ale z powodów zdrowotnych nie będzie ona od razu, ale chyba za dwa tygodnie.
Nie wiem, czy ktoś z Was miał kiedyś pod dachem niewykastrowanego samca i sunię z cieczką, ale to naprawdę ciężki strasznie czas do przetrwania :(

Hmm mnie ten problem też jakoś dotyczy.. bo mam samca niewykastrowanego z powodów zdrowotnych a od dwóch tygodni maleńką sunię z OIOMU, która jest tak bardzo stara i ma tak chore serce, że narkoza jest wykluczona. I tak się zastanawiam, co to będzie, jeśli cieczkę dostanie.. :(