ewkar Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Ależ Ergo jest przytulanką :) To dlaczego ja o tym nie wiedziałam? :huh: Super! To dopiero jest atut! 1 Quote
ewkar Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Zapraszam na bazarek dla Ergo, link w moim podpisie. 1 Quote
AgaG Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Potrzebne mocne kciuki!!!! w przyszłym tygodniu wizyta przedadopcyjna w Gliwicach :) Tak więc opłaca się wyrózniac ogłoszenie! Prawdopodobnie we wtorek! Dom z ogrodem :) Pan sympatyczny, miał podobną sunię, która dozyła 14 lat. Byłoby super, bo wizyty poadopcyjne mogłyby być często i byłabym spokojna :) Quote
ewkar Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Ale ja się boję cieszyć.Do z ogrodem, doświadczony opiekun, byłoby cudownie. Quote
jola&tina Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Trzymamy, żeby był najlepszy, bo do innego naszego misiaczka nie damy :) 1 Quote
mar.gajko Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Trzymamy, żeby był najlepszy, bo do innego naszego misiaczka nie damy :) Najlepszy, z najlepszych. Taki do końca, na zawsze i na chorobę i zdrowie i wszystko :) 1 Quote
agat21 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Potrzebne mocne kciuki!!!! w przyszłym tygodniu wizyta przedadopcyjna w Gliwicach :) Tak więc opłaca się wyrózniac ogłoszenie! Prawdopodobnie we wtorek! Dom z ogrodem :) Pan sympatyczny, miał podobną sunię, która dozyła 14 lat. Byłoby super, bo wizyty poadopcyjne mogłyby być często i byłabym spokojna :) Rany julek!!! Z całej siły Erguniu dla ciebie kciuki. Oj, żeby to fajny człowiek był... Quote
AgaG Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Mam dzwonić w poniedziałek, żeby dokładnie się umówić, ale raczej to będzie wtorek popołudniu. Oby dom okazał sie fajny, Specjalnie długo z tym panem nie rozmawiałam, bo doszłam do wniosku, że wszystko trzeba dokładnie na miejscu zbdać, sprawdzić, pana przemaglować itd. :) Co mnie cieszy to fakt, że nie ma tam innych zwierząt, co do których Erguś mógłby różnie reagować. Trzymajcie mocno :) Quote
mar.gajko Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Zapraszam na bazarek w części dla Ergusia. http://www.dogomania.com/forum/topic/147060-dla-misia-ergo-foresta-i-sbm-czytad%C5%82a-ciuchy-i-bi%C5%BCuty-do-1306-godz-2159/ 2 Quote
ewkar Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Mam dzwonić w poniedziałek, żeby dokładnie się umówić, ale raczej to będzie wtorek popołudniu. Oby dom okazał sie fajny, Specjalnie długo z tym panem nie rozmawiałam, bo doszłam do wniosku, że wszystko trzeba dokładnie na miejscu zbdać, sprawdzić, pana przemaglować itd. :) Co mnie cieszy to fakt, że nie ma tam innych zwierząt, co do których Erguś mógłby różnie reagować. Trzymajcie mocno :) Trzymamy!!!!!Bardzo dużo można wywnioskować ze zwykłej rozmowy, takiej niekoniecznie o zwierzętach.Pan ma doświadczenie, miał sunię kilkanaście lat, na pewno brakuje mu towarzystwa, tak zwykle jest po stracie ulubieńca.Ergo jest miłym , bardzo ładnym pieskiem, po fullserwisie, czyli atrakcyjnym z punktu widzenia adoptującego.Byłby jedynakiem, na pewno byłby rozpieszczany, poświęcano by mu dużo uwagi, tak sobie myślę.No i dom z ogrodem, super sprawa. 1 Quote
agat21 Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Aga, jak w poniedziałek znowu mój bank zacznie działać, zrobię przelew z części bazarku dla Ergusia. Quote
phase Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 alez przybywam w momencie.... mocno trzymam kciuki! Quote
mar.gajko Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 :) trzymamy, trzymamy. Żeby ten uśmiechnięty pychol miał najlepsiejszy domeczek. Quote
ewkar Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Rozliczyłam bazarek dla Ergo.Jedna wpłata nie dotarła od Pliszka, na konto AgaG. przelałam więc 123,40zł.Proszę o potwierdzenie, kiedy przelew dotrze. Quote
ewkar Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Oczywiście, musiałam się pomylić.Przelałam również 30 zł od Murki, a inaczej się umawiałyśmy.Pozwolę sobie to odliczyć przy kolejnym bazarku, dobrze? Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 kurcze, super, trzymam kciuki i oby, oby! Quote
Recommended Posts