Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebne mocne kciuki!!!! w przyszłym tygodniu wizyta przedadopcyjna w Gliwicach :) Tak więc opłaca się wyrózniac ogłoszenie! Prawdopodobnie we wtorek!  Dom z ogrodem :)  Pan sympatyczny, miał podobną sunię, która dozyła 14 lat. Byłoby super, bo wizyty poadopcyjne mogłyby być często i byłabym spokojna :)

Posted

Potrzebne mocne kciuki!!!! w przyszłym tygodniu wizyta przedadopcyjna w Gliwicach :) Tak więc opłaca się wyrózniac ogłoszenie! Prawdopodobnie we wtorek!  Dom z ogrodem :)  Pan sympatyczny, miał podobną sunię, która dozyła 14 lat. Byłoby super, bo wizyty poadopcyjne mogłyby być często i byłabym spokojna :)

Rany julek!!! Z całej siły Erguniu dla ciebie kciuki. Oj, żeby to fajny człowiek był...
Posted

Mam dzwonić w poniedziałek, żeby dokładnie się umówić, ale raczej to będzie wtorek popołudniu. Oby dom okazał sie fajny, Specjalnie długo z tym panem nie rozmawiałam, bo doszłam do wniosku, że wszystko trzeba dokładnie na miejscu zbdać, sprawdzić, pana przemaglować itd. :)  Co mnie cieszy to fakt, że nie ma tam innych zwierząt, co do których Erguś mógłby różnie reagować. Trzymajcie mocno :)

Posted

Mam dzwonić w poniedziałek, żeby dokładnie się umówić, ale raczej to będzie wtorek popołudniu. Oby dom okazał sie fajny, Specjalnie długo z tym panem nie rozmawiałam, bo doszłam do wniosku, że wszystko trzeba dokładnie na miejscu zbdać, sprawdzić, pana przemaglować itd. :)  Co mnie cieszy to fakt, że nie ma tam innych zwierząt, co do których Erguś mógłby różnie reagować. Trzymajcie mocno :)

Trzymamy!!!!!Bardzo dużo można wywnioskować ze zwykłej rozmowy, takiej niekoniecznie o zwierzętach.Pan ma doświadczenie, miał sunię kilkanaście lat, na pewno brakuje mu towarzystwa, tak zwykle jest po stracie ulubieńca.Ergo jest miłym , bardzo ładnym pieskiem, po fullserwisie, czyli atrakcyjnym z punktu widzenia adoptującego.Byłby jedynakiem, na pewno byłby rozpieszczany, poświęcano by mu dużo uwagi, tak sobie myślę.No i dom z ogrodem, super sprawa.

• Upvote 1
Posted

Rozliczyłam bazarek dla Ergo.Jedna wpłata nie dotarła od Pliszka, na konto AgaG. przelałam więc 123,40zł.Proszę o potwierdzenie, kiedy przelew dotrze.

Posted

Oczywiście, musiałam się pomylić.Przelałam również 30 zł od Murki, a inaczej się umawiałyśmy.Pozwolę sobie to odliczyć przy kolejnym bazarku, dobrze?