Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehehe jak śmiesznie Cysio z Sabcią czekają na ostatki :D

Oni zawsze czekają - a przeważnie Cysio czeka nad miską Saby bo tamta wybrzydza i zawsze mu coś zostawia - ale od czwartku i jej miska pusta - konkurencja robi swoje :D
Posted

Jordi sprawuje się super - zero problemów z nim - anioł nie pies! mamy sporo zdjęć i filmików ale nie mogę wstawić bo co próbuję to mam komunikat o awarii dogo....

Posted

To trzeba dopisać do tytułu wątku "anielski". ;)

Z chęcią bym dopisała ale nie mam możliwości edycji postów z domku tylko mogę to robić w pracy :D a że jeszcze mam tydzień urlopu to musimy poczekać z anielskim dopiskiem :D
Posted

Jeszcze raz dziękujemy za tymczasowanie Jordana. Jordan wrócił cały, zdrowy, nawet po przeglądzie u weterynarza (czego Kejciu nie napisała :-) ). 

A jak wracaliśmy samochodem z Jordanem i Fiźką, to Jordan piszczał w samochodzie - z tęsknoty tak mu było u Kejciu dobrze?? (nawet hrabia był wnoszony po schodach...)

Posted

Co się zabieram do napisania relacji z wakacji Jordiego to nie działa dogo :( co przerobie zdjęcia na linki i chcę wstawiać - nie działa dogo....no nerwów mi brak :) może wieczorkiem ... :)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...