Kejciu Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 o to może by mu jakoś wzmocnić serduszko? czy dostaje jakieś suplementy z racji wieku?możemy zaopatrzyć go na serduszko i np. stawy :) bo w tym wieku to można wspomóc troszeczkę już organizm :) Quote
mestudio Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Płetwal błękitny w noworocznych spacerach. Quote
mestudio Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 No ma linię i odpowiedni połysk, tylko te łapinki takie krótkie i krzywe, że dziś po wieczornym spacerze się mu poplątały na schodach i się przewrócił biedny. Quote
Ziutka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 No ma linię i odpowiedni połysk, tylko te łapinki takie krótkie i krzywe, że dziś po wieczornym spacerze się mu poplątały na schodach i się przewrócił biedny. Biedny :( Ale nic się nie stało ? Quote
mestudio Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 No nic, ale ja się przestraszyłam bo zawsze myślę, że to jakiś większy problem, a to tylko za krótkie łapki i źle podniósł jedną łapinę i nie stanął na schodku kolejnym tylko się przewrócił. Quote
Kejciu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Dla Jordiego został zakupopny preparat Luposan na stawy taki jak tu: link: http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_specjalistyczna_alternatywna/stawy_kosci/luposan/62602 opinie ma rewelacyjne - koszt 119zł wpisuję w rozliczenia teraz będę się zastanawiała jak przekazać go Jordiemu :D Quote
mestudio Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Dotarły wczoraj puszki dla Jordiego w ilości 24 i dwa opakowania suchej karmy - w sumie 2,5 kg. Bardzo dziękujemy - płetwal także dziękuje. Quote
Kejciu Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015   Dotarły wczoraj puszki dla Jordiego w ilości 24 i dwa opakowania suchej karmy - w sumie 2,5 kg.  Bardzo dziękujemy - płetwal także dziękuje. Zamówienie było złożone i opłacone 23 grudnia - tyle czasu trwała dostawa karmy z zooart.pl Dodatkowo miały być 3 woreczki z karmą suchą nie dwa i 20 puszek nie 24 :( początkowo napisano mi że zwrócą kasę za brakujące opakowanie suchej karmy i wyślą przesyłkę - potem nakręcili i czekali na brak z magazynu co tyle przeciągnęło się w czasie! Mało tego w systemie po zalogowaniu się na stronę mam informację że 24 zwrócono mi pieniądze na konto...które do dnia dzisiejszego nie dotarły... Wysłałam przed chwileczką prośbę o wyjaśnienia ( już którąś z kolei bo korespondencja ciągnie się od ubiegłego roku.... ) ehh wiele razy zamawiałam u nich ale pierwszy raz z takimi problemami :( Quote
mestudio Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Rzeczywiście do mnie dzwonili dwa razy dzień po dniu i powiedziałam, że psy nie cierpią z głodu więc poczekam aż będą mieli wszystko i niech wyślą razem. A dotarło co dotarło - puszek jest 20 nie 24, coś źle nacisnęłam klawisz. Nie zmienia to faktu, że żarty sobie robią, a opakowanie karmy Bosch jest zwyczajnie otwarte. Potem zdjęcie wstawię. A już fakt, że nie zwrócili pieniędzy skoro brak jednego opakowania karmy pozostawię bez komentarza. Myślałam, że skoro tak długo to trwa to paczka dojdzie kompletna :-). Quote
Kejciu Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Rzeczywiście do mnie dzwonili dwa razy dzień po dniu i powiedziałam, że psy nie cierpią z głodu więc poczekam aż będą mieli wszystko i niech wyślą razem. A dotarło co dotarło - puszek jest 20 nie 24, coś źle nacisnęłam klawisz. Nie zmienia to faktu, że żarty sobie robią, a opakowanie karmy Bosch jest zwyczajnie otwarte. Potem zdjęcie wstawię. A już fakt, że nie zwrócili pieniędzy skoro brak jednego opakowania karmy pozostawię bez komentarza. Myślałam, że skoro tak długo to trwa to paczka dojdzie kompletna :-). Dzwoniłam do Ciebie zanim wysłałam im maila ale nie udało mi się połączyć Napisałam o 24 puszkach tak jak informacja na wątku i o braku karmy - nie dodałam o otwartym worku z karmą bo nie wyczytałam takiej informacji. Prosiłam o odpowiedź w dniu dzisiejszym ale nie odpisali - więc może będą jutro do Ciebie dzwonić bo Twój numer też mają - może będą mieli więcej szczęścia i im się uda :) Quote
Kejciu Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Ewa w wolnej chwili wstaw to zdjęcie skopiuję sobie i dołączę do reklamacji którą napewno w dniu jutrzejszym złożę - może przyznają jakiś gratis dla Jordiego :-) ( pozytywnie myślę ) hehe :-) Quote
mestudio Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Wstawiam zdjęcie, waga się zgadza jest odrobina ponad kilogram, a po co jest to otwarte to nie mam pojęcia. Quote
Kejciu Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Wstawiam zdjęcie, waga się zgadza jest odrobina ponad kilogram, a po co jest to otwarte to nie mam pojęcia. mestudio dziękuję - jakby dzwonili do Ciebie jutro to daj znać - zdjęcie wyślę do nich jutro z reklamacją i zobaczymy czy coś odpiszą i zaproponują... pewnie im się otworzyło w transporcie - bo pewnie źle zapakowali :( Quote
mestudio Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 No raczej nie da się tak otworzyć karmy w transporcie, zwyczajnie taka była zapakowana. Ty wytłumacz zwrot pieniędzy bo nawet na fakturze nie istnieje ta trzecia paczuszka chrupek. Quote
Kejciu Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 dobrze że mam to http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ea472639541787a3.html Quote
Kejciu Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Dostałam odpowiedź : Witam, bardzo przepraszam za bardzo długą realizację zwrotu gotówki. Sprawę przekazałam do Działu Księgowości, dziś zostanie dokonany zwrot gotówki. Jeśli chodzi o puszki - w zamówieniu jest po 10 szt 1) BUTCHERS Z wołowiną i ryżem pasztet 390g - puszka 2) BUTCHERS Z kurczakiem i ryżem 390g - puszka Pozdrawiam Anna Kowalik-Sacawa Dział Reklamacji Sklep ZooArt Ponowiłam zapytanie na jaki adres mogę wysłać pisemną reklamację oraz zapytałam dlaczego worek w stanie ze zdjęcia został dostarczony otwarty - zobaczymy - myślą że napiszą ze przepraszają i jest ok... Quote
Kejciu Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Dopisuję 65zł z mojego bazarku ciasteczkowego http://www.dogomania.com/forum/topic/144662-koniec-rozliczony-do-usuni%C4%99cia-%C5%9Bwi%C4%85teczne-ciasteczka-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-dla-jordiego-2812/ Quote
Ziutka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 A jak się Jordi miewa ? Pewnie całe dnie leniuchuje Pan Fok :) Quote
Kejciu Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Pieniążki zwrócono mi na konto za karmę jakiej nie dostarczyli więc przelałam do mestudio niech idzie na marcheweczki dla Jordanka :) Z uwagi na to że prawie miesiąc trwało dostarczenie karmy dla Płetwala - i w tym czasie wcinać musiał mestudiowąa karmę - zaraz zamówimy mu jakieś pyszności :) Quote
Kejciu Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Dla Jordana w sobotę wysłałam zakupiony Luposan na stawy - ciekawe czy cosik mu pomoże :) moim psiakom kupiłam taki sam i Saba aż się trzęsie jak jej szykuję :) jest mała miarka w środku a "lek " jest w postaci takich małych pałeczek - pachną jak pokarm dla rybek - ciekawe czy Jordankowi zasmakuje :) Quote
mestudio Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Nie mam siły, napisałam wsio i Bafi mi zmazał też wsio............... Quote
Recommended Posts