Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o to może by mu jakoś wzmocnić serduszko? czy dostaje jakieś suplementy z racji wieku?możemy zaopatrzyć go na serduszko i np. stawy :) bo w tym wieku to można wspomóc troszeczkę już organizm :)

Posted

No ma linię i odpowiedni połysk, tylko te łapinki takie krótkie i krzywe, że dziś po wieczornym spacerze się mu poplątały na schodach i się przewrócił biedny.

Biedny :(

Ale nic się nie stało ? 

Posted

No nic, ale ja się przestraszyłam bo zawsze myślę, że to jakiś większy problem, a to tylko za krótkie łapki i źle podniósł jedną łapinę i nie stanął na schodku kolejnym tylko się przewrócił. 

Posted

Dotarły wczoraj puszki dla Jordiego w ilości 24 i dwa opakowania suchej karmy - w sumie 2,5 kg.  Bardzo dziękujemy - płetwal także dziękuje.

Zamówienie było złożone i opłacone 23 grudnia - tyle czasu trwała dostawa karmy z zooart.pl

Dodatkowo miały być 3 woreczki z karmą suchą nie dwa i 20 puszek nie 24 :(
początkowo napisano mi że zwrócą kasę za brakujące opakowanie suchej karmy i wyślą przesyłkę - potem nakręcili i czekali na brak z magazynu co tyle przeciągnęło się w czasie!
Mało tego w systemie po zalogowaniu się na stronę mam informację że 24 zwrócono mi pieniądze na konto...które do dnia dzisiejszego nie dotarły...

Wysłałam przed chwileczką prośbę o wyjaśnienia ( już którąś z kolei bo korespondencja ciągnie się od ubiegłego roku.... )

ehh wiele razy zamawiałam u nich ale pierwszy raz z takimi problemami :(
Posted

Rzeczywiście do mnie dzwonili dwa razy dzień po dniu i powiedziałam, że psy nie cierpią z głodu więc poczekam aż będą mieli wszystko i niech wyślą razem. A dotarło co dotarło - puszek jest 20 nie 24, coś źle nacisnęłam klawisz. Nie zmienia to faktu, że żarty sobie robią, a opakowanie karmy Bosch jest zwyczajnie otwarte. Potem zdjęcie wstawię. A już fakt, że nie zwrócili pieniędzy skoro brak jednego opakowania karmy pozostawię bez komentarza. Myślałam, że skoro tak długo to trwa to paczka dojdzie kompletna :-).

Posted

Rzeczywiście do mnie dzwonili dwa razy dzień po dniu i powiedziałam, że psy nie cierpią z głodu więc poczekam aż będą mieli wszystko i niech wyślą razem. A dotarło co dotarło - puszek jest 20 nie 24, coś źle nacisnęłam klawisz. Nie zmienia to faktu, że żarty sobie robią, a opakowanie karmy Bosch jest zwyczajnie otwarte. Potem zdjęcie wstawię. A już fakt, że nie zwrócili pieniędzy skoro brak jednego opakowania karmy pozostawię bez komentarza. Myślałam, że skoro tak długo to trwa to paczka dojdzie kompletna :-).

Dzwoniłam do Ciebie zanim wysłałam im maila ale nie udało mi się połączyć
Napisałam o 24 puszkach tak jak informacja na wątku i o braku karmy - nie dodałam o otwartym worku z karmą bo nie wyczytałam takiej informacji.
Prosiłam o odpowiedź w dniu dzisiejszym ale nie odpisali - więc może będą jutro do Ciebie dzwonić bo Twój numer też mają - może będą mieli więcej szczęścia i im się uda :)
Posted

Ewa w wolnej chwili wstaw to zdjęcie skopiuję sobie i dołączę do reklamacji którą napewno w dniu jutrzejszym złożę - może przyznają jakiś gratis dla Jordiego :-) ( pozytywnie myślę ) hehe :-)

Posted

Wstawiam zdjęcie, waga się zgadza jest odrobina ponad kilogram, a po co jest to otwarte to nie mam pojęcia.

026.JPG

mestudio dziękuję - jakby dzwonili do Ciebie jutro to daj znać - zdjęcie wyślę do nich jutro z reklamacją i zobaczymy czy coś odpiszą i zaproponują...

pewnie im się otworzyło w transporcie - bo pewnie źle zapakowali :(
Posted

No raczej nie da się tak otworzyć karmy w transporcie, zwyczajnie taka była zapakowana. Ty wytłumacz zwrot pieniędzy bo nawet na fakturze nie istnieje ta trzecia paczuszka chrupek.

Posted

Dostałam odpowiedź : Witam, bardzo przepraszam za bardzo długą realizację zwrotu gotówki. Sprawę przekazałam do Działu Księgowości, dziś zostanie dokonany zwrot gotówki. Jeśli chodzi o puszki - w zamówieniu jest po 10 szt 1) BUTCHERS Z wołowiną i ryżem pasztet 390g - puszka 2) BUTCHERS Z kurczakiem i ryżem 390g - puszka Pozdrawiam Anna Kowalik-Sacawa Dział Reklamacji Sklep ZooArt Ponowiłam zapytanie na jaki adres mogę wysłać pisemną reklamację oraz zapytałam dlaczego worek w stanie ze zdjęcia został dostarczony otwarty - zobaczymy - myślą że napiszą ze przepraszają i jest ok...

Posted

Pieniążki zwrócono mi na konto za karmę jakiej nie dostarczyli więc przelałam do mestudio niech idzie na marcheweczki dla Jordanka :) Z uwagi na to że prawie miesiąc trwało dostarczenie karmy dla Płetwala - i w tym czasie wcinać musiał mestudiowąa karmę - zaraz zamówimy mu jakieś pyszności :)

Posted

Dla Jordana w sobotę wysłałam zakupiony Luposan na stawy - ciekawe czy cosik mu pomoże :) moim psiakom kupiłam taki sam i Saba aż się trzęsie jak jej szykuję :) jest mała miarka w środku a "lek " jest w postaci takich małych pałeczek - pachną jak pokarm dla rybek - ciekawe czy Jordankowi zasmakuje :)