Kejciu Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 O to lecę i proszę o potwierdzenie wpływu pieniążków o których mowa powyżej :) Quote
Kejciu Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 poszły pieniądze za listopad 50zł Quote
mestudio Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 poszły pieniądze za listopad 50zł Witam, w związku z tą informacją informuję, że do dziś żadne pieniądze nie dotarły i proszę o nie wysyłanie mi takowych. Quote
Kejciu Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 [quote name="mestudio" post="16627432" timestamp="1446665539"] Witam, w związku z tą informacją informuję, że do dziś żadne pieniądze nie dotarły i proszę o nie wysyłanie mi takowych. [/quo oczywiście że nie zostały wysłane bo miałaś zostawić w ramach tego pieniądze w kwocie 50zł od Mattilu które przeznaczyla dla Pepsi ( tak napisałaś mi w PW ale nie będę cytowała prywatnych wiadomości ) - nieważne - w poście rozliczeniowym dawno została usunięta ta informacja - wystarczy sprawdzić. napiszę tylko że sprawdziłam na stronie poczty polskiej że krople na kleszcze wysłane dla Gacka i Jordana zostały odebrane - prosiłyśmy o potwierdzenie tu na wątku ale się nie doczekałyśmy zatem już nie ma takiej potrzeby. Do tej pory też nie doczekałyśmy się potwierdzenia wpływu w wysokości 50zł za październik - ale potwierdzenie mam bankowe więc też nie chcemy robić kłopotu i prosić o potwierdzenie bo takowe z banku mamy. To tyle w temacie. Quote
mestudio Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Kejciu, widzę, że masz większy problem niż mi się wydawało. Ale to Twój problem. Jesteś młodą, zadziorną osobą i niech tak pozostanie, że to ja jestem ta niedobra. Mam nadzieję, że zauważyłaś na koncie 50 zł, które wysłałam Ci dodatkowo od Mattilu - zaczynam mieć wątpliwości jak widzę Twoje mega zdenerwowanie. Pieniądze październikowe są potwierdzone na wątku zbiorowym Szanowna Pani ponieważ jak pisałam te dwa psy tam miały być rozliczane. Od dawna są tam wpisane. Cieszę się, że mogłam Was wspomóc rezygnując z Waszych "ciężko zebranych pieniędzy" (jak to mi wypomniałaś), oraz przesyłając dodatkowe od Mattilu, cieszę się, że mogłam Was odciążyć i możecie pozbyć się problemu dwóch nieadopcyjnych psów, które wg Was powinnam adoptować i karmić tak aby było taniej. Takie podejście do psów w BDT jest dołujące, dołujące bo mam u siebie nadal 7 psów (2 własne) + 1 na utrzymaniu w innym miejscu + dwa znalezione ostatnio koty + 4 własne + 1 dziki przychodzący jeść. Nie może być tak, że DT jest nagabywany aby przygarniał sobie psy, które mu zalegają bo są stare. To jest nie w porządku i zniechęca do jakiejkolwiek pomocy w przyszłości. Mój problem polega na tym, że dałam się namówić na te dwa wątki, choć miałam dużo wątpliwości, a także na tym, że nie biorę do siebie ślicznych pieseczków tylko starsze i trudne. Dostałam kolejną nauczkę i w tej chwili nikomu więcej nie zaufam - w sumie to nie wiem czy to co pisujesz na pw i tu, to stanowisko Twoje czy Wasze? W każdym razie nie stresuj się tak bardzo, z mojej strony to ostatni post i na żadną prowokację więcej nie odpowiem. Dla mnie sprawa jest zakończona. (Jakbyś żądała podziękowań to też zamieściłam je jakiś czas temu na wątku zbiorczym). Quote
Kejciu Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Zuważyłam pieniądze i wpisałam je na wątku Pepsi - warto sprawdzić - zanim się coś napisze. nie wypomniałam - to była odpowiedź na Twoją wiadomość że psy mają pieniądze - a ja odpisałam że mają bo ciężko na to zapracowałyśmy - widać łatwiej zrozumieć wpis tak jak się chce zrozumieć - nie bylo to wypomnienie ale wyjaśnienie ... Quote
Recommended Posts