Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja,ale nie mogę wrzucić informacji  na pw wyskakuje mi error już napisałam do moderatora

Romciu jeśli Ty to ja - chociaż już nie miałam teraz robić bazarku ale jak zobaczyłam Dulcie i Mambę to nie mogę najwyżej będę musiała wziąść fanty ze sobą i od córki wysyłać :/ - zrobię dla nich jutro wspólny bazarek. Będzie na dołożenie do transportu a dla małej coś pieniążków na DT bo przecież karmę i inne potrzeby będą.

Czyli mogłyby iść wpłaty na Twoje konto a później byśmy się rozliczyły z kosztów wysyłek i pakowania? 

PS A może masz za dużo wiadomości na PW i przez to nie chce wysyłać PW ?

Posted

Romciu,z tego co mówiłaś  ,byłabyś w stanie w weekend podwieźdź małe  ze schronu do Warszawy?Może lepiej by było dobrać czas podróży pociągiem  z niej do Katowic?Małe by miały lepszy komfort ,byłyby mnie w podróży...Co Ty na to?:)

Posted

Romciu jeśli Ty to ja - chociaż już nie miałam teraz robić bazarku ale jak zobaczyłam Dulcie i Mambę to nie mogę najwyżej będę musiała wziąść fanty ze sobą i od córki wysyłać :/ - zrobię dla nich jutro wspólny bazarek. Będzie na dołożenie do transportu a dla małej coś pieniążków na DT bo przecież karmę i inne potrzeby będą.

Czyli mogłyby iść wpłaty na Twoje konto a później byśmy się rozliczyły z kosztów wysyłek i pakowania? 

PS A może masz za dużo wiadomości na PW i przez to nie chce wysyłać PW ?

OCZYWIŚCIE!!! Dziękuję bardzo! :)  Konto moje pewnie też masz zaczyna się od 08 i jest w mBanku.

Nie mam dużo wiadomości,to forum tak działa.

Posted

OCZYWIŚCIE!!! Dziękuję bardzo! :)  Konto moje pewnie też masz zaczyna się od 08 i jest w mBanku.

Nie mam dużo wiadomości,to forum tak działa.

Romko kiedyś miałam ...ale PW usunęłam i ....musisz mi znowu podesłać ;)

Strasznie się cieszę , ze dziewczyny są już bezpieczne  i teraz tylko jazda w świat do swoich domów. Mam nadzieję że Mamba szybko znajdzie swój domek :)

Posted

Romko kiedyś miałam ...ale PW usunęłam i ....musisz mi znowu podesłać ;)

Strasznie się cieszę , ze dziewczyny są już bezpieczne  i teraz tylko jazda w świat do swoich domów. Mam nadzieję że Mamba szybko znajdzie swój domek :)

Nie mogę wysyłać PW,wyskakuje mi error,mój nr konta ma Bogusik,napisz bardzo proszę do niej.Jest na wątku transportowym

Posted

Ostatecznie ze względu na trudności w organizacji dowiezienia suń jutro do Warszawy, Dulcia i Mamba zostały dzisiaj zabrane do hoteliku Sylwii, gdzie poczekają do piątku lub soboty.

Pojadę po nie i przywiozę , musimy tylko znaleźć transport z Łowicza na piątek lub sobotę.

Sylwia  zabrała dziewczynki i zaopiekuje się nimi przez te parę dni.

Kamień spadł mi z serca bo martwiłam się,że są w schronisku.

Sylwia nie wiem jak Ci dziękować :):) :):)

Posted

Ostatecznie ze względu na trudności w organizacji dowiezienia suń jutro do Warszawy, Dulcia i Mamba zostały dzisiaj zabrane do hoteliku Sylwii, gdzie poczekają do piątku lub soboty.

Pojadę po nie i przywiozę , musimy tylko znaleźć transport z Łowicza na piątek lub sobotę.

Sylwia  zabrała dziewczynki i zaopiekuje się nimi przez te parę dni.

Kamień spadł mi z serca bo martwiłam się,że są w schronisku.

Sylwia nie wiem jak Ci dziękować :):) :):)

Ja również Wam dziewczyny dziękuję :)

Posted

WSZYSTKIM,KTÓRZY POMOGLI MI W OPUSZCZENIU SCHRONISKA PRZEZ TE DWIE MALIZNY,BARDZO DZIĘKUJĘ!!!   :) 

Powodzenia dziewczynki...

Mam jeszcze niespodziankę. :) 

Dzięki Kropce wiemy jak wygląda teraz nasza mała Lula teraz Luna,siostrzyczka małej Mamby:

d3756480ba842ae95065ac0dc2fac101,10,19,0

Jak podaje Kropka,malutka jest oczkiem w głowie swojej pani.Jej opiekunka obiecała Kropce zdjęcia Luny...a my już nie możemy się doczekać  :)   :)   :)

Posted

Luna wygląda jak mały pluszak;)

Potwornie się cieszę, że kruszynki już poza schroniskiem i czeka je teraz nowe, lepsze życie:)
Basiu, dzisiaj dopiero niedawno weszłam do domu, ale może jutro uda mi się Mambę ogłosić :)