Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Rocky cały dzień szalał po wybiegu z gumowym kurczakiem w pysku. Ten psiak jest nie zmordowany. Muszę przyznać, że chłopak ma kondycję.

Rocky jest cudowny wczoraj sam podszedł do mojej 9 miesięcznej córeczki i obślinił jej całe nóżki. Czym malutka była zachwycona.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Mam dla niego domek, pisałam do AgusiTerrierki na gadu,ale ona nie odpisuje.Ktoś wie dlaczego? Musze dać tej Pani odpowiedź do jutra.

Justyna sprawdź Agusie na mapie dogo....może tam podała swój numer telefonu.

A co do odpowiedzi tej pani to wydaje mi się, że trzeba powiedzieć iż psiak jest nadal do adopcji....w końcu po to jest ten wątek i szuka się domku dla boksia.
A czy domek jest sprawdzony :roll:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Justyna sprawdź Agusie na mapie dogo....może tam podała swój numer telefonu.

A co do odpowiedzi tej pani to wydaje mi się, że trzeba powiedzieć iż psiak jest nadal do adopcji....w końcu po to jest ten wątek i szuka się domku dla boksia.
A czy domek jest sprawdzony :roll:

O tej godzinie chyba nie wypada dzwonić...

Agusiaterrierka była dostępna na gg, pisałam tyle i nic...może ma jakieś problemy z gg?

Pani bardzo fajna, strasznie sie przejmuje losem zwierząt.Szkoda zmarnować taką szanse,

Posted

to mój nr gg 1788222.Będę jutro od 11 00.Gdybyście miały jakieś wieści,to prosze dajcie znać.Ja z tą Panią umówiłam sie na 12 00 na telefon.Sama ma dzwonić.To naprawde super osoba, ręcze za nią.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
O tej godzinie chyba nie wypada dzwonić...

Podałam numer do Ani i Kropki żebyś mogła jutro się z nią skontaktować ;)