Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bokser Rocky został dziś oddany do schroniska z powodu skomplikowanej sytuacji życiowej właścicielki.
Rocky jest zdrowy, dobrze utrzymany, zaszczepiony, gotowy do adpocji.
To żywiołowy o wspaniałym charakterze boksio, bardzo kocha ludzi, lubi przytulanie, głaskanie. Nie atakuje psów i kotów.
Jest wykastrowany.

POMÓŻCMY ROCKIEMU, potrzebny odpowiedzialny dom, który zapewni mu dużą ilość ruchu.

Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Olsztynie, ul. Turystyczna 2
Kontakt tel. aniutek[email protected] [SIZE=3]ka[email protected]

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rocky jest na prawdę cudowny. Taki kochany duży pieszczoch:loveu:. Wczoraj gdy go zobaczyłam po raz pierwszy pomyślałam: "jeju jaki on jest wielki". A następnie "jeju jaki on jest kochany". Rocky to typowy kanapowiec. Całe swoje dotychczasowe życie mieszkał w bloku praktycznie w centrum miasta. Wczoraj bez protestów dał sobie pogrzebać w uszach. Rocky pięknie siada na komendę i daje łapkę.

Posted

Ciocia Beatka zajęła sie Rokusiem, a boksio energii ma b. dużo:razz: .
Rokuś pokochał Ciocię od pierwszych minut pobytu w schronisku. Na spacer ze mnę po lesie wybrał się łaskawie, ale koniecznie chciał wracać...do Cioci Beatki, za którą wodził rozkochanymi ślepkami, leżąc na trawce, a Ciocia czyściła uszka, rozpieszczała smakołykami, głaskała, głaskała, głaskała.....
To pies o wspaniałej psychice z ogromnym temperamentem, szukamy najlepszego domu dla niego!.
Rokuś jest po kastracji.

Posted

Bardzo mi go szkoda :-( nie potrafię sobie wyobrazić jak może się czuć pies którego z dnia na dzień ktoś zaprowadza w obce miejsce i zostawia... Przecież on cały czas tam czeka :placz: i żyje myślą że pani wróci, a po jakimiś czasie ... gaśnie :placz: