Jagoda1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Bokser Rocky został dziś oddany do schroniska z powodu skomplikowanej sytuacji życiowej właścicielki. Rocky jest zdrowy, dobrze utrzymany, zaszczepiony, gotowy do adpocji. To żywiołowy o wspaniałym charakterze boksio, bardzo kocha ludzi, lubi przytulanie, głaskanie. Nie atakuje psów i kotów. Jest wykastrowany. POMÓŻCMY ROCKIEMU, potrzebny odpowiedzialny dom, który zapewni mu dużą ilość ruchu. Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Olsztynie, ul. Turystyczna 2 Kontakt tel. aniutek[email protected] [SIZE=3]ka[email protected] Quote
Jagoda1 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Musisz być widoczny, boksiu. tel. 604 10 50 18 693 63 32 11 Quote
Ania_i_Kropka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Rocky jest na prawdę cudowny. Taki kochany duży pieszczoch:loveu:. Wczoraj gdy go zobaczyłam po raz pierwszy pomyślałam: "jeju jaki on jest wielki". A następnie "jeju jaki on jest kochany". Rocky to typowy kanapowiec. Całe swoje dotychczasowe życie mieszkał w bloku praktycznie w centrum miasta. Wczoraj bez protestów dał sobie pogrzebać w uszach. Rocky pięknie siada na komendę i daje łapkę. Quote
Jagoda1 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Już mu zmieniłam w pierwszym poście na bardziej eleganckie Rocky:razz: . Pewnie ma tak w karcie? Quote
caroolcia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Kolejna ofiara wakacji :-( Rokuś szybciutko po domeczek Quote
marillka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 mój kocurek też jest roki :):crazyeye: czy ogłaszaliście go już na bokserach? http://forum.boksery.pl/boksery-w-potrzebie-vf8.htm http://www.bokserywpotrzebie.pl/ Quote
Ania_i_Kropka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 nasz cudowny przystojniak urodził sie 1.09.200r Quote
Agniest Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 bardzo piękny pies :) - zmarnieje w schronisku jeśli szybko nie znajdzie domku ...... Quote
ferraribox Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nie wyobrażam sobie psa,który spędził kilka lat z ludźmi ,zadbanego,lśniącego który z dnia na dzień wszystko traci.Mój Gaston by tego nie przeżył. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Rocky taki właśnie jest. Wczoraj był jego pierwszy dzień w schronisku. Nie wiedział co się stało, dlaczego nie ma jego pani?. Gdy tylko wyszedł z boksu od razu popędził w stronę furtki. Quote
Franca81 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Rocky.. biedaczku kochany... Ludzie są okropni...................... a zycie tak bardzo perfidne.... :( Quote
Ziutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dałam faflunka na wątek zbiorczy boksi....:-(:-( Kolejna ofiara wakacyjnych porządków :angryy: :angryy: Quote
Jagoda1 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Ciocia Beatka zajęła sie Rokusiem, a boksio energii ma b. dużo:razz: . Rokuś pokochał Ciocię od pierwszych minut pobytu w schronisku. Na spacer ze mnę po lesie wybrał się łaskawie, ale koniecznie chciał wracać...do Cioci Beatki, za którą wodził rozkochanymi ślepkami, leżąc na trawce, a Ciocia czyściła uszka, rozpieszczała smakołykami, głaskała, głaskała, głaskała..... To pies o wspaniałej psychice z ogromnym temperamentem, szukamy najlepszego domu dla niego!. Rokuś jest po kastracji. Quote
marillka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 jaki piekny pies :loveu: a imie ma jak moj kot ;) Quote
Ziutka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Piękny :loveu: Potężny :loveu: Przekochany :loveu: Znajdź słonko szybko wspaniały domek. Quote
Hippies Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Bardzo mi go szkoda :-( nie potrafię sobie wyobrazić jak może się czuć pies którego z dnia na dzień ktoś zaprowadza w obce miejsce i zostawia... Przecież on cały czas tam czeka :placz: i żyje myślą że pani wróci, a po jakimiś czasie ... gaśnie :placz: Quote
Jagoda1 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Szukamy domu dla wspaniałego boksia, dom potrzebny jak najszybciej... Quote
Recommended Posts