Jagoda1 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Piesiu, za miesiąc będą twoje siódme urodziny, czy będziesz już w domu? Quote
Ania_i_Kropka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Roki kochany pisku musisz znaleźć nowy domek. Quote
Ziutka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Roki kochany pisku musisz znaleźć nowy domek. Racja Aniu........nie ma innej opcji :shake: :shake: Domek na pewno gdzieś jest.... Quote
jusstyna85 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nasz 8-letni Bokserek znalazł domek.Ty też musisz...Nie będę ściągała ogłoszeń,bo w razie czego dam namiary na tego Bokserka...moge? Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 jusstyna85 napisał(a):Nasz 8-letni Bokserek znalazł domek.Ty też musisz...Nie będę ściągała ogłoszeń,bo w razie czego dam namiary na tego Bokserka...moge? Boksio będzie Ci wdzięczny, o nas nie wspomnę.:razz: Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Rocky, pokazuj się na pierwszej stronie.... Quote
caroolcia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dziewczyny, czy wy macie boksia na allegro, jeżeli nie - moge zaraz zrobic, tylko poprosze o namiary jakie podac w goloszeniu Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Allegro dla "moich" robiła zazwyczaj "Franca81". Sprawdzę... Quote
caroolcia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Zaraz robie, tylko na kogo mam namiary kontaktowe podać? Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 W pierwszym poście są namiary na schronisko, drugi tel. i mail są moje. Quote
caroolcia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 proszę bardzo - mam nadzieję, że na allego jakieś wrażliwe seruszko go zauważy.... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=221615564 Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Karolino, wielkie dzięki w imieniu Rokusia:loveu::loveu: :loveu: ... Quote
Evra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 caroolcia - piękna aukcja! :crazyeye: Najlepsza jaką dotąd widziałam. Trzymam kciuki za domek dla Rokusia. Quote
caroolcia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Karolino, wielkie dzięki w imieniu Rokusia:loveu::loveu: :loveu: ... Prosze uprzejmie, polecam się na przyszłość, chwilka pracy, a boksia wiecej par oczu zobaczy. Trzymam również mocno kciuki - 7 letni boksio może jeszcze tyle radości i miłości dać....to są wieczne szczeniaczki Quote
Ania_i_Kropka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Im więcej ludzi zobaczy przystojniaka tym lepiej. Mam nadzieję, że odpowiednia osoba w odpowiednim czasie wejdzie na tą aukcję i się zakocha. Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Boksiu ma tyle ogłoszeń, tylu przyjaciół, tylko trzymac kciuki..:razz: Rokusiu, tak bardzo chciałabym, abyś na urodzinki dostał domek... Quote
Hippies Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Chciałabym Wam coś napisać, znalazłam to w książce o bokserach, tak jakoś wydaje mi się że tutaj pasuje. A więc ... Jednynym całkowicie pozbawionym egoizmu przyjacielem, jakiego człowiek może mieć w tym egoistycznym świecie, jedynym, który go nigdy nie opuści, jedynym, który nigdy nie odpłaci się niewdzięcznością i zdradą - JEST PIES Pies pozostaje przy człowieku w dobrobycie i w nędzy, w zdrowiu i chorobie. Będzie on spał na zimnej ziemi, gdzie wieją lodowate wiatry, a śnieg zacina okrutnie, aby tylko pozostać w pobliżu swego pana. Będzie on całował rękę, która nie ma dla niego pożywienia, będzie lizał rany i blizny, jakich nabywa się w zmaganiach z przeciwnościami tego świata. Strzeże on snu swojego pana - nędzarza, jak gdyby był on księciem. Gdy wszyscy inni przyjaciele go opuszczą, on zostanie. Gdy skarby ulecą, a sława legnie w gruzach, on pozostanie tak stały w swej miłości, jak słońce w swej podróży po niebiosach. Jeśli los uczyni pana wyrzutkiem świata, bez przyjaciół i bez domu, wierny pies nie poprosi o większą łaskę - jak o prawo towarzyszenia mu w niedoli, by strzec go przed niebezpieczeństwem, by walczyć z jego nieprzyjaciółmi. A gdy przyjdzie chwila ostatnia i śmierć weźmie pana w swoje objęcia, a jego ciało legnie w zimnej ziemi, nie jest ważne, że wszyscy inni przyjaciele pójdą swoimi drogami; tam u grobu, pozostanie szlachetny pies, z głową wtuloną między łapy, o oczach smutnych, lecz otwartych w bacznej czujności, wierny i szczery nawet w śmierci. Myślę, że każdy kto decyduje się na psa powinien to przeczytać. Powinien wiedzieć do czego zdolna jest bezgraniczna miłość psa. Ja byłam wychowywana w tej świadomości i myślę, że wielu by się przydało takie spojrzenie na świat. Nie byłoby teraz tylu biednych psów w schroniskach. Chociaż powiem Wam że wydaje mi się jeszcze do zaakceptowania oddanie psa, lecz nigdy nie wybaczę tym którzy psy porzucają przy głównej drodze albo przywiązują do drzewa w lesie. Ci ludzie nie zasługują na wybaczenie !!! Quote
Recommended Posts