kate89 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Widzie, że wszyscy już wiedzą. Rocky ma dom!!!:multi::multi::multi:. Teraz musimy dograć wszystko z transportem. Jak na złość wszyscy wolontariusze nam powyjeżdżali. Aniu nie wszyscy... zostałam jeszcze ja :cool3: i informuje ze w piatek Rocky wyrusza ze mna w długa podróż do nowego domku:p w sobote rano bedzie juz u swojej nowej Pani :multi: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nasza kochana Kasia jak zawsze nie zawodna :loveu: Quote
Kate I Luka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='kate89']informuje ze w piatek Rocky wyrusza ze mna w długa podróż do nowego domku:p w sobote rano bedzie juz u swojej nowej Pani :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Cudownie!!!!!!:loveu: Z ogomną przyjemnością likwiduję allegro!!!!! Buziaki dla rokusiowych dobrych skrzatów!!!! Quote
Franca81 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Super wiadomości !!!!! Tylko tytuł trzeba zmienic ;) Quote
Ania_i_Kropka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Agusia nie ma chwilowo dostępu do internetu. Jak tylko wróci na pewno zmieni. Quote
ferraribox Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 kate89 napisał(a):Aniu nie wszyscy... zostałam jeszcze ja :cool3: i informuje ze w piatek Rocky wyrusza ze mna w długa podróż do nowego domku:p w sobote rano bedzie juz u swojej nowej Pani :multi: Rokuś jak dobrze,że masz domek:loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Kitka20 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tyle mnie nie było a tu takie wspaniałe wiadomości hip hip hurra hurra hurra!!! Quote
desdemona Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 w koncu boksio doczekal sie swojego upragnionego domku:) Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ojeje jaka cisza.... czy wszystko dobrze się skończyło?? Quote
Jagoda1 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Rokusiu, udało się i tobie, Psiaczku, wierzę, że nowy domek pokocha ciebie , tak, jak my, którzy poznaliśmy twoją wspaniałą psychikę.:loveu: Rocky jedzie w piątek, trzymajcie kciuki i pazurki za podróż.:kciuki: Dla Kasi buziaki od nas i wszystkich psiaczków za decyzję o podróży.:buzi: Rocky pojedzie z kolegą ze schroniska, Hektorkiem. To psiak, który b. kocha dzieci i jedzie do Katowic. Quote
Kate I Luka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 cieszymy się bardzo, i tzrymamy kciukasy by podróż szybko i szczęśliwie minęła :multi: Quote
Evra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cudowna wiadomość! :loveu: Rocki bądź grzeczny w nowym domku. Quote
żywa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Evra napisał(a):Cudowna wiadomość! :loveu: Rocki bądź grzeczny w nowym domku. nie musi być grzeczny, ma być sobą: cudownym bokserem!!! Quote
Recommended Posts