Donvitow Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Kurcze a ja będę bez netu. Agusia a co z ew transportem ? Quote
Jagoda1 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Donvitow napisał(a):Kurcze a ja będę bez netu. Agusia a co z ew transportem ? Z transportem u nas nie ma problemu, jedni dają pieniądze, inni wożą. Tylko czy Pani zechce boksia...? Quote
marillka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 czy to pan sie zgodzi żeby pani boksia wzieła ??? kciuki juz mam zapocone ale.. trzymam dalej :) Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 dziś sobota......oby to była najważniejsza sobota w życiu fafelka...... :kciuki: :kciuki: Quote
Jagoda1 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 marillka napisał(a):czy to pan sie zgodzi żeby pani boksia wzieła ??? kciuki juz mam zapocone ale.. trzymam dalej :) Decyzję mają podjąć razem. Oj Rocky, gdybyś był młodszy, miałbyś więcej szans...:-( Quote
ferraribox Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Decyzję mają podjąć razem. Oj Rocky, gdybyś był młodszy, miałbyś więcej szans...:-( Ważne jest to. że Rocky to zdrowy boksik i nie potrzebuje leczenia. ROCKY............! Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='ferraribox']Ważne jest to. że Rocky to zdrowy boksik i nie potrzebuje leczenia. ROCKY............!otóż to ....zdrowy boxik , to prawie gwarancja na wiele wspólnych dni :p Quote
Ziutka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Agusia i co z boksiem :roll: Jaką odpowiedź otrzymałaś od zainteresowanego domku :roll: Quote
Kate I Luka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 i co z decyzją syna??? jest domek dla psiulka???? Quote
marillka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ale za to niedziela... ale za to niedziela... czy są wieści od imiennika mojego kota rokiego ?? czy ma już domek?? ROKI CO U CIEBIE? Quote
Jagoda1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 ziuta-23 napisał(a):Agusia i co z boksiem :roll: Jaką odpowiedź otrzymałaś od zainteresowanego domku :roll: Kate I Luka napisał(a):i co z decyzją syna??? jest domek dla psiulka???? Państwo rozważają decyzję, przekażą ok. 20.00. Dom byłby naprawdę b. dobry dla Rokusia, Pani b. miła, Państwo mieli już bokserkę. Ania napisze, jak zapadła decyzja, ja przez dwa dni bez komputera... Bokseromaniacy, trzymajcie kciuki za naszego Boksika... Quote
Donvitow Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 E tam . Wolę coś robić niż tylko trzymać. PS agusia są bezprzewodowe laptopy:evil_lol: Quote
Diana S Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Trzymam, trzymam kciukasy....:loveu::loveu: Quote
jusstyna85 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dziewczyny...:) UDAŁO SIĘ Pani bardzo zainteresowana i chętna... Pozostaje tylko załatwić transport... Agusiaterrierka- Pani prosi o Twój telefon...zadzwoń prosze do niej jak najszybciej :) Quote
Donvitow Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Sprawdzałem na mapie wczoraj. Olsztyn Tarnowskie góry przez poznań to nie po drodze Ale jak tak by miało wypalić to z Poznania na śląsk pojadę. Jak nie dokładam się do Paliwa.:lol: Quote
Kate I Luka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='jusstyna85'] [SIZE="7"]UDAŁO SIĘ na tą informację czekaliśmy :loveu: :loveu: :loveu: tak się cieszę :multi: :multi: :multi: [quote name='Donvitow']Sprawdzałem na mapie wczoraj. Olsztyn Tarnowskie góry przez poznań to nie po drodze Ale jak tak by miało wypalić to z Poznania na śląsk pojadę. Jak nie dokładam się do Paliwa.:lol: :happy1: :happy1: :happy1: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Widzie, że wszyscy już wiedzą. Rocky ma dom!!!:multi::multi::multi:. Teraz musimy dograć wszystko z transportem. Jak na złość wszyscy wolontariusze nam powyjeżdżali. Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: o rany nie było mnie ......a tu taka wiadomość :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Rokuś tak strasznie się cieszę!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: :cool2::cool2::cool2: Quote
Recommended Posts