Ziutka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Giselle4.............czy wiesz co u Rokusia :roll: :roll: Quote
Jagoda1 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Z Rokusiem Pani ma problemy wychowawcze. Po dwóch dniach stał sie zaborczy. Zapewne to zmiana miejsca, nowy dom, obawa, czy znowu nie zostanie sam. Rocky ma dobry apetyt, przybrał na wadze. Pani obiecała zdjęcia. Czekamy, jesteśmy dobrej myśli. Quote
kate89 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mam nadzieje ze Pani podejmie prace nad Rockusiem w związku z tymi problemami ... no i czekam na zdjątka,oby były jak najszybciej :) Quote
Jagoda1 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Poradziłam Pani konsultację ze szkoleniowcem... Quote
Evra Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Trzymamy kciuki za Rokusia.:loveu: Szkolenie jak najbardziej, my także mieliśmy problemy z dominującą Gają i dopiero fachowiec uświadomił nam jakie błędy popełnialiśmy. Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Dziś otrzymałam od Pani Rokusia kolejną odpowiedź na mój mail. Ucieszyłam się ogromnie, czytając, że jest "kochanym psem", że "łagodnieje", a w stosunku do półtorarocznego dziecka (Pani miała przez dwa tyg. gości) okazał się "super psem". Trzymajcie i mocno zaciskajcie kciuki i łapki za Boksia. Quote
kate89 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 świetna wiadomość :) a moze o jakies fotki Rokusia mogłabys poprasic Pania ?? Quote
Ziutka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Trzymajcie i mocno zaciskajcie kciuki i łapki za Boksia. Bardzo się cieszę, że Rokuś sprawuje się dobrze :loveu: Boksie to mądre psiaki :cool3: Aguś trzymam z całych sił od samego początku :razz: Quote
Jagoda1 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 kate89 napisał(a):świetna wiadomość :) a moze o jakies fotki Rokusia mogłabys poprasic Pania ?? Prosiłam:razz:, Pani obiecała, że przyśle, ostatnio miała troszkę zamieszania z gośćmi. ziuta-23 napisał(a):Bardzo się cieszę, że Rokuś sprawuje się dobrze :loveu: Boksie to mądre psiaki :cool3: Aguś trzymam z całych sił od samego początku :razz: Trzymajcie, zaciskajcie, zmiana domu to zawsze ogromne przeżycie dla nowego domu i wrażliwego psiaka, również... Quote
Evra Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Trzymamy i zaciskamy :loveu: kciuki, łapki i pazurki :loveu: Cudowne wieści! Czekamy na zdjęcia. :p Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Mamy zdjęcia Rokusia z nowego domu. Oceńcie sami, zaokrągliły mu się boczki, uśmiechniety pychol, przystojniak jak się patrzy.:lol: Tak wygląda szczęśliwy psiak:loveu::loveu::loveu:. Po takich przestrzeniach hasa sobie Rocky:razz:. Quote
kate89 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Tyle musielismy czekac na te fotki...ale opłacało sie :loveu: widać humorek Rokusiowi dopisuje,taki pychol usmiechnięty :multi: ładnie juz mu sie figurka kształtuje :eviltong: i biegac tez ma gdzie wiec ciesze sie,ze tak mu sie w życiu dobrze ułożyło i znalazł swoje miesjce na ziemi :cunao: Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Pdziękowanie jeszcze raz dla Kasi za podróż z Rokusiem:loveu:. Quote
kate89 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 hehe...nie ma za co dziekowac...to chyba naturalne ze to była czysta przyjemność i zaszczyt dla mnie :) zapamietałam najbardziej to jak on sie cały czas ślinił i jak sie rano obudziłysmy to podłoga w przedziala była cała mokra :) to co sie z nim naśmiałam to moje :) dlatego cieszy mnie jego szczęście...należało sie psiakowi :) Quote
Ziutka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Piękny :loveu: :loveu: :loveu: Cudowny :loveu: :loveu: :loveu: Przytulaśna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Kocham go :loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Aguś wielkie dzięki :buzi: Quote
Jagoda1 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Czekam na następne zdjęcia przystojniaka.:lol: Quote
Ulka18 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Przepiekny pies ... to zdjecie wyglada jakby Rokus stal na wystawowym ringu (takie porownanie, chociaz nie lubie wystaw) :loveu: Quote
caroolcia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Przepiękny rokuś - mam nadzieję, że początkow trduności przejdą - pies staje się soba nawet po 2-3 misiącach od adopcji, różnie może byc po drodze, ale warto się nie poddawać i dasz sobie i psu szanse na poznanie:p Trzymam kciuki, żeby wszystko było cudownie Quote
Ania_i_Kropka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Widać, że Rokuś jest szczęśliwy.:lol: Mam nadzieję, że chłopak będzie grzeczny. Quote
Kate I Luka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 super foteczki, super zadowolony Rokuś :) Tak trzymaj chłopie :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Mam nowe zdjęcia Rokusia, jutro wstawię. Quote
Ziutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Mam nowe zdjęcia Rokusia, jutro wstawię. :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Dlaczego jutro :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Aga nie terroryzuj :evil_lol: Quote
Recommended Posts