Kitka20 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Tu chyba mowa o mnie:) Ja jestem z Wadowic jeśli to o te Wadowice chodzi a chodzi o Wadowice "papieskie??" i to ja mam Boksie Tylko te 17 lat:shake: i takie zdecydowanie szybkie od razu czemu rodzice się nie zgłosili? Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Jesteście zbyt podejrzliwe.Przecież napisałam, że rodzice wiedzą i zgadzają się, mam także nr do mamy,oprócz tego wszelkie dane.To nie dzieciak-ma 17 lat i wie co robi. Mogę je podać 1 osobie na PW, tak samo jego nr gg.Nie pokaże mu tej strony, bo nie wzbudzi jego zaufania, nikt nie chce być sprawdzany i nie chce, żeby sie obraził. Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Kitka20 napisał(a):Tu chyba mowa o mnie:) Ja jestem z Wadowic jeśli to o te Wadowice chodzi a chodzi o Wadowice "papieskie??" i to ja mam Boksie Tylko te 17 lat:shake: i takie zdecydowanie szybkie od razu czemu rodzice się nie zgłosili? Mieszka pod wadowicami- w Choczni.Do Wadowic spokojnie może dojechać. Quote
Ania_i_Kropka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dom dla każdego psiaka powinien być sprawdzony. Jeżeli komuś zależy na psie nie będzie miał nic przeciwko wizycie przed adopcyjnej. Nie jest to nic strasznego zwykła przyjacielska rozmowa z miłośnikiem psów, który zawsze może pomóc, doradzić. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby potencjalny dom odmówił sprawdzenia warunków u siebie. Quote
Kitka20 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 OOO to bliżej mnie niż myślałam. Ja wcale nie chciałam nic złego tymi podejrzeniami jeśli faktycznie rodzice o wszystkim wiedzą to jest Okki, tyle się słyszy o powrotach zadopcji Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 jusstyna85 napisał(a):Jesteście zbyt podejrzliwe.Przecież napisałam, że rodzice wiedzą i zgadzają się, mam także nr do mamy,oprócz tego wszelkie dane.To nie dzieciak-ma 17 lat i wie co robi. Mogę je podać 1 osobie na PW, tak samo jego nr gg.Nie pokaże mu tej strony, bo nie wzbudzi jego zaufania, nikt nie chce być sprawdzany i nie chce, żeby sie obraził. Może do mnie zadzwonić, napisać, jest gg... Zależy mi, aby Rocky znalazł dom, ale chciałabym wiedzieć, jaki to dom, usłyszeć deklarację Rodziców, że decydują się na boksia. Quote
daisy Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 jusstyna85 napisał(a):To nie dzieciak-ma 17 lat i wie co robi. Nie pokaże mu tej strony, bo nie wzbudzi jego zaufania, nikt nie chce być sprawdzany i nie chce, żeby sie obraził. Mam nadzieje, ze zartujesz :shake: Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 daisy napisał(a):Mam nadzieje, ze zartujesz :shake: Nie, nie żartuje...Nikt nie ma prawa snuć takich domysłów tym bardziej gdy kogoś naprawde wzruszył los tego biedactwa. Gydby on to przeczytał, to jestem pewna, że nie zdecydowałaby sie, bo ja sama tak bym zrobiła.Może delikatnie go sprawdzić,ale nie w taki sposób. Agusiaterrierka- powiedziałam, że dam Ci wszystkie jego dane łącznie z numerami telefonów wszystkich z rodziny. Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 jusstyna85 napisał(a):. Agusiaterrierka- powiedziałam, że dam Ci wszystkie jego dane łącznie z numerami telefonów wszystkich z rodziny. Cieszę się bardzo, czekam...:lol: Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Napisałam Ci chyba z 5 PW...dzwoniłaś do niego? Quote
DarkAngels Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Nom. Ja też trzymam i pisze, że wrazie czego Rokusia mogę zawieść do nowego domku ... :) On na niego naprawde zasługuje :) :loveu: Quote
Kitka20 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Szukamy dalej domku... Czyżby domek był nieodpowiedzialny?? czy zrezygnował? Rokuś hop na pierwszą po domek Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Rokuś szuka domku, pokazuj się piesku na pierwszej stronie. Quote
DarkAngels Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hopamy na pierwszą stronę misiaku :) :multi: Quote
Recommended Posts