Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny Marsik, boje sie o staruszka, szczególnie po ostatnich Waszych wpisach.

Ja zrezygnowałam juz z czyszczenia zębów mojej ONki ( 12 Lat ) własnie z tego powodu. Ale groźba nowotworu, to jednak inna sprawa :(

Posted

Podeślijcie mi konto :)

PW poleciało :)

Wklejam rach. z hoteliku z dn. 12.01.15 za wizytę wet. Marsa oraz transport:

Sprzedawca:                                                                                                          Rachunek nr 02/2015

Piotr Augustyn                                                                                                                oryginał/kopia

„Raszka”

ul. Podgórna 21

42-512 Sarnów                                                                                          Miejsce wystawienia: Sarnów

NIP: 954 254 93 59                                                                                    Data wystawienia: 12.01.2015

Bank: Bank ING                                                                                            Data sprzedaży: 12.01.2015

Konto: 64 1050 1360 1000 0091 3542 6139

Tel: 664-768-580

Nabywca:                                                                                                        Forma płatności: Przelew

Jolanta Wierzbicka                                                                                    Termin płatności: 19.01.2015 ul. Sławka 40/9

40-833 Katowice

Lp.     Nazwa towaru                                        Cena [zł]                             Ilość    JM                         Wartość [zł]

1.Transport psa                                                  0,50                                  65,00     km                                 32,50

2.

Opieka weterynaryjna                                        275,40                                     1      szt.                            275,40

Razem:                                                                                                                                                           307,90

Sprzedawca zwolniony podmiotowo z podatku VAT (podatku od towarów i usług)

Do zapłaty: 307,90 zł

Słownie: trzysta siedem złotych i dziewięćdziesiąt groszy

Piotr Augustyn

..........................................                                         ............................................

podpis osoby upoważnionej do odbioru rachunku                          podpis osoby upoważnionej do wystawienia rachunku

Posted

wczoraj jak dzwoniłam do Emiś Marsik hasał sobie po ogrodzie :) zawołany przybiegł natychmiast wiedząc że to może oznaczać tylko jedno : KOLACJĘ !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ale fajnie :) :) :)

Posted

wczoraj jak dzwoniłam do Emiś Marsik hasał sobie po ogrodzie :) zawołany przybiegł natychmiast wiedząc że to może oznaczać tylko jedno : KOLACJĘ !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Super chłopak, tak trzymaj Marsik :)

Posted

zaglądam sobie do naszego dziadeczka :) u Marsika bez zmian :) na razie przyjmuje leki i czeka na operację ...

Trzymam kciuki za nią! :)

• Upvote 1
Posted

Cioteczki mega pilnie szukamy domowego hoteliku dal naszego psiaka.Czy może ktoś coś polecić? 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.772765869412148.1073742349.212228012132606&type=1

o rany :( ja tego psiaczka widziałam jak odbierałyśmy Marsa :( rzucił mi się w oczy bo zajmował jeden z boksów niedaleko pomieszczenia z kwarantanną. Wydawał się wystraszony i w przeciwieństwie do innych psiaczków nie podchodził do krat boksu :( :( :( To naprawdę fajny i ładny psiaczek więc z pewnością skradnie komuś serducho :(

Posted

Cioteczki mega pilnie szukamy domowego hoteliku dal naszego psiaka.Czy może ktoś coś polecić? 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.772765869412148.1073742349.212228012132606&type=1

przejrzałam zdjęcia i jestem załamana :( ten biedak nie wyglądał źle a teraz .......... :( :( :( serce się kraja :(

Posted

Mamy juz dla niego domowy hotelik  :smile:

I ja się cieszę, bardzo. Strasznie biednie wygląda na fotkach. Kiedy maluch wyrusza do hoteliku? Daleko musi jechać?