Beat2010 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 i ja się melduje u chłopaków. :) Beatko podeślij proszę nr. konta. Tyle naokoło potrzebujących biedaków ale jakiś grosik jeszcze wyskrobię. mdk8, wielkie dzięki, dom mają darmowy, ale żarcie zawsze trzeba dać Quote
mdk8 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 puściłam 10,- jutro będzie na koncie A. na razie tylko tyle mogę ale będę pamiętać o staruszkach. Quote
Gusiaczek Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 O, widzę że kilka zdjęć mnie ominęło, ale nadrobiłam Witam się z Chłopakami i Wami Quote
Beat2010 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 mdk8-przyszło od ciebie 10zł :) :) dla chłopaków :calus: Quote
Bogusik Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Zapisuję sobie chłopaków-przystojniaków! :) Jak dobrze,że mają to szczęście i nie siedzą nadal w schronie.W ich wieku i z dolegliwościami kostno-stawowymi,każdy dzień spędzony w warunkach domowych,daje dużą szansę na poprawę.Przeczytałam wątek i wystarczy porównać zdjęcia,aby sie móc o tym przekonać :) Poproszę o nr konta,to postaram sie w tym tygodniu coś wpłacić.... Quote
Beat2010 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Zapisuję sobie chłopaków-przystojniaków! :) Jak dobrze,że mają to szczęście i nie siedzą nadal w schronie.W ich wieku i z dolegliwościami kostno-stawowymi,każdy dzień spędzony w warunkach domowych,daje dużą szansę na poprawę.Przeczytałam wątek i wystarczy porównać zdjęcia,aby sie móc o tym przekonać :) Poproszę o nr konta,to postaram sie w tym tygodniu coś wpłacić.... Bardzo dziękuję Bogusik, podesle. Miłośc czyni cuda, miłosć i ciepło :) Quote
Bogusik Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Bardzo dziękuję Bogusik, podesle. Miłośc czyni cuda, miłosć i ciepło :) Zgadzam się z tym 100% ") Quote
Beat2010 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Bazarek dla 3 staruszkow w bdt, dla Anielki-Nuki, Maxa i Ralfa, powstał dzięki darom od Beataczl :) http://www.dogomania.com/forum/topic/145322-bazarek-kosmetycznysuplementy-i-nie-tylko-dla-staruszkow-w-bdt-do-120215-godz16/?p=16046515 ZAPRASZAM Quote
Bogusik Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dzisiaj zrobiłam przelew na chłopaków.Nie zmieścił mi się mój nick,więc podaję,że Bogumila G. to ja :) Idę zerknąć na bazarek... Quote
Beat2010 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Dzisiaj zrobiłam przelew na chłopaków.Nie zmieścił mi się mój nick,więc podaję,że Bogumila G. to ja :) Idę zerknąć na bazarek... dziękuję, będe dzwonić i potwierdzać Quote
Beat2010 Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Bogusik, dzwonilam, Aga sprawdzi i potwierdzi :) U chłopakow bez zmian - spacery, nabierają ciałka . Agnieszka ma więc jnapisać to wkleje tutaj. Quote
Beat2010 Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Bogusik, dzwonilam, Aga sprawdzi i potwierdzi :) Bogusik, ciągle Aga zapomina zajrzeć na wpłaty, obiecała, że dziś tom zrobi :) Quote
Beat2010 Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Newsy, newsy!!!!!! Są wielkie zmiany!!!!! Chłopaki się rozdzielili !!!! Jak to przy dzieleniu wspolnego pokoju - dla kazdego co innego jest istotne:). Max nie zawsze zachowuje się jak należy, wczoraj , nie po raz pierwszy, przyniósł do domu ze spacerku kupę, po pogłaskaniu tak się rozprężył, ze kupa znalazła sie na podłodze. Potem gamoń się poślizgnął i on znalazł się w kupie :). I tu Ralf stwierdził, że ze śmierdziuszkiem nie będzie dzielił pokoju - wystarczyło jedno spojrzenie pełne obrzydzenia i odrazy i Maks sam poszedł na posłanko w korytarzu.. Pokój . wysprzątany przez Agę, czyściutki i pachnący, zostawił dla Ralfa :) Z chodzeniem u Ralfa coraz lepiej, a pamiętamy, że przyjechał jako prawie nie chodzący. U Maksa gorzej, nieco utyka, ale w porównaniu z tym, co było, jest świetnie. Aga czeka z operacją jeszcze troche, Maks ciągle za słaby, jeszcze musi wrzucić parę kilogramów. Quote
Bogusik Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Bogusik, ciągle Aga zapomina zajrzeć na wpłaty, obiecała, że dziś tom zrobi :) Ok,niech na spokojnie sprawdzi :) Newsy, newsy!!!!!! Są wielkie zmiany!!!!! Chłopaki się rozdzielili !!!! Jak to przy dzieleniu wspolnego pokoju - dla kazdego co innego jest istotne:). Max nie zawsze zachowuje się jak należy, wczoraj , nie po raz pierwszy, przyniósł do domu ze spacerku kupę, po pogłaskaniu tak się rozprężył, ze kupa znalazła sie na podłodze. Potem gamoń się poślizgnął i on znalazł się w kupie :). I tu Ralf stwierdził, że ze śmierdziuszkiem nie będzie dzielił pokoju - wystarczyło jedno spojrzenie pełne obrzydzenia i odrazy i Maks sam poszedł na posłanko w korytarzu.. Pokój . wysprzątany przez Agę, czyściutki i pachnący, zostawił dla Ralfa :) Z chodzeniem u Ralfa coraz lepiej, a pamiętamy, że przyjechał jako prawie nie chodzący. U Maksa gorzej, nieco utyka, ale w porównaniu z tym, co było, jest świetnie. Aga czeka z operacją jeszcze troche, Maks ciągle za słaby, jeszcze musi wrzucić parę kilogramów. Jak najbardziej,trzeba z operacją poczekać,aż Maksiu nabierze sił.Trzymam kciuki,za chłopaków! :) Quote
Beat2010 Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 wpłaty dla chłopaków. Aga podała daty, kwoty i nazwiska, napiszę tylko pierwsze litery, bo nie wiem kto to, proszę się przyznawać Póki co wpłaty: 22.01 - 30,00 Kasia K. 29.01 – 10,00 Kam......???? 05.02 – 30,00 Kasia K. 09.02 – 59,54 Kasia K. wielkie dzięki :) Quote
Bogusik Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 wpłaty dla chłopaków. Aga podała daty, kwoty i nazwiska, napiszę tylko pierwsze litery, bo nie wiem kto to, proszę się przyznawać Póki co wpłaty: 22.01 - 30,00 Kasia K. 29.01 – 10,00 Kam......???? 05.02 – 30,00 Kasia K. 09.02 – 59,54 Kasia K. wielkie dzięki :) Ciocia, niech Aga to jeszcze raz sprawdzi,bo trzy wpłaty od Kasia K...?Moja była wpłacona 06.02.15 i nie widzę...? Quote
Beat2010 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Ciocia, niech Aga to jeszcze raz sprawdzi,bo trzy wpłaty od Kasia K...?Moja była wpłacona 06.02.15 i nie widzę...? Bogusik, czy Twoja to może być ta z 9.02?, to by pasowało : ) Poproszę o sprawdzenie :) Quote
Bogusik Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Bogusik, czy Twoja to może być ta z 9.02?, to by pasowało : ) Poproszę o sprawdzenie :) Może i pasować data,ale imię i inicjał nazwiska na pewno nie.Po za tym,nie ma nawet podanych kwot,które Kasia K. wpłaciła... ;) Sprawdzam teraz dokładnie moje wpłaty ponieważ, niedawno mój bank, przelał pieniądze na inne konto,niż podałam :( Quote
Beat2010 Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Może i pasować data,ale imię i inicjał nazwiska na pewno nie.Po za tym,nie ma nawet podanych kwot,które Kasia K. wpłaciła... ;) Sprawdzam teraz dokładnie moje wpłaty ponieważ, niedawno mój bank, przelał pieniądze na inne konto,niż podałam :( Kasia deklarowala po 30zl i tyle jest podane, tylko faktycznie wpłata z 9.02 jakby nie Jej. wpłata od Kam to wpisana już od mdk8. Teraz Aga wyjeżdza natydzień, w domu bezie b.dobre zastępstwo, więc dopadnę ją po powrocie. Quote
Beat2010 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Bardzo smutna wiadomość, Maksa już nie ma z nami, wczoraj odszedł Quote
mala_czarna Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 O matko kochana :( ale co się stało, że tak nagle?? Quote
beataczl Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 to bardzo smutne...Nuka a teraz Maksiu :( [*] Quote
figa33 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 biedny Maksiu ... [*] troszkę zakosztował domowego życia , odżył , powselał ...a tu o .. :( szkoda bardzo :( Quote
Onaa Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Bardzo smutna wiadomość, Maksa już nie ma z nami, dziś odszedł :( :( :( Quote
Recommended Posts