aleb Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Samba ty umiesz robić avartarki??? A zrobiłabyś mi? :D Quote
DagaP. Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Bila jeszcze troche chyba pożyje :biggrina: Moja Pomyłka wreszcie sie zarejestrowała - nie wiem czy to dobry pomysł :hmmmm:. Muszę się kontrolować przy pisaniu postów, bo inaczej mogę tego nie pyknąć :2gunfire: Całuski dla Bilbka :buzi: P.s. Dzisiaj idę wywołać fotki, więc może wreszcie je tu wrzuce. Quote
BeataK Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 argo juz jest wszystko wporzadku to pewnie byle lekkie dolegliwosci zoladkowe, widac to tez po jej zachowaniu ale w kazdym razie dziekuje za rady. :D witam nowego dogomaniaka :ylsuper: Quote
DagaP. Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 BeataK. napisała: Pika sadze ze to sa zwykle wymioty trawe zaczela jesc pare dni wczesniej.Przy tym nie ma dziwnych oddechow, od razu leci, ze tak sie wyraze.Juz dzisiaj sie uspokoilo tylko bylo raz o ok. trzeciej nad ranem i to wszystko. Zachowanie jej tez nie wskazuje na chorobe na spacerach jest zywa wszystko bez zmian. Sadze ze to zwykla niestrawnosc.Myslalam tylko ze macie na takie cos domowe sposoby. W kazdym razie bede ja obserwowac. Dzieki i pozdrawiam Jak Goldi wymiotuje to ja robię tak: - przegładzam go - podaje mu smecte ( dwa razy dziennie - pól łyżeczki + woda do pełnej łyżeczki) - w miare poprawy dostaje małe porcje jedzenia ( wyłącznie gotowane, a nie suchą karme) - przez parę dni dostaje tylko gotowane jedzenie, a później wprowadzam znowu suche. - jeśli to nie pomoże to koniecznie do weta. U nas jest to sprawdzony sposób - polecony przez weta. Niestety mój funfel zjada przeróżne rzeczy. Walcze z tym, ale skutni bywają czasem mizerne. Pozdrawiam i życzę zdrówka :hand: Quote
zachraniarka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 :SambaOgromny buziak ode mnie i od Bilbvka za piękny awatarek. Jeszcze pokombinuję, żeby się języczek poanimował. :calus: hi hi widze Bila, że nie jestem tu jedyną osoba korzystającą z pomocy innych :D Mój wielki buziak za awatar dostaje Argo! :calus: Natomiast MEGA WIELKI buziak również ode mnie oraz pozdrowienia od wszystkich przewodników i ich psiurów z mojej grupy rat. wędrują do Samby za wykonanie wspaniałego banera na naszą stronę. :calus: Samba niesamowita kobieto, przez Ciebie mam natłok priv i maili, wszystkie typu: "ale macie super baner.." :lol: Quote
Bila Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 :SambaOgromny buziak ode mnie i od Bilbvka za piękny awatarek. Jeszcze pokombinuję, żeby się języczek poanimował. :calus: hi hi widze Bila, że nie jestem tu jedyną osoba korzystającą z pomocy innych :D: :lol: :lol: :lol: Jasne, że nie, Evelinka mi tyż stempel sdjełała, a Samba jeszcze bombowy podpisik mi wymyśliła, ino całe clou w animacji i tu muszę jeszcze pokombinowac. Ale pomysł i wykonanie rewelka. :D :D :D :D Quote
PIKA Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Sie na mnie patrzą jakbym z innej planety była 0X ojojojoj :o tyleś wczoraj wypila, że aż zielona jesteś? moja pomyłka życiowa DagaP Moja Pomyłka wreszcie sie zarejestrowała - nie wiem czy to dobry pomysł :hmmmm:. :o ciekawie siem robi :o :wink: Witaj Martin :bigok: Ja jestem milośniczka dogów co to ma ma psa ( a raczej sucza), który nie jest retriverem ale uwielbia pływac i polowac na kaczki :lol: Natomiast MEGA WIELKI buziak (.......) do Samby za wykonanie wspaniałego banera na naszą stronę. :calus: aż polecialam obejrzeć. :D Rzeczywiście CUDO :angel: Quote
Martin Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Dzięki wszystkim za miłe powitanie :D Teraz mogę w pełni inwigilować Dagę - co tam na mnie wypisuje. Podoba mi się :P Quote
Niebieska Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Próbowałam ją ustatnio nauczyć noszenia w zębach smyczy ale nie chce jej wziąć do pyska... :roll: Dziwne, lab jest aporterem, więc nosic powinien :niewiem: Ona kocha aportować - właściwie to mogłaby zaaportować się na śmierc ale nie umiem jej przekonać żeby wzięła tą smycz to pyska (nie chce go w ogóle otworzyć)... :roll: aleb, zdrowiej i się nie przejmuj że nie rozumiesz bo ja też nie rozumiem :laugh2_2: :lol: Cieszę sie, że ja tylko nie rozumiem :wink: a ja rozumiem 8) I radzę czytac posty na temacie od ostatniej wizyty to się bedzie kumać ło co chodzi 8) Przyznaję się... nie czytam wszystkich... ale objecuję że się poprawiem :D A jeśli chodzi o te penisy, to sa i krojone w małe kawałki sprzedawane w paczuszkach ale można tez kupić w całości - na długość jest jak laska (taka do podpierania :wink: ) a w psim pysku wygląda jak długi kijek :lol: Ale i tak lepsiejsze są według mojej suni żwacze wołowe bo bardziej śmierdzą. :) TD to popularny w DGM skrót od teorii dominacji. O jejciu wiedziałam ale zapomniałam :oops: Moja głowa Wczoraj miałam słabszy dzień- jeśli chodzi o ....alkohol Siedziałam z Krzyskiem i tak sobie pomału wychlałam litr wina Dzisiaj w pracy co chwilkę latam do kibelka i wymiotuje. Sie na mnie patrzą jakbym z innej planety była Słyszałam że to magiczne 2KC skuteczne jest ponoć - choć teraz już za późno ale na następny raz jak znalazł! :wink: I dużo soku pomidorowego... Martin, witam i pozdrawiam Ciebie i Twoją Życiową Pomyłkę :D Quote
Bila Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Dzięki wszystkim za miłe powitanie :D Teraz mogę w pełni inwigilować Dagę - co tam na mnie wypisuje. Podoba mi się :P Ciekawe, czy Daga też będzie taka zachwycona? :wink: Quote
aleb Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Mam podpis :D Czy mogę kogoś z was prosić o zrobienie emblematu? :wink: Quote
Niebieska Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 O kurcze! Super podpis i super psiaki! Quote
aleb Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Dzięki :wink: Jeszcze nie ma tu dwóch Bouvier`ów: Felixa i Sonii (z Felixem były prawdziwe kłopoty, prawda Evelina :wink: ) Quote
zachraniarka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 aleb świetne psiaki! A ten w podpisie to trzeci bouvierek czy terier rosyjski? Bardzo lubię obie te rasy, choć bouviery troszku bardziej :D Quote
aleb Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Ten trzeci to CTR, Bouvierków nie mam, bo: * Felix nie dochodził w ogóle do Eveliny (co za uparciuch :wink: ) * Sonia nie miałam zeskanowanego zdjęcia Quote
DagaP. Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Dzięki wszystkim za miłe powitanie :D Teraz mogę w pełni inwigilować Dagę - co tam na mnie wypisuje. Podoba mi się :P Ciekawe, czy Daga też będzie taka zachwycona? :wink: No niestety nastąpił czas pełnej inwigilacji-trzeba się pilnować :sadCyber: P.s. Właśnie siedze nad ostatnimi fotkami Goldka - zawiele to ich nie ma, gdyż ktoś połowę z nich zmarnował i dupa blada. Nie bede głośno mówić kto, bo zamiast spać dzisiaj na swoim wygodnym łóżku, to mogę wylądować na podłodze razem z funflem - może on mnie przygarnie :hmmmm: Quote
Samba Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Nie bede głośno mówić kto, bo zamiast spać dzisiaj na swoim wygodnym łóżku, to mogę wylądować na podłodze razem z funflem - może on mnie przygarnie :hmmmm: Tia... Sie mowi, ze zrzadenie losu, wypadek przy pracy, albo lepiej terrorysci. Kuna, DoGo raz mnie dzisiaj wpuszcza, a raz nie, raz powiadamia, ale raczej glownie nie powiadamia. Kuna! I wogle wogle :evilbat: Quote
argo Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Sie na mnie patrzą jakbym z innej planety była 0X ojojojoj :o tyleś wczoraj wypila, że aż zielona jesteś? Witaj Martin :bigok: Natomiast MEGA WIELKI buziak (.......) do Samby za wykonanie wspaniałego banera na naszą stronę. :calus: aż polecialam obejrzeć. :D Rzeczywiście CUDO :angel: 'Cierp ciało coś chciało' :cool1: :evil_lol: :gent: Witaj Martin :D To i ja 'tam' poleciałem. :D :roll: WARTO BYŁO Samba GRATULUJĘ. :D :roll: DagaP Z tego co pamietam to Smecte daje się w przypadku ostrej biegunki. :hmmmm: Ale nie mam pod ręką opakowania coby dokładnie sprawdzić. BTW. Wczoraj wieczorkiem byłem świadkiem następujacej sceny. Argo bawił się pod blokiem z 10 miesieczną sunią. W pewnym momencie pojawił siem 1,5 roczny wyżeł na smyczy. Przywitanie było normalne - ogonki pracowały :wink: Gdy tylko podbiegła Sonia i wyżeł zaczął przejawiać 'zainteresowanie' panienka to Argo wydał ostrzegawczy warkot. Gdy i TO nie pomogło 'zaryczał' naprawdę groźnie. Mam 'zazdrosnego dominanta'? :roll: :hmmmm: :D Quote
DagaP. Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Argo napisał: DagaP Z tego co pamietam to Smecte daje się w przypadku ostrej biegunki. Ale nie mam pod ręką opakowania coby dokładnie sprawdzić. :oops: :oops: :oops: Czyżbym coś pokręciła :PROXY5:, to co to było :hmmmm: Natomista co do opisywanego przez ciebie zachowania Argo, to wszystko w normie. Ja miałam podobna sytuacje - gdy Goldi miał parę miesięcy(ok. 3-4). Wracając ze spaceru spotkaliśmy znajomego ze swoim 8-letnim owczarkiem belgijskim, który stał i rozmawiał z właścicielka 2-letniego malamuta (ona tez była z psiakiem). Gdy podeszłam z golkiem i one oba zaczęły go obwachiwać, to nagle rzuciły się sobie do gardeł - wszyscy byli w wielkim szoku. Dodam, ze te psy znały się od dawna i przyjaźniły się ze sobą. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Pozdrawiam :hand: Quote
PIKA Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Mam 'zazdrosnego dominanta'? :roll: :hmmmm: :D Zaborczy jakowyś :roll: pies "ogrodnika"? :o :roll: I tyz Cie pocieszę, że to normalne. Nasz zaprzyjaźniony Ogarek Polski, dodam, bardzo łagodny, żadnemu samcowi nie dał sie do Saby zbliżyć, jak trzebabyło umial pokazać ząbki oj umiał :wink: Quote
Evelina Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Argo dwunozny :wink: , pacyfista do szescianu, co to muchy nie skrzywdzi, psa tez chcialby takiego. 8) Ale niech mu kto na luba spojrzy z pozadaniem, nie wyciagnie piesci ? Watpie :wink: Przeciez on sie wyraznie cieszy, ze Argo "Rudy" ma to po nim :lol: Quote
Arga Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 No cóż każdy facet walczy o swoje :D A co jakiś inny pies będzie lubą podrywał 8) :D Quote
Niebieska Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Chce ktos dzisiejszą gazete? :lol: Biegnę uczyć moją sunię noszenia tej smyczy bo mi wstyd :oops: Z gazetą nie będę próbować bo mi ją obślini :roll: A teraz patrzcie wszyscy co mam!!! Uwaga... Quote
Evelina Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Chce ktos dzisiejszą gazete? :lol: I co PIKA, sadzisz , ze jak wyciagne reke po te gazete to Samba mi ja da ? :roll:Przyznaje, zangazowanie Samby w niesienie gazety jest przednie. :lol: SUPER :lol: Quote
Recommended Posts