Mazowszanka13 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Słuchajcie gdyby ktoś chciał i mógł wykupić ogłoszenia dla Radysiaków to byłoby super :) Bo te poprzednio wykupione już się nam skończyły. Ziutka z Kejciu zaraz otwierają nowy bazarek ogłoszeniowy. Zamówiłam już ogłoszenia dla Blanki. Zapłacę 10 zł (o ile cena ta co poprzednio) i 9 ogłoszeń będzie dla Radysiaków. 1 Quote
PSYzRADYS Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Dzisiaj schronisko opuściły: - Norton - Bilbo - Panda - Wiórek - Fajka - Broszka 1 Quote
PSYzRADYS Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 z zaległych adopcji:PSTRYCZEKSZARLOTKA FRYGA 1 Quote
malawaszka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 bo ma chorą skórę... tam to na pewno się wyleczy... Quote
Marysia R. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Cudownie, że tyle psiaków dzisiaj pojechało :) Cieszę się szczególnie z Wiórka, on miał na zdjęciach taką strasznie zrezygnowaną minę. a Ariona nie wydali :( Dlaczego? :( Quote
Marysia R. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 bo ma chorą skórę... tam to na pewno się wyleczy... Masakra :( Quote
Florentyna Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 bo ma chorą skórę... tam to na pewno się wyleczy... Aż się boje myśleć, jak to wyleczenie będzie wyglądało. Najbardziej pechowy pies - już wcześniej ktoś robił podejście do jego adopcji, ale też coś nie wypaliło. Ale to wtedy raczej osoba adoptująca dała ciała :( Quote
Aldrumka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Słuchajcie gdyby ktoś chciał i mógł wykupić ogłoszenia dla Radysiaków to byłoby super :) Bo te poprzednio wykupione już się nam skończyły. a ile jeszcze trzeba po deklaracji Mazowszanki to i ja cos wykupie? Quote
Ziutka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Ziutka z Kejciu zaraz otwierają nowy bazarek ogłoszeniowy. Zamówiłam już ogłoszenia dla Blanki. Zapłacę 10 zł (o ile cena ta co poprzednio) i 9 ogłoszeń będzie dla Radysiaków. Gosiu, jeśli ogłoszenia mają być te po 1zł, to pisz PW do kejciu :) Quote
Ziutka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Ziutka z Kejciu zaraz otwierają nowy bazarek ogłoszeniowy. Zamówiłam już ogłoszenia dla Blanki. Zapłacę 10 zł (o ile cena ta co poprzednio) i 9 ogłoszeń będzie dla Radysiaków. Gosiu, jeśli ogłoszenia mają być te po 1zł, to pisz PW do kejciu :) Quote
Marysia R. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 a ile jeszcze trzeba po deklaracji Mazowszanki to i ja cos wykupie? Aldrumko pakiety są potrzebne cały czas bo dziewczyny ciągle wrzucają nowe psy. Więc ile możesz wykupić, tyle będzie dobrze :) Quote
Kejciu Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Tak zlecenia do mnie a wplata na bazarek Ziutki Quote
Marysia R. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Ziutka z Kejciu zaraz otwierają nowy bazarek ogłoszeniowy. Zamówiłam już ogłoszenia dla Blanki. Zapłacę 10 zł (o ile cena ta co poprzednio) i 9 ogłoszeń będzie dla Radysiaków Mazowszanko dziękujemy :) Quote
Kejciu Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Tak zlecenia do mnie a wplata na bazarek Ziutki Quote
yumanji Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Wiórek był ciężko przerażony już kiedy go przynieśli z boksu.Pierwsze pół godziny leżał i nawet nie próbował podnieść łebka.Każdy stukot wywyływał jego strach.Po jakimś czasie zaczął się rozgladać, potem kombinowal jak wejśc mi na kolana, a w końcu całą drogę przesiedział na siedzeniou obok kierowcy. W W-wie przekazywałam go dziewczynom z Łodzi.Na smyczy i w szelkach zaczął spacerować, a potem machając ogonem podszedł do ludzi spacerującuch z psami.Nie chciał już wejsć do samochodu,bo chciał spacerowac.Będą z niego ludzie . 3 Quote
kinga Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Wiórek był ciężko przerażony już kiedy go przynieśli z boksu.Pierwsze pół godziny leżał i nawet nie próbował podnieść łebka.Każdy stukot wywyływał jego strach.Po jakimś czasie zaczął się rozgladać, potem kombinowal jak wejśc mi na kolana, a w końcu całą drogę przesiedział na siedzeniou obok kierowcy. W W-wie przekazywałam go dziewczynom z Łodzi.Na smyczy i w szelkach zaczął spacerować, a potem machając ogonem podszedł do ludzi spacerującuch z psami.Nie chciał już wejsć do samochodu,bo chciał spacerowac.Będą z niego ludzie . super! Quote
PSYzRADYS Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 KLEMENTYNA, DAISY i CYPIS - adoptowane :) 2 Quote
Nutusia Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Bossssssssko - tyle psiaków poza schronem! :) A ja dostałam zapytanie o Diora. Mam nr do Pani, zadzwonię dziś w wolnej chwili ;) Quote
Marysia R. Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Aktualizacja: PASJA - opuściła schronisko :) Quote
Marysia R. Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Aktualizacja: ŻUREK - adoptowany :) Quote
Recommended Posts