Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie gdyby ktoś chciał i mógł wykupić ogłoszenia dla Radysiaków to byłoby super :) Bo te poprzednio wykupione już się nam skończyły.

Ziutka z Kejciu zaraz otwierają nowy bazarek ogłoszeniowy.

Zamówiłam już ogłoszenia dla Blanki. Zapłacę 10 zł (o ile cena ta co poprzednio) i 9 ogłoszeń będzie dla Radysiaków.

• Upvote 1
Posted

Cudownie, że tyle psiaków dzisiaj pojechało :) Cieszę się szczególnie z Wiórka, on miał na zdjęciach taką strasznie zrezygnowaną minę.

a Ariona nie wydali :(

Dlaczego? :(

Posted

bo ma chorą skórę... tam to na pewno się wyleczy... 

Aż się boje myśleć, jak to wyleczenie będzie wyglądało.
Najbardziej pechowy pies - już wcześniej ktoś robił podejście do jego adopcji, ale też coś nie wypaliło. Ale to wtedy raczej osoba adoptująca dała ciała :(
Posted

Słuchajcie gdyby ktoś chciał i mógł wykupić ogłoszenia dla Radysiaków to byłoby super :) Bo te poprzednio wykupione już się nam skończyły.

a ile jeszcze trzeba po deklaracji Mazowszanki  to i ja cos wykupie?

Posted

Zamówiłam już ogłoszenia dla Blanki. Zapłacę 10 zł (o ile cena ta co poprzednio) i 9 ogłoszeń będzie dla Radysiaków.

Gosiu, jeśli ogłoszenia mają być te po 1zł, to pisz PW do kejciu :)

Posted

Posted

Posted

Posted

a ile jeszcze trzeba po deklaracji Mazowszanki  to i ja cos wykupie?

Aldrumko pakiety są potrzebne cały czas bo dziewczyny ciągle wrzucają nowe psy. Więc ile możesz wykupić, tyle będzie dobrze :)

Posted

Zamówiłam już ogłoszenia dla Blanki. Zapłacę 10 zł (o ile cena ta co poprzednio) i 9 ogłoszeń będzie dla Radysiaków

Mazowszanko dziękujemy :)

Posted

Wiórek był ciężko przerażony już kiedy go przynieśli z boksu.Pierwsze pół godziny leżał i nawet nie próbował podnieść łebka.Każdy stukot wywyływał jego strach.Po jakimś czasie zaczął się rozgladać, potem kombinowal jak wejśc mi na kolana, a w końcu całą drogę przesiedział na siedzeniou obok kierowcy. W W-wie przekazywałam go dziewczynom z Łodzi.Na smyczy i w szelkach zaczął spacerować, a potem machając ogonem podszedł do ludzi spacerującuch z psami.Nie chciał już wejsć do samochodu,bo chciał spacerowac.Będą z niego ludzie .

• Upvote 3
Posted

Wiórek był ciężko przerażony już kiedy go przynieśli z boksu.Pierwsze pół godziny leżał i nawet nie próbował podnieść łebka.Każdy stukot wywyływał jego strach.Po jakimś czasie zaczął się rozgladać, potem kombinowal jak wejśc mi na kolana, a w końcu całą drogę przesiedział na siedzeniou obok kierowcy. W W-wie przekazywałam go dziewczynom z Łodzi.Na smyczy i w szelkach zaczął spacerować, a potem machając ogonem podszedł do ludzi spacerującuch z psami.Nie chciał już wejsć do samochodu,bo chciał spacerowac.Będą z niego ludzie .

super!