Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko z Lawą coś nie pasuje - od 2008 roku w schronisku a ma wpisane 1,5 - 2 lat?

mogło się zdarzyć tak, że psy pościągały sobie numerki i potem miały założone nie swoje.

Przy nastepnej sesji Kinga sprawdzi Lawę ;) - wiek psa jest szacowany na podstawie stanu zebów, a Lawa miała piękne, białe zeby

niestety z powodu małego zainteresowania psami, planowany transport na 28.02-01.03 jest odwołany. Następny termin zostanie jest wyznaczony wstepnie na 07.03
Posted

Dziewczyny adopcje stanęły w Radysach :( nieestety ostatnio cisza :( zastanawiam się, czy nie zacząć ogłaszać psiaki też na bliższe regiony - np. pomorskie? podlaskie? co myślicie?

Posted

Dziewczyny adopcje stanęły w Radysach :( nieestety ostatnio cisza :( zastanawiam się, czy nie zacząć ogłaszać psiaki też na bliższe regiony - np. pomorskie? podlaskie? co myślicie?

Macie naprawdę bardzo dużo pakietów do wykorzystania u nas więc jak otrzymamy teksty i województwa na jakie ogłaszać to startujemy

Posted

Narazie ogłaszamy na mazowieckie i Warszawę chociaż jakieś pojedyncze zrobiłam na Ostrołękę, Radom, Piaseczno - na Warszawę ogłoszeń jest tysiące więc szybko giną te nasze w tłumie :(

Posted

Czyli rozumiem że mam dowolność w tych wymienionych województwach ? :)

nawet fajnie bo tak to tylko Warszawa i Warszawa hehe a tak to i człowiek inne miasta ogarnie i utrwali które w jakim województwie :D hehe

• Upvote 1
Posted

Czyli rozumiem że mam dowolność w tych wymienionych województwach ? :)

nawet fajnie bo tak to tylko Warszawa i Warszawa hehe a tak to i człowiek inne miasta ogarnie i utrwali które w jakim województwie :D hehe

dokładnie tak Kejciu! masz wolną rękę :) 

Posted

Kaś, tylko pamiętaj, żeby kasować w ogłoszeniach na inne województwa zdanie o regularnym transporcie do Wwy i ewentualnie dopisywać, że można oczekiwać pomocy w transporcie - czy tak, Ayam?...

• Upvote 1
Posted

Kaś, tylko pamiętaj, żeby kasować w ogłoszeniach na inne województwa zdanie o regularnym transporcie do Wwy i ewentualnie dopisywać, że można oczekiwać pomocy w transporcie - czy tak, Ayam?...

dokładnie tak :) chyba, że ktoś może odebrać w Warszawie :)

Posted

dokładnie tak :) chyba, że ktoś może odebrać w Warszawie :)

o to to właśnie :) może ktoś będzie się wybierał do stolicy i jak mu będzie zależało to zgra się w czasie :) lepiej więcej info niż mniej :D

Posted

o to to właśnie :) może ktoś będzie się wybierał do stolicy i jak mu będzie zależało to zgra się w czasie :) lepiej więcej info niż mniej :D

Kochana jak będziesz robiła na inne woj. Bostona i Odysa ,zrób im wyróżnienia a ja dopłacę.

Proszę Cię bardzo.

Strasznie mi leżą na sercu te psiaki.

Gdybym miała fundusze to bym ich  do Gwiazdeczki dała.

No patrz .....Gwiazdeczka mi cały czas w głowie siedzi.

Oczywiście do Papryczki.