Guest awaldi Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Witam, to ja zarezerwowałam Troję. Dwa miesiące temu zmarł mój owczarek, mam jeszcze małą sunię. Przymierzałam się już do innego psiaka, ale "nie zaiskrzyło." Na 100 % nie jestem hodowcą i będę sunię sterylizować, o ile jest płodna. Można mnie będzie spotkać w sobotę w Markach. Można mnie też odwiedzić w domu, mieszkam w Warszawie. 5 Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Sparta już ogłaszana. Baron obawiam się, że też... Ale kciuki trzymam z CAŁYCH SIŁ!!!! Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 przesyłam Ci duże serce <3 i do zobaczenia w sobotę!!! Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Witam, to ja zarezerwowałam Troję. Dwa miesiące temu zmarł mój owczarek, mam jeszcze małą sunię. Przymierzałam się już do innego psiaka, ale "nie zaiskrzyło." Na 100 % nie jestem hodowcą i będę sunię sterylizować, o ile jest płodna. Można mnie będzie spotkać w sobotę w Markach. Można mnie też odwiedzić w domu, mieszkam w Warszawie. przesyłam Ci duże serce <3 i do zobaczenia w sobotę!!! Quote
mdk8 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Witam, to ja zarezerwowałam Troję. Dwa miesiące temu zmarł mój owczarek, mam jeszcze małą sunię. Przymierzałam się już do innego psiaka, ale "nie zaiskrzyło." Na 100 % nie jestem hodowcą i będę sunię sterylizować, o ile jest płodna. Można mnie będzie spotkać w sobotę w Markach. Można mnie też odwiedzić w domu, mieszkam w Warszawie. to kamień z serca. :) ja też z W-wy ;) Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Słuchajcie, ja na olx umieszczam na bieżąco!!!!! każdego psa, więc go odpuście! mam już tam 3 konta :) a na nich psiaki z Radys i z Tomaryn i je ogarniam na bieżąco i codziennie :) Nutusiu, Polar ogłoszony na olx i wyróżniony już przeze mnie :) Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Witam, to ja zarezerwowałam Troję. Dwa miesiące temu zmarł mój owczarek, mam jeszcze małą sunię. Przymierzałam się już do innego psiaka, ale "nie zaiskrzyło." Na 100 % nie jestem hodowcą i będę sunię sterylizować, o ile jest płodna. Można mnie będzie spotkać w sobotę w Markach. Można mnie też odwiedzić w domu, mieszkam w Warszawie. Bardzo się cieszę :) i moc buziaków przesyłam :). Niech Wam się szczęści :). Troja przepiękna i mądra - jak wszystkie ONki :) Quote
Marysia R. Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Cudowne wieści, tyle psiaków dostanie szanse na nowe życie! Mocno trzymam kciuki :) A czy udało się załatwić nocleg dla Buliona? 1 Quote
Grażyna49 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jeżeli aktywacja polega tylko na kliknięciu w otrzymaną wiadomość , to możecie i moją pocztę wykorzystać. [email protected] Po grazyna jest kropka - bo nie zawsze widać. Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Cudowne wieści, tyle psiaków dostanie szanse na nowe życie! Mocno trzymam kciuki :) A czy udało się załatwić nocleg dla Buliona? z tego co słyszałam, to ponoć wszystko dograne :) Quote
PSYzRADYS Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ja ostatnio baaaardzo zapracowana i nie nadążam za tym co się dzieje. Na szczęście transport Buliona dograny w najdrobniejszych szczegółach. Teraz chyba położe się do łózka, bo pani Grypa sobie o mnie przypomniała... Bardzo się cieszę, że tyle psów złapało za serca :) idę uaktualniać listę psów... 1 Quote
Marysia R. Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 z tego co słyszałam, to ponoć wszystko dograne :) Super :) PSYzRADYS życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ja ostatnio baaaardzo zapracowana i nie nadążam za tym co się dzieje. Na szczęście transport Buliona dograny w najdrobniejszych szczegółach. Teraz chyba położe się do łózka, bo pani Grypa sobie o mnie przypomniała... Bardzo się cieszę, że tyle psów złapało za serca :) idę uaktualniać listę psów... Kuruj się i życzę zdrowia :). A na grypę - warto się szczepić ;). Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 ZDROWIA KOCHANA!!!!! IMBIR I CYTRYNA! ja ostatnio baaaardzo zapracowana i nie nadążam za tym co się dzieje. Na szczęście transport Buliona dograny w najdrobniejszych szczegółach. Teraz chyba położe się do łózka, bo pani Grypa sobie o mnie przypomniała... Bardzo się cieszę, że tyle psów złapało za serca :) idę uaktualniać listę psów... Quote
mdk8 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 a do imbiru i cytryny polski miód. Stawia na nogi raz dwa. Sprawdzone :) Quote
Kejciu Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Polarek ogłoszony - trzymamy kciuki za domek! Quote
konfirm31 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Trzymamy. Domek potrzebny od zaraz, bo wygląda na pogryzionego :(. Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Grażynko - Boston wyróżniony (wyróżnienie przeniesione z Sezama) http://olx.pl/oferta/boston-wypieknieje-na-wolnosci-CID103-ID8Lvnr.html Quote
Ayam1980 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Sparta zarezerwowana na transport na sobotę. Quote
Grażyna49 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Grażynko - Boston wyróżniony (wyróżnienie przeniesione z Sezama)http://olx.pl/oferta/boston-wypieknieje-na-wolnosci-CID103-ID8Lvnr.html Wielkie dzięki. Jesteście kochane a Kejciu chyba nas przeklnie za te zmiany. Mam jeszcze jedno opłacone wyróżnienie,ale to chyba dla Gwiazdeczki zostawię. Tylko musimy pamiętać,żeby w mejlu to dopisać. Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sparta zarezerwowana na transport na sobotę.\ Rewelacja! :) Ayam, czy te psiaki "idą" z Twoich ogłoszeń na olx? Wiesz jak ludzie na nie trafili?... 1 Quote
konfirm31 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Też jestem ciekawa, skąd się biorą te domki? Ze strony na fb? z ogłoszeń? Quote
kinga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Myślę, że po części ze wszystkich portali - z fb, z dogo, z ogłoszeń, jakaś część pocztą pantoflową. Jedno jest niewątpliwe: odzew jest tak duży, bo są bardzo mocno "porozsypywane" po sieci :-) Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Warto wiedzieć skąd jest odzew, by tam wzmocnić działania ;) Zapytałam, bo Sparta zarezerwowana, a nie zdążyła zostać ogłoszona na wszystkich bazarkowych portalach... Quote
Recommended Posts