Mazowszanka13 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 A mnie się podoba taka jedna ze "schronu ewu". Pomarzyć można, do maja daleko. Quote
Ayam1980 Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 aktualizacja SEZAM - opuścił schronisko Quote
Ayam1980 Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 aktualizacja TYMIANEK - adoptowany :) Quote
Ayam1980 Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Wątek Sezama na mazowieckim: http://www.dogomania.com/forum/topic/145319-sezam-wychudzony-zaniedbany-ale-pi%C4%99kny-pies-w-typie-leonbergera-albo-anatola-szuka-domu-na-cito/ Quote
Grażyna49 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Dziewczęta, jeśli chodzi o ogłoszenia, to bazarek Ziutki i Kejciu się skończył i jeszcze trwa realizacja zamówień. Kolejny będzie dopiero jak te zostaną zrealizowane - pewnie za jakieś 3 tygodnie. Trzeba poszukać innego bazarku, jeśli chcemy wcześniej... Mnie też Klara ujęła... i Lawenda... Malagosie - Aria na chatę - bierze Klarcię ;) Dogaduję z kochaną Ziutką dopisanie dla Radysiaków ogłoszeń w tej edycji./Sama to zaproponowała,żeby psiaki zbyt długo nie czekały/ Tak więc Nutusiu czeka cię praca,oczywiście jeśli się zgodzisz. Nie wiem może się uda załatwić wyróżnienie dla Burgunda,Czy już dla niego wysyłałaś tekst,bo widziałam go na liście od Ayam. Quote
PSYzRADYS Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Jutro Lawenda wyjeżdża z Radys razem z Burgundem. :) :) niektórzy nie mogą się doczekać tego zapowiadanego transportu ;) Quote
konfirm31 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Jutro Lawenda wyjeżdża z Radys razem z Burgundem. :) :) niektórzy nie mogą się doczekać tego zapowiadanego transportu ;) Bardzo się cieszę. Cudowne psy :) Ich przyszłym właścicielom - wielkie dzięki za serce :) Quote
PSYzRADYS Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 a Troja i Baron ? Były jakieś telefony ? niestety nic o tym nie wiemy, by ktokolwiek o nie pytał :( Quote
Marysia R. Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Jutro Lawenda wyjeżdża z Radys razem z Burgundem. :) :) niektórzy nie mogą się doczekać tego zapowiadanego transportu ;) Uff, kamień z serca :) Martwiłam się o Lawendę. Powodzenia psiaki :) Quote
Ayam1980 Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Słuchajcie, zapraszam na wątek Sezama na mazowieckim. Pojawiła się osoba, która proponuje DT, ale poprosiłam, żeby sama opisała na wątku swoją propozycję. Quote
Ayam1980 Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/145319-sezam-wychudzony-zaniedbany-ale-pi%C4%99kny-pies-w-typie-leonbergera-albo-anatola-szuka-domu-na-cito/ spójrzcie na niego.....szkielet. Quote
Nutusia Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Super wieści o Lawendzie i Burgundzie. Sprawdzę u Kasi czy już zrobiła ogłoszenia, bo jeśli nie, to wycofam i poproszę o dwa inne psiaki. Quote
Nutusia Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Sprawdziłam - Lawendy i Burgunda jeszcze nie zdążyłam wysłać do ogłaszania. Wykreślam więc z listy i proszę o dwa "zamienniki" ;) Grażynko - oczywiście, że pomogę w przesyłaniu zleceń ogłoszeniowych - z największą przyjemnością! :) Quote
Ayam1980 Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Poszły zdjęcia Sezama i Tymianka!!! do bardzo pilnej adopcji! Dziewczyny, wejdźzie na wątek Sezama na mazowieckim.. Quote
Grażyna49 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 O Boziu kochany ,ale wiadomości. A ja tu załatwiam ,żeby Burgund miał ogłoszenie z wyróżnieniem. No to w takim układzie niech to wyróżnienie idzie na Sezama,to następny cudny wielkopies. 10 pakietów dla Radysiaków załatwione,tylko dziewczęta prosiły o małą zwłokę,bo mają strasznie dużo ogłoszeń. Nutusiu,jak będziesz wysyłała ogłoszenie na Sezama to bardzo proszę zaznacz w mailu,że to z wyróżnieniem . Kurcze,napiszcie gdzie Burgund idzie i czy do dt czy ds,jestem cała w skowronkach. Quote
Aldonika22 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Witam Was wszystkie serdecznie ;) Zostałam poproszona przez Ayam aby napisać słowo na temat DT w sprawie Sezama, wszystko opisałam jak to wygląda u niego na wątku, także zapraszam :) Quote
Grażyna49 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Już wiem !!! Burgund i ta cudna puchata sunieczka są /tak tak już dotarli/ w fundacji EMIR Powodzenia psiaczki. Quote
PSYzRADYS Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Już wiem !!! Burgund i ta cudna puchata sunieczka są /tak tak już dotarli/ w fundacji EMIR Powodzenia psiaczki. sorry, ale nie wiem, czy jest się z czego cieszyć... :( Quote
Mazowszanka13 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Już wiem !!! Burgund i ta cudna puchata sunieczka są /tak tak już dotarli/ w fundacji EMIR Powodzenia psiaczki. EMIR lubi rasowe psy. Quote
Grażyna49 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Nic nie rozumiem. Możecie wyjaśnić? Skoro źle trafił to trzeba go było zostawić jeszcze w Radysach. Wiadomość została podana tu na wątku i na fb jako nowe życie dla Burgunda. Przepraszam,pewnie zbyt krótko bywam na dogo i nie znam zakulisowych spraw. Kilka razy padały pytania gdzi pojechali,więc zaczęłam śledzić i taką informację na fb znalazłam ,więc się nią na wątku podzieliłam. Teraz to jestem na prawdę zmartwiona. Quote
PSYzRADYS Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 my nie odpowiadamy za to, komu psy są wydawane. O tym, że jadą do Emira dowiedziałyśmy się po fakcie, jak psy były w drodze. Pani Grażyna S.-K. ani słowem nie wspomniała, że psy mają jechac do Emira. Nie wiem czym kierował się Emir wybierając te a nie inne psy. Zwykle fundacje albo specjalizują się w jakiejs rasie, albo wyciągają te najbardziej potrzebujące. Faktem jest, że psy z jednego schroniska pojechały do drugiego. Osobiście nie znam realiów Emira, ale korzystam z google i skoro o Emirze jest tyle niezbyt pochlebnych wpisów, to coś jest na rzeczy - nie mówiąc o pozakulisowych plotkach (w każdej plotce jest ziarnko prawdy...) Quote
PSYzRADYS Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 POTRZEBNA POMOC! W sobotę 07 lutego będzie transport psów do Warszawy. Na Buliona czeka dom w Oświęcimiu. Poszukujemy osoby, która odbierze Buliona w sobotę w Markach i przetrzyma go do niedzieli w południe. 1 Quote
Marysia R. Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Zobaczcie, znalazłam na fb zdjęcie małej Mufki w Sonieczkowie :) Dla przypomnienia Mufka w Radysch: Quote
Recommended Posts