Marysia R. Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Aktualizacja: KOŁACZ - opuścił schronisko :) Quote
Marysia R. Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Aktualizacja: BRYDŻ - opuścił schronisko :) Quote
Marysia R. Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Aktualizacja: MILA - opuściła schronisko :) Quote
PSYzRADYS Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Adoptowane: ZALETA, LEGENDA i NOE za TM[*] - GRINGO (starość) i RENETA (przy sterylce okazało się, że ma przerzuty na wszystko) Quote
kiyoshi Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 cholera jasna:( Gringo wcale nie był taki stary....ze2-3 tyg temu pisała do mnie Pani która chciała go adoptować I się nie zdecydowała:( :( parszywy los :( :( tak przykro... I Reneta...taka piękna:( :(straszne.... Quote
zachary Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Noe!!! Trzymałam kciuki za ciebie piesku! Super!. Oby domek dał ci dużo miłości i opieki! Quote
Tyśka) Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Chryste... Gringo złamał mi serce parę miesiecy temu, wierzyłam że jednak jemu się uda :( Quote
Marysia R. Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Aktualizacja: AIDA - opuściła schronisko :) Quote
Marysia R. Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Aktualizacja: RUMCAJS - opuścił schronisko :) Quote
PSYzRADYS Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Dzisiaj pojechały: BARON, TOMSON, PESTKA, TYCIA i MINI 1 Quote
kiyoshi Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 no przepraszam bardzo Psy z Radys...a Pesteczka to gdzie;) :) ? Quote
PSYzRADYS Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 11 minut temu, kiyoshi napisał: no przepraszam bardzo Psy z Radys...a Pesteczka to gdzie;) :) ? już uzupełniłam :) Quote
Aldrumka Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Rumcajs już ma obietnice DT, dla niewidomego psiny otworzyły się serca 3 Quote
PSYzRADYS Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Schronisko opuściły: RACUCH, TYMIANEK, GROT, EKSPERT, GRUSZKA, RUMCAJS, GWIZDEK, MALWA i JUNIOR Quote
uxmal Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 super :) szkoda, że KETCHUP został. Utkwił mi w głowie. Quote
arletaanna Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Napiszę może trochę nie na temat, ale jak teraz jest w schonisku w Radysach ? Wcześniejsze opinie były fatalne. Dzisiaj został złapany i zawieziony tam piesek, którego dokarmiałam przez ponad rok. Nieufny wobec ludzi, czasami dał mi się dotknąć. Umówiłam się z gminą i tym człowiekiem co łapie psy, że jak go złapie to do mnie zadzwoni i ja go zabiorę, nawet wysłałam mu zdjęcie. Oczywiście nie zadzwonił. Quote
Jo37 Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 49 minut temu, arletaanna napisał: Napiszę może trochę nie na temat, ale jak teraz jest w schonisku w Radysach ? Wcześniejsze opinie były fatalne. Dzisiaj został złapany i zawieziony tam piesek, którego dokarmiałam przez ponad rok. Nieufny wobec ludzi, czasami dał mi się dotknąć. Umówiłam się z gminą i tym człowiekiem co łapie psy, że jak go złapie to do mnie zadzwoni i ja go zabiorę, nawet wysłałam mu zdjęcie. Oczywiście nie zadzwonił. Może jeszcze nie zawieziony tylko jest gdzieś w punkcie przetrzymań. Gdyby w Radysach było dobrze to ludzie nie wyciągali by psów do hoteli i PDT. Quote
Aldrumka Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Dnia 7.04.2018 o 20:41, uxmal napisał: super :) szkoda, że KETCHUP został. Utkwił mi w głowie. i mnie też Quote
kiyoshi Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 3 godziny temu, arletaanna napisał: Napiszę może trochę nie na temat, ale jak teraz jest w schonisku w Radysach ? Wcześniejsze opinie były fatalne. Dzisiaj został złapany i zawieziony tam piesek, którego dokarmiałam przez ponad rok. Nieufny wobec ludzi, czasami dał mi się dotknąć. Umówiłam się z gminą i tym człowiekiem co łapie psy, że jak go złapie to do mnie zadzwoni i ja go zabiorę, nawet wysłałam mu zdjęcie. Oczywiście nie zadzwonił. jasny gwint:( możesz potwierdzić czy tam trafił? wycofany piesek...niedobrze:( Quote
arletaanna Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Wstępnie potwierdziłam bo dzwoniłam do tego co go złapał. Powiedział że będzie 14 dni na kwarantannie i kazał kontaktować się ze schroniskiem. Jutro zadzwonię i dopytam. To jest pies podobno wyrzucony jako szczeniak, tak mówili mi ludzie z tej wsi. Wychowany bez człowieka ale nie jest agresywny. Quote
arletaanna Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Wysłałam zdjęcie i potwierdzili że piesek jest. W rozmowie telefonicznej ustaliłam że jakaś kobieta która tam pracuje ma do mnie oddzwonić, ale nie zadzwoniła . Pytałam czy w czasie kwarantany mogę przyjechać ale nie jest to możliwe. Nie wiem czy od jutra znów nękać ich telefonami i mejlami. Boję się że przestaną odbierać. Bardzo proszę o radę . Quote
Recommended Posts