000 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 TORO Wiek: 5 lat Zaszczepiony, odrobaczony, zaczipowany Średniej wielkości (ma ok. 40cm w kłębie) sympatyczny psiak W schronisku od 05.07.2014 Do ludzi nastawiony przyjaźnie. Z większością psów się dogaduje. Jest ułożony, ładnie chodzi na smyczy, choć na początku po wyjściu z boksu energii mu nie brakuje i troszkę ciągnie. Na spacerkach jest grzeczny i coraz bardziej wesoły - ostatnio otwiera się nawet na zabawę patykiem czy z innym psem. Ładnie wykonuje komendy siad i łapa, jest też coraz bardziej cierpliwy w oczekiwaniu na smakołyk. Pies dość silny, jest spragniony uwagi człowieka i dłuższych spacerów, bo choć jego pyszczek jest już troszkę siwiutki, piesek ma w sobie jeszcze pełno energii. Ma krótką i łatwą w pielęgnacji sierść. więcej zdjęć tutaj https://plus.google.com/u/0/photos/118380588009733343934/albums/6083859169282474337 kontakt w sprawie adopcji : 503 474 104 Quote
aniah Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Jestem u Toro :) jak znajdę chwilkę to mu zrobię wizytówkę i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już ją powieszę ;) Quote
000 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Jestem u Toro :) jak znajdę chwilkę to mu zrobię wizytówkę i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już ją powieszę ;) możesz zaczekać na bardziej rozbudowany opis, który na pewno się pojawi jak go bliżej poznamy ;))) Quote
000 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 wiem zdjęcia są kiepskie, będą lepsze myślę jutro :) Quote
aniah Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 możesz zaczekać na bardziej rozbudowany opis, który na pewno się pojawi jak go bliżej poznamy ;))) Ok, to czekam w takim razie ;) Quote
000 Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Toro próbował swoich sił na agility - podobno całkiem nieźle mu szło. Jak na swój wiek szybko się uczy :) A tu zapoznanie z nowym kolegą Burro : Quote
000 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Toruś nie miał wczoraj szczęścia, schował mi się gdzieś w boksie, myślałam, że go nie ma, a jednak był :( i nie udało mi się go wziąć na spacerek, wynagrodziłam mu przysmakiem ;) Quote
000 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 No i Toro też się nie obrazi za publikację na Facebooku :) Quote
000 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 uwaga, dodatkowo zmiana opisu ! i zdjęcia profilowego na facebooku na OPIS : Zaszczepiony, odrobaczony, zaczipowany.Sympatyczny psiak średniej wielkości. Do ludzi nastawiony przyjaźnie. Z większością psów się dogaduje, choć na ewentualne zaczepki odpowiada. Jest ułożony, ładnie chodzi na smyczy.Na szkoleniu jest troszkę niecierpliwy, a okazuje to szczekaniem, ale radzi sobie nieźle. Zna już komendę siad oraz głos, które chętnie udziela nawet nieproszony Ma krótką i łatwą w pielęgnacji sierść, która niestety jest dość zmatowiona przez pobyt w schronisku. Pyszczek Toro jest już troszkę siwiutki, ale piesek na pewno ma w sobie jeszcze pełno energii i będzie pociechą dla przyszłego właściciela.Kontakt w sprawie adopcji: Kasia, 503022492 z góry dzięki !!!!! Quote
choba Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Nie wiem, jak to się stało, że Toro i Burro jeszcze nie dotarli na fb - już się poprawiłam ;) Quote
000 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 dziękuję w imieniu swoim, siostry i psiaków :D Quote
maciaszek Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 No to ja też zmieniłam, na stronie schroniska :) Quote
aniah Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 OPIS : Zaszczepiony, odrobaczony, zaczipowany.Sympatyczny psiak średniej wielkości. Do ludzi nastawiony przyjaźnie. Z większością psów się dogaduje, choć na ewentualne zaczepki odpowiada. Jest ułożony, ładnie chodzi na smyczy.Na szkoleniu jest troszkę niecierpliwy, a okazuje to szczekaniem, ale radzi sobie nieźle. Zna już komendę siad oraz głos, które chętnie udziela nawet nieproszony Ma krótką i łatwą w pielęgnacji sierść, która niestety jest dość zmatowiona przez pobyt w schronisku. Pyszczek Toro jest już troszkę siwiutki, ale piesek na pewno ma w sobie jeszcze pełno energii i będzie pociechą dla przyszłego właściciela.Kontakt w sprawie adopcji: Kasia, 503022492 z góry dzięki !!!!! Zrobię mu na przyszły tydzień nową wizytówkę (teraźniejszej nawet nie zdążyłam powiesić :eviltong:), bo na jutro niestety już nie zdążę ;) Quote
000 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 czy Toro może prosić o zmianę zdjęcia na stronce na zimowe : z góry dzięki :) Quote
pela112 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Z opóźnieniem, ale dotarłam do Toro ;) Quote
Recommended Posts