Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
to ja BAMBI

IMG_0020.JPG

Zaszczepiona,odrobaczona, zaczipowana
Nieduża (ma ok. 30cm w kłębie, waży 8kg) urocza, wesoła suczka. 
W schronisku od 27.09.2014

Malutka Bambi jest przyjaźnie nastawiona zarówno do ludzi, jak i innych psów – póki co nie wykazuje żadnych oznak agresji. Na początku jest zdystansowana i wystraszona, ale szybko się otwiera i prosi o pieszczoty. Do głaskania nastawia się opierając przednie łapki na człowieku. Lubi też wskakiwać na kolana. A z radości podskakuje :)

W zamian za przysmaki dzielnie i szybko uczy się podstawowych komend, opanowała już siad, waruj itp. A przed nami dalsze szkolenia.

Jest bardzo zwinna i próbowała już swoich sił na torze agility - mając motywację w postaci paróweczki radzi sobie bardzo dobrze :)

Mimo małego rozmiaru ma swoje potrzeby - jest pieskiem żywiołowym i energii jej nie brakuje, nie lubi się nudzić - zdarza jej się wtedy piszczeć. Bambi prosi więc o odpowiedzialnego właściciela, który zapewni jej odpowiednią dawkę ruchu i uwagi. 
25 października pojawiła się dla Bambi szansa na nowy dom, niestety już po paru dniach wróciła do schroniska... 

Kontakt w sprawie adopcji : Iwona 509 856 668
Posted

Widziałam, że Bambi dzisiaj szła do domu. Trzymam kciuki, żeby już na zawsze w nim została i była szczęśliwa :)

też mnie doszły takie słuchy... skoro potwierdzasz to są prawdziwe :) Też mam nadzieję, że tym razem się uda !!! 

Posted

Powodzenia w nowym domu! Wracałam w busie razem z Bambi i jej nowymi właścicielami, wydawali się bardzo w porządku i zdecydowanie już pokochali sunie :)

Posted

Powodzenia w nowym domu! Wracałam w busie razem z Bambi i jej nowymi właścicielami, wydawali się bardzo w porządku i zdecydowanie już pokochali sunie :)

aaachh, to miło słyszeć! bardzo się cieszę :)