Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted
O 31.03.2016o17:48, DoPi napisał:

o rany chyba coś przegapiłam, lecę nadrabiać :)

Nie mogę dodać postu bez cytowania :(

Zła wiadomość tym razem - Igła wraca z adopcji. Okazało się, że Jola ma potężną alergię :( Wiele lat temu miała pudliczkę, potem sznaucera miniaturkę - nie było problemów. Teraz nie daje rady. P. Henryk jedzie po Igłę w sobotę...

Z dobrych wieści - Czetulec już z powrotem w Helsinkach, po długiej, stresującej podróży - tym razem autem. A Lalka właśnie wróciła z wywczasów nad morzem.

Posted

Jolu, dziękuję! Marysia już ją ogłosiła na Warszawę, Kraków i Gdańsk. Warszawę i Kraków ma wyróżnione.

Nie, Mattilu, Igła wróciła do p. Henryka... Był moment, że się biedny łamał, ale jednak pewna przyszłość dla tego psa jest ważniejsza!

• 1 month later...
Posted

A to "wspomniany" Szefcio "na dołku". Dołek wykopał kolega Pikuś lub koleżanka Laseczka, bo Szefcio, na trzech łapkach, nie za bardzo sobie radzi z kopaniem (i chwała mu za to ;)), tylko korzysta z cudzych dołków.

2016.05.21 Szef na dołku dogo.JPG

• 1 month later...
Posted
O 17 juillet 2016 o 20:02, Nutusia napisał:

Ależ niespodzianka, Wawerku! Dziękuję :)

A ja oznajmiam, że cuda się zdarzają!!!!! Imka ma dom po detowaniu się u nas rok i 10 miesięcy!!!!!

I tylko tyle w temacie?!!! To jest niesprawiedliwe, ze jak czlowiek mieszka daleko i nie ma szans na spotkanie to nic wiecej nie bedzie wiedziec?!!! 

Ale bardzo, bardzo sie ciesze i trzymam kciuki, zeby Imeczce bylo jak najlepiej :)

Edit: juz doczytalam szczegoly na watku Imciocha. Nadal sie bardzo ciesze :)

• 3 weeks later...