Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam na wątek mojego (bezimiennego jeszcze) przystojniaka!
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256922-Kr%C3%B3tki-ogon-mam-a-co-mi-tam%21-Czaruj%C4%85cy-ze-mnie-psiak%21-%29-Szukamy-domu%21?p=22386807#post22386807[/url]

Posted

Natka28 napisał(a):
Cywil (501/14) poszedł do domu? :) Na facebook'u znalazłam taką informację, a na stronie schroniska wciąż jest

No ja widziałam jak w czwartek szedł do domu ;)

Posted

Natka28 napisał(a):
Cywil (501/14) poszedł do domu? :) Na facebook'u znalazłam taką informację, a na stronie schroniska wciąż jest
Widocznie schronisko nie zaktualizowało jeszcze strony ;). Już go zdejmuję.

Posted

Klementynko, jak wizyta PA w Świętochłowicach?
To moje okolice, więc w miarę możliwości mogę na przedadopcyjne i poadopcyjne odwiedziny
czasem się wybrać ;)

Posted

Jasza napisał(a):
Klementynko, jak wizyta PA w Świętochłowicach?
To moje okolice, więc w miarę możliwości mogę na przedadopcyjne i poadopcyjne odwiedziny
czasem się wybrać ;)

no nieukrywam, że dalej "wisi". ja nie miałam kiedy podjechać, nikt inny się nie zgłosił...

Posted

Wczoraj, 01-09-2014 rano na Jabłoniowej 50 w Katowicach został znaleziony czarny pies w typie labradora, psiak zadbany, młody i przyjaźnie nastawiony do świata, lokatorzy budynku wpuścili go do środka i nakarmili, niestety piesek spodobał się osobom, które akurat odwiedziły jednych z mieszkańców i pomimo, że schronisko przyjechało po psa nie chcieli go oddać. Wszystko byłoby piękne, gdybym nie znała tych ludzi i z przykrością muszę powiedzieć, że pies dobrze nie trafił. Para, która go zabrała bardzo rzadko trzeźwieje i nie widzę ich żeby mieli ochotę na regularne spacery z psem, a już szczególnie na finansowanie karmy czy szczepień. Prosiłam żeby oddali psa do schroniska i "zabrali po kwarantannie" ale stwierdzili, że nie mogą zapłacić opłaty za psa, a to juz wróży nie najlepiej. Bardzo się o psa boję, choć i tak nic nie można w tej sytuacji zrobić jak jedynie znaleźć właściciela. Jeżeli się nie znajdzie były opiekun to następny biedak skończy prędzej czy później w schronisku albo na ulicy, albo co gorsza zagłodzony i ze skrzywioną psychiką...

Bardzo proszę o pomoc, nawalił mi kręgosłup i siedzenie przed komputerem mi mocno nie służy , może znajdzie się ktoś kto porobi mu ogłoszenia???

Mam zdjęcie na komórce, którego nie potrafię przesłać na maila, wysłałam mmsem do Patrycji i do siebie na maila, ale nie wiem dlaczego nie mam go wciąż na poczcie. osobie chętnej mogę wysłać mmsem

w treści wystarczy napisać, że został znaleziony i telefon do mnie: 503-364-290

Posted

To jest ten psiak

Maciaszku też o tym myślałam, żeby kogoś podstawić. Ale nie wiadomo jak pies zareaguje, a przecież właściciela powinien poznać...
A informacje na fb zaraz wstawię.

Posted

Patrycja* napisał(a):
Maciaszku też o tym myślałam, żeby kogoś podstawić. Ale nie wiadomo jak pies zareaguje, a przecież właściciela powinien poznać...
Zawsze można tłumaczyć, ze pies w stresie i takei tam. Albo powkładać do kieszeni kawałki kiełbasy, na pewno wtedy podejdzie chętnie :D.

Posted

Dokładnie, bardzo prawdopodobne, że to on. Niestety, wysłałam jej tylko wiadomość przez olx. Podała tylko numer gadu gadu, a ja go nie posiadam. Może któraś z Was ma i może tam do niej napisać? [FONT=Verdana]40713639[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]