Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

amikat napisał(a):
A ja mam wieści!!!! Czarnuszek co wrócił z adopcji - dzisiaj jedzie do domu z ogrodem!!!!!! Zabierają go moi znajomi (pracuje z kobietą) z Wisły WIelkiej!
To czekam na potwierdzenie, że Fado opuścił schron i z wielką przyjemnością usunę go z pierwszej strony :multi: :multi:.

Amikat zawiozła dziś do nowego domku pudlodreda :)

Posted

Mój ukochany to ten :multi:

a do domku pojechał jeszcze ten psiak:

Amikat namówiła na niego w sobotę chętnych.

Bernardynka przeszła już z kwarantanny na boksy. Ma ok. 6 lat. Jest zdrowa. Zdjęć nie mamy.

Posted

BoUnTy napisał(a):
Znajoma pyta czy w schronisku potrzebują dywany, kasetony i kołdry, czy ktoś wie czy to potrzebne?

Przyjmą wszystko.

Na czwartek jesteśmy z Janeczką zaproszone do Urzędu Miejskiego do wiceprezydenta na rozmowę o sterylizacji kotów i o WOLONTARIACIE! Powiedziano mi ze jest ogromna szansa że sprawa nareszcie ruszy.

Trzymać kciukasy!

Posted

Mój ulubieniec :loveu: :loveu: :loveu: Jak się sprawuje? Dalej tak ciągnie?

Jak co miesiąc, na katowickie konto wpłynęło 100 zł, ze zlecenia stałego, od JOMY. Dzięki :loveu: Mamy teraz: 1414,45 zł.

Posted

http://pl.youtube.com/watch?v=2LE85-YwqS8

Robiłam dla zabawy, ćwiczenia, wprawy (pierwszy raz!), ale jak zrobiłam, to nie mogłam się opanować, żeby nie wrzucić... Przepraszam, że zawłaszczyłam sobie nieco po chamsku niektóre, nieswoje, zdjęcia. Jeśli mam usunąć, powiedzcie.

Jak na to patrzę, to czuję, że JEST SENS!

Dziękuję wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób "maczali" palce w tych adopcjach :loveu: :loveu: :loveu:.

Posted

Maciaszku śliczny filmik, choć moja obiekcja - Dora i Dżek mają o wiele śliczniejsze zdjecia z domków :) Doris na tym wyszła zmaltretowana, a to dlatego, ze było robione przed sterylką, gdy była na głupim jasiu xD
Ale filmik super, no i w tle piosenka Sary McLan - Angel, aż można sie poryczeć - lezka w oku się kręci :) Miło takie coś oglądać

Posted

[quote name='ANETTTA']piekny piekny ...to trzeba pokazac kazdemu kto choć na chwilkę zwątpi w to co robi tu na dogoWlaśnie po to go nakręciłam - żeby na niego patrzeć w chwilach zwątpienia ;).

[quote name='JOMA']Maciaszku brawo :multi:Dzięki :). W ogóle wszystkim DZIĘKI :loveu:.
P.S. Gdybyś jechała z psiakami we wtorek, to możemy umówić się do schronu.

Posted

kako80 napisał(a):
gratuluje maciaszku filmikow, sa piekne!
Dziękuję :oops:. Trochę jeszcze muszę popracować nad "techniką" (np. wyciszaniem muzyki i takie tam...) i będą bardziej dograne.