amikat Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 A ja mam wieści!!!! Czarnuszek co wrócił z adopcji - dzisiaj jedzie do domu z ogrodem!!!!!! Zabierają go moi znajomi (pracuje z kobietą) z Wisły WIelkiej! Quote
maciaszek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 amikat napisał(a):A ja mam wieści!!!! Czarnuszek co wrócił z adopcji - dzisiaj jedzie do domu z ogrodem!!!!!! Zabierają go moi znajomi (pracuje z kobietą) z Wisły WIelkiej!To czekam na potwierdzenie, że Fado opuścił schron i z wielką przyjemnością usunę go z pierwszej strony :multi: :multi:. Amikat zawiozła dziś do nowego domku pudlodreda :) Quote
maciaszek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Mój ukochany to ten :multi: a do domku pojechał jeszcze ten psiak: Amikat namówiła na niego w sobotę chętnych. Bernardynka przeszła już z kwarantanny na boksy. Ma ok. 6 lat. Jest zdrowa. Zdjęć nie mamy. Quote
maciaszek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Tengusiu, dziękuję. Bernardyn pojechał dziś do nowego domu. Quote
maciaszek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dorzuciłam do "katowickiego konta" 44,25 zł z moich bazarków. Mamy 1314,45 zł :)! Quote
maciaszek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Fado pojechał do nowego domku, który znalazła kochana Amikat !!! Quote
maciaszek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Do nowych domków poszły jeszcze te 2 psiaki: Quote
BoUnTy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Znajoma pyta czy w schronisku potrzebują dywany, kasetony i kołdry, czy ktoś wie czy to potrzebne? Quote
amikat Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 BoUnTy napisał(a):Znajoma pyta czy w schronisku potrzebują dywany, kasetony i kołdry, czy ktoś wie czy to potrzebne? Przyjmą wszystko. Na czwartek jesteśmy z Janeczką zaproszone do Urzędu Miejskiego do wiceprezydenta na rozmowę o sterylizacji kotów i o WOLONTARIACIE! Powiedziano mi ze jest ogromna szansa że sprawa nareszcie ruszy. Trzymać kciukasy! Quote
amikat Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Z katowickiego schroniska do pięknego domu! Quote
maciaszek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Mój ulubieniec :loveu: :loveu: :loveu: Jak się sprawuje? Dalej tak ciągnie? Jak co miesiąc, na katowickie konto wpłynęło 100 zł, ze zlecenia stałego, od JOMY. Dzięki :loveu: Mamy teraz: 1414,45 zł. Quote
maciaszek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=2LE85-YwqS8 Robiłam dla zabawy, ćwiczenia, wprawy (pierwszy raz!), ale jak zrobiłam, to nie mogłam się opanować, żeby nie wrzucić... Przepraszam, że zawłaszczyłam sobie nieco po chamsku niektóre, nieswoje, zdjęcia. Jeśli mam usunąć, powiedzcie. Jak na to patrzę, to czuję, że JEST SENS! Dziękuję wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób "maczali" palce w tych adopcjach :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
ab-agnieszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Maciaszek cos pieknego. Pobeczalam sie jak reks! Jde zapalic zeby sie otrzasnac:loveu: Quote
BoUnTy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Maciaszku śliczny filmik, choć moja obiekcja - Dora i Dżek mają o wiele śliczniejsze zdjecia z domków :) Doris na tym wyszła zmaltretowana, a to dlatego, ze było robione przed sterylką, gdy była na głupim jasiu xD Ale filmik super, no i w tle piosenka Sary McLan - Angel, aż można sie poryczeć - lezka w oku się kręci :) Miło takie coś oglądać Quote
ANETTTA Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 piekny piekny ...to trzeba pokazac kazdemu kto choć na chwilkę zwątpi w to co robi tu na dogo ...az mi łezka sie zakreciła jak na to patrzyłam Quote
JOMA Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Maciaszku brawo :multi:, ty zawsze coś fajnego wymyślisz. Oczywiście wszyscy widzą, że najśliczniejszy jest Koksik :eviltong: Quote
maciaszek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ANETTTA']piekny piekny ...to trzeba pokazac kazdemu kto choć na chwilkę zwątpi w to co robi tu na dogoWlaśnie po to go nakręciłam - żeby na niego patrzeć w chwilach zwątpienia ;). [quote name='JOMA']Maciaszku brawo :multi:Dzięki :). W ogóle wszystkim DZIĘKI :loveu:. P.S. Gdybyś jechała z psiakami we wtorek, to możemy umówić się do schronu. Quote
kako80 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 gratuluje maciaszku filmikow, sa piekne! Quote
maciaszek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 kako80 napisał(a):gratuluje maciaszku filmikow, sa piekne!Dziękuję :oops:. Trochę jeszcze muszę popracować nad "techniką" (np. wyciszaniem muzyki i takie tam...) i będą bardziej dograne. Quote
alchemia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Filmiki profi i pierwsza klasa, chylę głowę przed Wykonawczynią!!! :laola: Quote
amikat Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Kasiulka - filmiki świetne. Moze na strone schroniskową je wsadzimy ? CO? Jak już ją niebawem uruchomią? Quote
Recommended Posts