Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

soboz4 napisał(a):
Ma złamaną łapę i jest w gipsie, jest na izolatce

uff, dzięki... czarne myśli mi już przychodziły.
Wkurzyły mnie tylko osoby które weszły na boksy i nie widziały psa wiszącego na łapie na drzwiczkach boksu... ale to pozostawie bez komentarza...

Posted

A wie ktoś może czy Frodo juz wrócił do schroniska?? wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale uspokoje się gdy juz będe wiedzieć, że jest w schronisku. Ta Pani, która go wzięła wzbudza we mnie jakieś dziwne lęki...

Posted

Rzeczywiście jest:)
ZMIENIŁAM troszke jego opis w albumie w Picasso!! i dodałam zdjęcia ze Zwierzomanii!! Bardzo proszę (kogo trzeba:)) o zatwierdzenie, tak aby album był widoczy:)
Dziękuje!

Posted

Mam prośbę do wolontariuszy z okolic Oświęcimia. Dzwoniła do mnie zrozpaczona Pani, której cyt.:"BARDZO BRAKUJE MINIATUROWEJ SUCZKI". Z powodu bardzo dużej odległości i braku pieska o wymiarach odpowiadających Pani, proszę osoby z pobliża - aby udzieliły tej Pani / samotna osoba/ pomocy w adopcji pieska " do kochania i przytulania".
Nic więcej nie mogę napisać / bo tylko tyle wiem/- i proszę nie zadawać mi pytań.............Telefon do tej Pani :515961548

Posted

Właśnie chciałam porobić ogłoszenia dla Frodo. Wchodze na stronę schroniska, a tu...Frodo znów znikł....
Mam nadzieje, że nie wrócił do tego szalonej kobiety z Parku???
Znalazł nową rodzinę?
Może ktoś coś wie.....

Posted

Właśnie też zauważyłam, że nie ma go na schroniskowej stronie. Najlepiej będzie jak zadzwonisz do schroniska i zapytasz.
Na razie go z wątku nie ściągam, czekam na potwierdzenie.

Posted

Mam nadzieje, że Tina (podobnie jak Frodo) trafiła wreszcie do domu, który nie czeka tylko na pięknego psa a'la maskotkę! Wierzę, że los naprawde się do nich uśmiechnie:)

Posted

Dzisiaj przyszła Pani oddać Czarusia, którego adoptowała rok temu. A
dlaczego? Bo pies ucieka... Na dodatek nie wykastrowała psiaka i
jeszcze próbowała wmówić, że jak dzwoniła do schroniska/weterynarza w
Brynowie (dokładnie nie zrozumiałam) z pytaniem czy pies ma być
kastrowany, odpowiedziano jej, że nie musi. P. Ula wytłumaczyła tej
Pani, że pies wykastrowany niepowinien uciekać, ale i tak oddała
psiaka :(
Być może go odbierze, chociaż wątpię...

Posted

W związku z dniem wolnym 11 listopada - piątek, 12 w sobotę nie będzie zajęć w schronisku. Schronisko będzie miało okrojoną załogę, zresztą na pewno część z Was wyjedzie.

PAMIĘTAJCIE - NIE PRZYCHODZIMY W SOBOTĘ 12 LISTOPADA!!!!

Posted

Czy ktoś mógłby wziąć w grudniu na 3 tygodnie do siebie psa na DT? Jego pani jedzie do sanatorium i nie chce na ten czas oddawać go do schroniska, dlatego już teraz o tym pomyślała i szuka kogoś kto mógłby się nim zająć. To chyba jakiś mały, starszy psiak. Pani dałaby karmę dla niego. Jest z Milowic.

Byłby ktoś chętny??

Posted

pralinka94 napisał(a):
Gosiu, a jak do innych psów?

Albo napisz więcej na PW :)

Prześlę Ci numer do tej Pani na PW. Ale przez telefon jak ją pytałam to mówiła, że pies mieszka sam, ale jak ktoś do niej przychodzi czy ona idzie gdzieś to raczej dogaduje się z innymi. Ale lepiej dopytać jeszcze raz. Już wysyłam. :)