konfirm31 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ona cały czas ma ogłoszenie - wyróżnione na OLX(ja udziergałam) http://olx.pl/oferta/samotna-szczeniaczka-szuka-domu-CID103-ID7K7rD.html i wspólne z siostrą, od paula_t. Jeżeli by kejciu i Ziutka mogły pomóc - ja tylko na OLX umiem :( - to bardzo proszę o nowe ogłoszenia :modla: :modla: Quote
EffciaR Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Prawdopodobnie będę w stanie przyjąć jednego szczeniaka na DT. Proszę o ewentualne zdjęcia. Czy jest opcja pomocy z opieką weterynaryjną, bo wiadomo szczepienia itd. plus ewentualne koszty leczenia (biegunki to może być kokcydioza)? Dobrze, że istnieją dobrzy ludzie, którzy nie przejdą obojętnie koło nieszczęścia zwierząt... Pewnie gdyby nie Wasze zainteresowanie i tak udane przekazywanie informacji o ich potrzebie pomocy mogłoby się to zakończyć niedobrze:) Trzymam kciuki, że się uda wszystko. Tel. 512487936 Ewa Quote
konfirm31 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Witaj :). Dziękujemy za chęć pomocy :). Napisz, proszę, skąd jesteś? Czy będziesz mogła pomóc w szukaniu szczeniorce domu stałego? Czy już tymczasowałaś psiaki - może dogomaniackie? Zdjęcia mamy tylko te z ogłoszenia, http://olx.pl/oferta/samotna-szczeniaczka-szuka-domu-CID103-ID7K7rD.html ale po niedzieli, mogę pójść obfocić. Malutka ma podaną pierwszą dawkę szczepień p. wirusowych. Obecnie nie ma biegunki. Jest zdrowa, aktywna, wesoła. Praktycznie nie wychodzi na dwór, a powinna już się uczyć czystości i poznawać świat Quote
elik Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 ...Napisz, proszę, skąd jesteś? Czy będziesz mogła pomóc w szukaniu szczeniorce domu stałego? Czy już tymczasowałaś psiaki - może dogomaniackie? ... Chyba nie, bo EffciaR to świerzynka na dpogo :) Ma dopiero 2 posty. Witamy :) Quote
malagos Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Ale fajnie, ze się Effcia odezwała :) Quote
malagos Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Zagladam, czy Effcia jest nadal z nami....... Quote
ewu Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Myślę,że Effcia podała numer telefonu po to żeby do Niej zdzwonić. Niech ktoś , kto jest w temacie drinknie do Dziewczyny, tak będzie najprościej i najszybciej. Tel. 512487936 Ewa Quote
konfirm31 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Myślę,że Effcia podała numer telefonu po to żeby do Niej zdzwonić. Niech ktoś , kto jest w temacie drinknie do Dziewczyny, tak będzie najprościej i najszybciej. Tel. 512487936 Ewa Masz rację. Effcia nic nie napisała, więc trzeba :). Tak, czy inaczej, dzieki za odzew :). Muszę jeszcze pomówić z Pania, która się opiekuje sunią. No i ........trzymać kciuki. Mamrotać zaklęcia ;). Jutro niedziela, ludzie przeglądają ogłoszenia. Nadchodzi pora dzwoniących telefonów, wysyłanych @@@@@ :). Quote
konfirm31 Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Trzymaj :). Kciukanie zawsze potrzebne :) Quote
elik Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Prawdopodobnie będę w stanie przyjąć jednego szczeniaka na DT. Proszę o ewentualne zdjęcia. Czy jest opcja pomocy z opieką weterynaryjną, bo wiadomo szczepienia itd. plus ewentualne koszty leczenia (biegunki to może być kokcydioza)? Dobrze, że istnieją dobrzy ludzie, którzy nie przejdą obojętnie koło nieszczęścia zwierząt... Pewnie gdyby nie Wasze zainteresowanie i tak udane przekazywanie informacji o ich potrzebie pomocy mogłoby się to zakończyć niedobrze:) Trzymam kciuki, że się uda wszystko. Tel. 512487936 Ewa Ewciu, odezwij się :) No to ja trzymam kciuki :) I Ja także :) Quote
konfirm31 Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Dziękuję za kciukanie. Domku dla czarnulki - przybywaj :). Quote
malagos Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Masz rację. Effcia nic nie napisała, więc trzeba :). Tak, czy inaczej, dzieki za odzew :). Muszę jeszcze pomówić z Pania, która się opiekuje sunią. No i ........trzymać kciuki. Mamrotać zaklęcia ;). Jutro niedziela, ludzie przeglądają ogłoszenia. Nadchodzi pora dzwoniących telefonów, wysyłanych @@@@@ :). Niedziela mija, i co?...dużo tych telefonów?... E tam, ja już przestałam wierzyć w zainteresowanie ludzi psami w weekend. Kiedyś to była prawie zelazna zasada, teraz nie ma reguły. Quote
konfirm31 Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 A wystaw sobie, Waćpani, że......zadzwonił. I to dwukrotnie(ten sam). Może coś z tego dzwonienia wyniknie? Domek daleko, ale gotowy(?) przyjeżdżać. Zobaczymy, czy się sprawa sfinalizuje :) Quote
malagos Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 To rewelka! noooo, dobra, czasem jednak w niedzielę dzwonią, no nich będzie Twoje na wierzchu :klacz: :kiss_2: Quote
gluchypies Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Superowo, trzymam kciuki dalej! :) Quote
ewu Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Łomatko :jumpie: to trzymam z całych sił:):):) Quote
elik Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 To rewelka! noooo, dobra, czasem jednak w niedzielę dzwonią, no nich będzie Twoje na wierzchu :klacz: :kiss_2: Nie ważne czyje na wierchu, ważne coby z tego dzwonka coś wyniknełooooo :) Quote
konfirm31 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Też czekam na dalszy ciąg...... *********************************** Trzymajcie kciuki dzisiaj późnym wieczorem :) Quote
konfirm31 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Szczeniorka pojechała wczoraj wieczorem do domu :). Zamieszka w Ząbkach. Jak zwykle, jak już zadzwonił jeden telefon, to potem już dzwoniły inne. Taka widać kolej rzeczy. Malagos, jeśli chcesz, to prześlij mi na @ ogłoszenie dla Arii lub Nesi, to "podmienię" na OLX, bo mam dwa wyróżnione ogłoszenia - do 14 i do 25 grudnia . Dziękuję Tobie i Wszystkim Ciociom za wsparcie :) Quote
Marysia R. Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Super wieści :multi: Powodzenia malutka :) Quote
elik Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Fantastico :klacz: :jumpie: Żyj długo i szczęśliwie maleńka :loveu: Quote
Nutusia Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Fajny prezent dla nas na prawie Mikołajki ;) :) Quote
malagos Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 To ja zmienię tytuł, o, i już! Quote
Recommended Posts